7/7/16

oxyroN2.837










Φιλικός αγώνας προετοιμασίας

Σιλβόλντε - ΠΑΟΚ - 0-14

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ  διέλυσε σε φιλικό παιχνίδι στο Arnhemse Boys Schuytgraaf της Ολλανδίας, την VS Silvolde SC με 14-0...

Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς:
"Από την αρχή θέλαμε να παίξουμε με μία ομάδα που ήταν σε αυτό το επίπεδο. Εμείς βρισκόμαστε ακόμη στη δεύτερη βδομάδα της προετοιμασίας μας και οι παίκτες ακόμα δεν είναι έτοιμοι για πιο δυνατά ματς. Παίξαμε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σήμερα. Οι επόμενοι αντίπαλοί μας θα είναι πιο δυνατές ομάδες και σίγουρα θα είναι διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με αυτό που παίξαμε σήμερα".
Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της επιθετικής γραμμής: "Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από τα πολλά γκολ που πετύχαμε. Οι επιθετικοί μας δουλεύουν σκληρά και η αυτοπεποίθηση είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτούς".
Όσο για τους επόμενους αγώνες: "Έχουμε σχεδιάσει το τι θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια. Όσο προχωράμε κάποιοι θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και άλλοι κάποιοι όχι. Φυσικά είναι στο χέρι τους, όλοι ξεκινάνε για όλους από το μηδέν".
Για την παρουσία του Φακούντο Περέιρα δήλωσε: "Ξέρω τον Περέιρα από πρόπερσι. Είναι ένας παίκτης με ικανότητες τις οποίες χρειάζεται η ομάδα. Κάνει προσπάθεια όπως και οι άλλοι παίκτες, ελπίζω να συνεχίσει έτσι".
Για τους υπάρχοντες παίκτες και τους Κάτσε-Μακ που λείπουν από την προετοιμασία: "Αυτοί είναι οι παίκτες που έχω τώρα, ξέρω ότι ο Κωνσταντινίδης έρχεται από τραυματισμό. Ίσως υπάρξουν κάποιες μεταγραφές που θα το μάθετε. Και ο Μακ και ο Κάτσε παίξανε σχεδόν όλα τα ματς πέρυσι, μην ξεχνάμε ότι πήγανε και στο ΕURO. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν έτοιμοι και ορεξάτοι για τη δουλειά".

Σιλβόλντε: Φάαρφερκ, Ολτέις, Φέερμπεκ, Βαν Άκεν, Άλτχοφ, Χόγκεβεϊντε, Μπαόυμαν, Τέλοχ, Μπλάσμαν, Βαν Ντορμ, Ντρίβερ.

ΠΑΟΚ (1ο ημίχρονο): Μελίσσας, Κίτσιου, Πούγγουρας, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης, Σάκχοφ, Ροντρίγκες, Περέιρα, Κοροβέσης, Κουλούρης.

ΠΑΟΚ (2ο ημίχρονο): Σιαμπάνης, Μάτος, Χατζηισαΐας, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τσίμιροτ, Δημητριάδης. Πέλκας, Ζάιρο, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...