15/7/16

oxyroN2.846




H κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League ....

Την Τρίτη 26 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο εκτός έδρας αγώνας του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League...
O αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:45.
Aπομένει να ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνία του επαναληπτικού της Τούμπας, δηλαδή αν η ρεβάνς θα λάβει χώρα στις 2 ή 3 Αυγούστου.
Ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι 2.500 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού και το πέταλο του πανέμορφου σταδίου της ολλανδικής πρωτεύουσας να στενάξει για μια ακόμη φορά από το πάθος μας...

Αγιαξ - ΠΑΟΚ
Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου
Σαχταρ - Γιουνγκ Μπόις
Ροστόφ - Αντερλεχτ
Φενέρ - Μονακό



Η "ακτινογραφία" του Άγιαξ

Το 2010 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Άγιαξ στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League. Όπως είναι γνωστό εδώ και λίγα λεπτά οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι, με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει... εκδίκηση, με τους Ολλανδούς να χαμογελούν τότε τελευταίοι, καθώς το 3-3 της Τούμπας σε συνδυασμό με το 1-1 στο Άμστερνταμ τους έδωσαν την πρόκριση που ήθελαν.
Ο Άγιαξ του σήμερα, με εκείνη την ομάδα έχει βεβαίως σημαντικές διαφορές, καθώς κάποια από τα μεγαλύτερα "αστέρια" του όπως οι Σουάρες, Βερτόγκεν, Έρικσεν και Ντε Γιονγκ έχουν αποχωρήσει πλέον.

Ποια είναι λοιπόν η ομάδα που θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ;
Πέρυσι ο Άγιαξ τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 82 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωταθλήτρια Αϊντχόβεν και με τον Πέτερ Μπος να έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας πλέον, έχει ενισχυθεί τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, καθώς έχει αποκτήσει τους Κασιέρα και Σάντσεθ, ενώ έφυγαν οι Φίσερ, Φαν Ντε Χορν, Άντερσεν, Λίζεον και Ντε Σα.

Τα τρία μεγαλύτερα "αστέρια" της ομάδας είναι οι Μίλικ, Κλάασεν και Σίλενσεν, με τον πρώτο να σημειώνει πέρυσι 24 γκολ και 10 ασίστ και τον δεύτερο να βρίσκει δίχτυα 15 φορές.

Η χωρητικότητας 53.502 θέσεων "Άμστερνταμ Αρένα" θα φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο γήπεδο έχει επιλεχθεί ως ένα από τα βασικά γήπεδα για το Euro 2020.

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Άγιαξ βρίσκεται στο τέλος της προετοιμασίας του, με τους Ολλανδούς να έχουν δώσει δύο φιλικά. Στις 9 Ιουλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 με την AFC Άμστερνταμ, ενώ ακολούθησε η ήττα με 4-2 από τη Λίφερινγκ, με τη σέντρα της Eredivisie να έχει οριστει για τις 5 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...