10/12/16

oxyroN2.950




14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League Κ20 

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς - 0-0

Για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με τον Πλατανιά

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δοδοντσάκης, Δημητρίου, Μελετίδης, Κυριλλίδης (46' Χατζηστραβός), Κραγιόπουλος, (63' Χατζηδίμπας) Ματθαίου, Σταθόπουλος, Τζοβάρας (78' Παπαδόπουλος)



Κ15  πρωτάθλημα της Super League

Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ - 0-6 

Η εντυπωσιακή πορεία της Κ15 που έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα της Super League συνεχίστηκε και στο Αγρίνιο όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 0-6 του Παναιτωλικού.
Ο Δικέφαλος απέδωσε όμορφο, επιθετικό κι αποτελεσματικό ποδόσφαιρο έχοντας την κυριαρχία καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετουσιώνοντας την υπεροχή του σε αρκετά γκολ.
Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Τεμερτζόγλου έπειτα από ασίστ του Τσέλιου, ο οποίος στο 17′ από δημιουργός έγινε σκόρερ για το 0-2 μετά από πάσα του Γκορτεζιάνι. Στο 40′ ο Αβεντισιάν εκτέλεσε κόρνερ κι ο Καλτσίδης με κεφαλιά έκανε το 0-3, ενώ στο 43′ ο Αλτιντζής έδωσε την τελική πάσα κι ο Γκορτεζιάνι έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Γρηγοριάδης στο 62′ με σέντρα σουτ πέτυχε το 0-5 και στο 70′ ο Θεοδωρίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι με τον Σαπουντζή.

ΠΑΟΚ: Μακρή, Γρηγοριάδη, Αβεντισιάν (55′ Τσοπούρογλου), Κιουρτζίδη (55′ Σαπουντζή), Καλτσίδη (48′ Λαγωνίδη), Καραμπέρη, Τεμερτζόγλου, Καλαϊτζή (48′ Παναγιώτου), Αλτιντζή (48′ Θεωδορίδη), Γκορτεζιάνι, Τσέλιο.



Κ17  πρωτάθλημα της Super League

Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ - 0-2

Σε ένα πολύ δυνατό ματς κόντρα σε έναν καλό και συγκεντρωμένο αντίπαλο, ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε πολύ καλά και με υπομονή τη μπάλα προκειμένου να βρει διαδρόμους για το γκολ. Το πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο και η νίκη τον διατηρεί στην πρώτη θέση του Βόρειου Ομίλου.

Το δρόμο προς τους τρεις βαθμούς άνοιξε στο 52′ ο Βρακάς με μονοκόμματο σουτ και στο 70′ ο Γαϊτανίδης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χατζή διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ σιγουρεύοντας την επικράτηση της ομάδας του.

ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Λύρατζης, Βουτσάς, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μανιώτης, Τσιγγάρας, Χατζής, Βρακάς, Αζίζ (59′ Γκαργκαλατζίδης), Γαϊτανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου