3/12/16

oxyroN2.942




6η αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών

ΠΑΟΚ - Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών - 33-18

H γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από εκεί που σταμάτησε, επικρατώντας με 33-18 του Μέγα Αλέξανδρου στη Μίκρα.
Οι παίκτριες της Γρηγορίας Γκόλια επιβλήθηκαν με άνεση των αντιπάλων τους δείχνοντας για άλλη μία αγωνιστική πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Για το Δικέφαλο ξεχώρισαν στο σκοράρισμα η Βαφειάδου, Νούλα και Μάστακα με τον ΠΑΟΚ να φτάνει τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα.



6η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο

Βουλιαγμένη - ΠΑΟΚ - 7-4

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο, ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από τη Βουλιαγμένη με 7-4, σε παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού...
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 0-1, όμως στο δεύτερο δέχτηκε 4 τέρματα χωρίς να ανταποδώσει κανένα και κάπου εκεί τελείωσαν όλα...

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 4-1, 2-1, 1-1.

Βουλιαγμένη: Ζερδεβάς, Αφρουδάκης 1, Καλαϊτζής, Βίτσο 1,Κοπελιάδης, Δελαγραμμάτικας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Κουρούβανης Ν.,Βελώνιας, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Καπότσης 2, Τίγκας 3, Καλογερόπουλος.

ΠΑΟΚ: Καραμπέτσος, Σαρησάββας, Παπαποστόλου 1,Μουρατίδης, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής N., Νικολαΐδης 2, Νάνος, Σάριτς, Δημητριάδης ,Προσινικλής Π.,  Τσολακούδης, Κεχαγιάς.


 

Α' Εθνική Γυναικών 6η αγωνιστική

Π.Α.Ο.Κ. - Άρηθ - 2-0

Τρία στα τρία για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 2-0 του Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο της Τριανδρίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν αποφασιστικά στο ματς και αφού πρώτα τους ακυρώθηκε ένα γκολ στο 6' ως οφσάιντ και έχασαν δύο ευκαιρίες (στο 7' και στο 9'), στο 10' προηγήθηκαν όταν από παράλληλη μπαλιά της Μάρκου, η Γεωργίου με πλασέ άνοιξε το σκορ, 1-0. Στη συνέχεια, εξακολούθησαν να πιέζουν τις φιλοξενούμενες, αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες, με το σκορ να μην αλλάζει ως την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την ομάδα του Αλέξη Τασούλη να παίζει στο μισό γήπεδο τις «κίτρινες». Στο 61' η Ζέρβα πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε προ της γραμμής(!), ενώ στο 69' σουτ της Μπράμε απέκρουσε δύσκολα η αντίπαλη τερματοφύλακας.
Στο 80', μετά από εκτέλεση φάουλ, η Μάρκου με κεφαλιά έκανε το 2-0, με τις Νταμπλούχες Ελλάδας να χάνουν άλλες δύο ευκαιρίες προς το τέλος με τη Σακελλάρη (88') και Παντελιάδου (90+1).

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Χατζηγιαννίδου, Παντελιάδου, Κακαμπούκη, Γκάτσου, Γιάννου Δ. (79' Σακελλάρη), Γιάννου Ε. (55' Πατερνά), Μάρκου, Γεωργίου, Μπράμε, Ζέρβα (70' Αδαμάκη).

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...