25/7/16

oxyroN2.853


Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια σειρά μεταγραφών που σε πρώτη φάση θα ενταχθούν στο τμήμα των Νεανίδων της ομάδας με ξεκάθαρο στόχο να αποτελέσουν στο μέλλον βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας.

Το γυναικείο χάντμπολ του Δικεφάλου πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να συνεχίσει αυτό να συμβαίνει και στο μέλλον.
Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια σειρά μεταγραφών που σε πρώτη φάση θα ενταχθούν στο τμήμα των Νεανίδων της ομάδας με ξεκάθαρο στόχο να αποτελέσουν στο μέλλον βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Κατερίνα Ανδρονικίδου (πίβοτ), Ηλιάνα Καρανάτσιου (πίβοτ), Σοφία Κυριακίδου (εξτρέμ), Χριστιάνα Κυρικλίδου (περιφερειακός-πλέι μέικερ), Ευαγγελία Πετροπούλου (πλέι μέικερ), Αθανασία Κατσικαρώνη (τερματοφύλακας), Χριστίνα Εμμανουηλίδου (εξτρέμ) και Ελένη Στεφούδη (περιφρειακός) θα στελεχώσουν από τη νέα χρονιά τις Νεανίδες του Δικεφάλου, κάνοντας ακόμα πιο δυνατό το συγκεκριμένο τμήμα.

Οι αθλήτριες έρχονται στην ομάδα με υποσχετική από τον Α.Π.Σ Φέρωνα, με τη διοίκηση του Δικεφάλου να ευχαριστεί τον σύλλογο της Βέροιας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο να παραχωρήσει τις παίκτριες στον ΠΑΟΚ.

Ο έφορος της ομάδας, κ. Χασεκίδης, μιλώντας στο PAOK24, δήλωσε πως περιμένει από τις νέες αθλήτριες της ομάδας να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, είναι χαρά για το τμήμα που θα φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι τα αποτελέσματα αυτών των κινήσεων θα φανούν στο άμεσο μέλλον και θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο χάντμπολ του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου