10/12/16

oxyroN2.948




10η αγωνιστική Handball

ΠΑΟΚ - Φοίβο Συκεών - 28-24

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Φοίβο Συκεών για την 10η αγωνιστική της Handball
Ο Δικέφαλος ήταν στο 49΄ πίσω στο σκορ με 20-21 αλλά κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας και κυρίως στην φοβερή άμυνα  του να σημειώσει το 24-21 μέσα σε πέντε λεπτά (στο 54΄).
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επανέλθουν, μείωσαν στο 58΄ σε 25-24, αλλά δύο κρίσιμα γκολ του Νικολαϊδη και του Μαστορογιάννη στο τέλος έκριναν την αναμέτρηση που ήταν θρίλερ έτσι όπως εξελίχθηκε.
Όλα αυτά, χωρίς τον αρχηγό του Θοδωρή Πετρίδη και κορυφαίους του Βεσελίνοβιτς-Κοκώνη.





7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. 

Φιλώτα Φλώρινας ΠΑΟΚ - 20-37

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε το Φιλώτα Φλώρινας με 20-37 για την 7η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Ο Δικέφαλος έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες τρέχοντας ένα πολύτιμο σερί ενόψει της συνέχειας.
Πρώτες σκόρερ για την ομάδα της Γρηγορίας Γκόλια οι Τσαουσίδου και Μούρνου που πέτυχαν από επτά τέρματα ενώ από κοντά στο σκοράρισμα ακολούθησαν οι Νούλα, Μάστακα και Βαφειάδου που βρήκαν από έξι φορές τα αντίπαλα δίχτυα.
Οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια δεν θα μπορούσαν παρά να ανταμείψουν τους ασπρόμαυρους οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό τους και έτσι έφτασαν σε ακόμη μία άνετη νίκη με 20-37.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...