27/7/16

oxyroN2.854














3ο προκριματικός γύρος του Champions League.

Άγιαξ - ΠΑΟΚ - 1-1

Μπροστά σε 2.000 και πλέον οπαδους μας,  για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, o ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη ισοπαλία στην Ολλανδία (1-1) με τον Άγιαξ...
Ο λαός του ΠΑΟΚ έκλεψε και πάλι την παράσταση στο Άμστερνταμ, με την έντονη παρουσία του σε δρόμους, πλατείες, καφέ-μπαρ του Άμστερνταμ, μετρό και γήπεδο! 

Λούμπος Μίχελ.
"Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό ενόψει του επαναληπτικού, τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη, στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην χαλαρώσουμε γιατί δεν έχουμε ακόμη προκριθεί. Σήμερα είδαμε ότι ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα, νεανική ομάδα αλλά με πολύ ποιότητα και ποδοσφαιριστές που παίρνουν μεταγραφή σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως τώρα ο Μίλικ...".
Για το εάν η ισοπαλία και το εκτός έδρας γκολ, δίνει στον ΠΑΟΚ το πάνω χέρι στην υπόθεση - πρόκριση: "Είναι 50-50, ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει. Όπως είπα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως ακριβώς έγινε σήμερα που η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη στην άμυνα για 90 λεπτά. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις μια - δυο ευκαιρίες που είχαμε, αν ο Κλάους είχε σκοράρει για το 2-0, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό".
Για την παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου: "Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικοί, έδειξαν και σήμερα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πως είναι στο πλευρό της ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γι΄αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω".
Για το εάν αισθάνεται δικαιωμένος ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος προσωπικά με την απόκτηση του Τζάλμα Κάμπος: "Αν ο ποδοσφαιριστής βάλει το γκολ, είσαι πάντα χαρούμενος. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους νέους ποδοσφαιριστές, γι΄αυτούς που έφερα εγώ, γι΄αυτούς που έφερε ο Βλάνταν. Είναι ομάδα, αν προχωράμε σαν ομάδα, έχουμε κοινό στόχο, θα πετύχουμε. Αν μιλάτε μεμονωμένα, τότε οδηγούμαστε στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, δεν μόνο οι 11, είναι η 18άδα, οι 25 που είναι στη λίστα, όσοι κάθονται στον πάγκο και στηρίζουν από κει. Πρέπει να είμαστε ένα, έχουμε κοινό στόχο".
Για τον Ιβάν Σαββίδη και το πως έζησε το παιχνίδι: "Μίλησα μαζί του μετά το παιχνίδι. Τον έβλεπα κατά την διάρκεια του ματς, τις αντιδράσεις του σε ορισμένες χαμένες ευκαιρίες. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συναισθήματα..."

Τζάλμα Κάμπος: 
«Έβλεπα το πως να σκοράρω. Σούταρα για το γκολ. Ο Γκάρι ήταν εκεί αλλά ο στόχος μου ήταν να πετύχω γκολ. Πήραμε καλό αποτέλεσμα αλλά δεν περάσαμε ακόμα. Δεν τελειώσαμε απόψε. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι. Ήταν ένα ματς εκτός έδρας. Ξέραμε τι θέλαμε. Το να παίξουμε για τη νίκη. Δεν κερδίσαμε αλλά πήραμε καλό σκορ. Ήταν ένα ματς τακτικής. Ο Άγιαξ είχε την βοήθεια του κόσμου του, μας πίεσε αλλά τα καταφέραμε. Προσωπικά όχι δεν ένιωσα νευρικότητα. Ήμουν μία χαρά»

Γκάρι Ροντρίγκες
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Παίξαμε σαν ομάδα, πράγμα σημαντικό γιατί ξέραμε ότι ο Άγιαξ θα κυριαρχούσε με την μπάλα. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι κακό και τώρα είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε στην Τούμπα.
 Είναι πολύ σημαντικό ότι παίξαμε σαν ομάδα και είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας, γιατί ξέραμε ότι Άγιαξ θα είναι καλός σήμερα και ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερα γκολ, αλλά από τη δική μας απόδοση πέτυχαν μόνο ένα, πράγμα πολύ σημαντικό για την πρόκρισή μας».
Για το αν κρίνει την σημερινή ισοπαλία θετικό αποτέλεσμα: «Ναι είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα, γιατί στην Τούμπα μπορούμε να παίξουμε όπως θέλουμε»

Άγιαξ: Σίλενσεν, Τετέ, Βέλτμαν, Φιργκέφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φαν ντε Μπεκ (77' Σένε), Κλάασεν, Ελ Γκάζι (88' Τσέρνι), Ντόλμπεργκ, Κασιέρα (59' Γιουνιές).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Μάτος, Χαρίσης (69' Τζίόλης), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ροντρίγκες (84' Μυστακίδης), Αθανασιάδης (90' Κουλούρης), Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...