12/12/16

oxyroN2.952




 




14η αγωνιστική 

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς - 3-0

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Πλατανιά με 3-0...
Μπροστά σε 8.000 θεατές, ο Ίβιτς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ στη μεσαία γραμμή και Κάμπος, Κουλούρη, Ροντρίγκες στην επίθεση...
Ο Δικέφαλος μετά από ευρωπαϊκό ματς ήταν πολύ σοβαρός (έχει πολύ καιρό να συμβεί αυτό) και πήρε δίκαια νίκη, δημιουργώντας προσδοκίες για καλύτερη συνέχεια εντός και εκτός συνόρων!!!

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
Για την εικόνα του ματς : "Ο αντίπαλος ήταν οργανωμένος με πέντε και μέχρι και εννιά παίκτες πίσω, άλλαξαν το σύστημα και μας δυσκόλεψαν. Οι στημένες φάσεις μπορούν να ξεκλειδώσουν μια άμυνα και σήμερα αυτό έγινε. Μετά το πρώτο γκολ, είχαμε και περισσότερους χώρους.
Και στο πρώτο μέρος είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, που δυστυχώς δεν έγιναν γκολ. Η ομάδα δουλεύει, η ομάδα λειτουργεί. Είιναι πολύ σημαντικό το ότι δεν δεχόμαστε γκολ. Και στα προηγούμενα παιχνίδια, πλην του Ατρομήτου, δεν δεχόμασταν ευκολα γκολ. Η ομάδα δουλεύει καλά, τελευταία είναι πιο καλή στο αμυντικό κομμάτι. Η άμυνα ξεκινά από μπροστά. Το δεύτερο γκολ σήμερα ξεκίνησε από τον Αθανασιάδη, που έκανε άμυνα κοντά στον πάγκο μας".
Για τις αλλαγές στα χαφ : "Παίζει ρόλο κι ο αντίπαλος. Έχω έξι – επτά παίκτες, είναι κι ο Χαρίσης εδώ, που κάποια στιγμή μπορεί να μπει. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται. Οι παίκτες δουλεύουν, έχουν όρεξη".
Για τον Χαρίση : "Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές, είναι έτσι οι συνθήκες, που υπάρχουν και πολλοί παίκτες σε αυτές τις θέσεις, που έχουν κάνει πολλά παιχνίδια, και είναι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω παράπονα από τον Χαρίση, σιγά – σιγά θα παίξει κι αυτός. Έχουμε πολλά παιχνίδια, θα έχει ευκαιρίες".
Για τον Φακούντο Περέιρα : "Ήταν καλά, αλλά ερχόταν από έναν τραυματισμό. Στις τελευταίες προπονήσεις έκανε προσπάθεια να προλάβει τους άλλους, ήταν λίγο κουρασμένος. Τα αποτελέσματα, που παίρνω, δείχνουν ότι περνά μια περίοδο, που προσπαθεί να καλύψει τα κενά από την απουσία τους. Είναι σε καλό δρόμο, δουλεύει καλά".
Για την απόδοση του Μπίσεσβαρ : "Έκανε ένα καλό παιχνίδι, μπορεί να μας ξεκλειδώσει τέτοιες άμυνες. Πήρε πρωτοβουλίες σήμερα, έχει καταλάβει το ελληνικό ποδόσφαιρο, σιγά – σιγά βελτιώνει κάποια πράγματα".
Για τους Κρέσπο-Βαρέλα : "Ο καθένας όσο περνάνε τα παιχνίδια, δείχνει κάποια πράγματα, που δεν βλέπαμε ως τώρα. Και ο Κρέσπο και ο Βαρέλα ήταν πολύ καλοί. Τους ζητάω όταν υπάρχει χώρος μπροστά, να βοηθούν και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Η επίθεση ξεκινάει από τον Γλύκο, τον Κρέσπο και τον Βαρέλα".
Για τον ρόλο που έχει ο Μάτος : "Είναι ένας παίκτης, που βοηθάει πολύ μπροστά, μπορεί να παίξει και σαν δεξιός χαφ. Πάνω απ΄ όλα είναι αμυντικός, και πολλές φορές προσπαθώ να τον ηρεμήσω για να συγκεντρωθεί στη δουλειά του".
Για την εώς τώρα βαθμολογική συγκομιδή : "Ο στόχος είναι να κερδίζουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Ήμασταν πίσω, είμαστε σε μια θέση, που κανείς μας δεν την δέχεται, κάναμε κάποια παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι, μπορεί να μας γυρίσει, εκεί που θέλουμε εμείς".
Για την κλήρωση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ : "Δεν έχω προτίμηση. Στόχος ήταν να προκριθούμε, το πετύχαμε. Όποια ομάδα κι αν έρθει, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους περάσουμε".

Λέο Μάτος:
Για την εικόνα του ματς: «Από αποψη τεχνικής τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν τα ίδια με τα προηγούμενα. Αυτό που άλλαξε και πήραμε αυτές τις δύο νίκες ήταν σε άποψη διάρκειας στο δεύτερο ημίχρονο. Στα προηγούμενα χάναμε τη συγκέντρωση και την επιθετικότητά μας. Σε αυτά τα δύο και θέλω να συγχαρώ και τους συμπαίκτες μου, ήμασταν συγκεντρωμένοι και με ένταση, μέχρι το 95ο λεπτό. Αν συνεχίσουμε έτσι οι πιθανότητες να μην κερδίζουμε είναι λίγες. Θέλω να συγχαρώ τος συμαίκτες μου γιατί για ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι διατηρήσαμε το ίδιο επίπεδο».
Για το αν έχει ξαναπετύχει δυο γκολ σε ένα παιχνίδι: «Εχει συμβεί όταν αγωνιζόμουν στην Ουκρανία. Στο πρώτο παιχνίδι σαν δεξί εξτρέμ πέτυχα δύο γκολ. Τώρα παίζω πιο πίσω, αλλά δεν έχει σημασία είμαι χαρούμενος γι' αυτό και πιο πολύ χαρούμενος γιατί κερδίσαμε».
Για την επικείμενη κλήρωση στο Europa League: «Εχω μια μικρή εμπειρία σε αυτό τον θεσμό και μπορώ να σας πως ότι δεν έχει σημασία. Μπορεί να παίξεις με δυνατό αντίπαλο και να περάσεις ή να παίξεις με έναν που δεν θεωρείς δυνατό και αποκλειστείς. Σημασία έχει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο».
Για το τι κρατάει από την εώς τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που θα ήθελα να κρατήσω είναι το ότι, σαν ομάδα έχουμε πολλούς νέους παίκτες και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούμε και στην ομάδα και στη ζωή εδώ. Ίσως είναι ένας λόγος για κάποια σκαμπανεβάσματα. Σιγά-σιγά θα μπορούμε να παίζουμε κι άλλα παιχνίδια όπως τα δύο τελευταία.
Θα ήθελα να ξεχάσω το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να κερδίζω με 3-1 και να χάνω μετά με 3-4. Μετά άρχισε η άσχημη κριτική και λίγο αισθανθήκαμε περίεργα με αυτό που γινόταν. Δόξα τω Θεώ, η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει».

Παναγιώτης Γλύκος:
"Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πλατανιάς μας δυσκολεύει πάντα. Και πέρυσι άλλωστε καταφέραμε να νικήσουμε πολύ δύσκολα. Μέχρι το 60' δημιουργούσαμε φάσεις, αλλά  δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Το γκολ ήρθε από ένα στημένο και έλυσε τα πόδια των παικτών. Στη συνέχεια σημειώσαμε άλλα δύο γκολ, τα οποία σίγουρα θα μας βοηθήσουν ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος (89' Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (74' Σάκχοφ), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (57' Αθανασιάδης).

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Κάργας (66' Ντίνας), Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στάθης, Γουνδουλάκης (83' Μενδρινός), Μανούσος, Αποστολόπουλος (73' Ντιλαβέρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου