25/7/16

oxyroN2.852




Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ προσθέτει ακόμη ένα όπλο στην φαρέτρα της ενόψει της νέας σεζόν. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Κορίν Κάμπελ

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Κορίν Κάμπελ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα, μετά την περσινή της παρουσία στον Ιπποκράτη Κω.

Πρόκειται για μια παίκτρια με πολλές παραστάσεις από ξένα πρωταθλήματα, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη και έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ του Β. Μασλαρινού και του ΠΑΟΚ για τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "KORINNE CAMPBELL : Πολυεπίπεδη ικανότητα. Ένα ακόμη αστέρι στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Η αμερικανίδα Forward, KORINNE CAMPBELL συμφώνησε με την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Γεννημένη στις 10.04.1988 (184 cm) στο New Jersey με προηγούμενους σταθμούς στην καριέρα του τις ομάδες Minnesota (2006-2007 NCAA), W.Virginia (NCAA), BC ICIM Arad (Romania), Kotka Peli-Karhut (Finland), DSK Basketball Karlin (Czech Republic), AD Vagos (Portugal), Vimpelin Veto (Finland), Avides Hurricanes Rotenburg (Germany) και την περσινή περίοδο στον Ιπποκράτη ΚΩ.

Καλώς ήρθες KORINNE !

Σου ευχόμαστε ολόψυχα ΥΓΕΙΑ με υψηλές επιδόσεις στα παρκέ !"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...