17/7/16

oxyroN2.847


 








 

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας

Τβέντε ΠΑΟΚ - 0-2

Μπροστά σε αρκετούς φίλους της ομαδας ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την ολλανδική Τβέντε στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του στη χώρα της τουλίπας και κέρδισε την Twente με 2-0... Ο chief scout του Άγιαξ, Τόνι Μπρούινς Σλοτ κατασκόπευσε τον ΠΑΟΚ ενόψει των δύο παιχνιδιών με τον Αίαντα.

Δείτε το video ΕΔΩ

Βλάνταν Ιβιτς
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, το γνωρίζαμε. Δώσαμε περισσότερο χρόνο σε αρκετούς παίκτες, προετοιμαζόμασταν για αυτό που μας περιμένει στις 26 του μήνα. Είχαμε κάποια πράγματα σωστά σε αρκετό χρονικό διάστημα, βέβαια κάποιο διάστημα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης σίγουρα στο αμυντικό κομμάτι. Θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες σ' αυτό, να προσπαθήσουμε να λύσουμε ό,τι μπορούμε».
Για το τι κρατάει από αυτό το φιλικό: «Είμαι ικανοποιημένος από το ότι παίξαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με διάθεση, σοβαρότητα και πειθαρχία, κάτι που πάντα πρέπει να έχει η ομάδα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αρκετές φορές ανάπτυξη με σωστό τρόπο, φτάσαμε στην περιοχή αρκετές φορές και βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα 2-3, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει να δουλέψουμε στις επόμενες μέρες και να διορθώσουμε κάποια πράγματα».
Για τον Μπίσεσβαρ: «Ποιοτικός παίκτης με την μπάλα στα πόδια, ξέρει τι να κάνει, γρήγορη σκέψη, καλή πάσα, έχει μείνει πίσω στο φυσικό κομμάτι. Κάνει και ο ίδιος προσπάθεια και εμείς να τον ετοιμάσουμε γρήγορα να μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε».
Για τους παίκτες που δεν έπαιξαν σήμερα: «Έχω τώρα αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μου 26-27 παίκτες, δεν μπορούν να παίξουν όλοι. Οι 22-23 είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όσον αφορά εμένε είναι καλό αυτό, αφού μπορώ να διαλέξω κι αυτοί γνωρίζουν όιτι πάντα πρέπει να είναι έτοιμοι, να εκμεταλλευτούν τον χρόνο και να κρατήσουν τις θέσεις τους».
Για τον τραυματισμό του Λέοβατς: "Είναι καλά. Δέχθηκε μια κλωτσιά και πονάει. Μπορεί και αύριο να είναι έτοιμος".
Για το ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Πέλκας-Περέιρα: "Έπαιξαν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα ήθελα να δω τον Μπίσεσβαρ. Και ο Πέλκας έκανε καλά παιχνίδια και ο Περέιρα. Έχω τρεις καλούς παίκτες για αυτή τη θέση. Μπορεί να παίξει εκεί και ο Σάκχοφ".

Γκάρι Ροντρίγκες
Για την φιλική νίκη επί της Τβέντε: «Το πιο σημαντικό σ' αυτά τα παιχνίδια είναι να αποκτήσουμε καλή φυσική κατάσταση, να βρούμε τα πατήματά μας, να αποκτήσουμε δύναμη. Φυσικά είναι ωραίο να κερδίζεις, αλλά σε τέτοιου είδους αγώνες το αποτέλεσμα δεν πρέπει να το υπολογίζεις καθόλου».
Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, με πολύ καλή φυσική κατάσταση, παίξαμε καλά φιλικά παιχνίδια και όταν θα έρθουν οι αγώνες με τον Άγιαξ θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε».
Για τους αγώνες που έπονται με τον Άγιαξ: «Περιμένω να γίνουν δύο ωραία παιχνίδια, δύο σημαντικά παιχνίδια γιατί αν κερδίσεις θα περάσεις στα play off θα είσαι ακόμη πιο κοντά στους ομίλους».
Για το πως περιμένει τα ματς με τον Άγιαξ από άποψη τακτικής: «Θα είναι περίπου ίδια παιχνίδια με αυτό που δώσαμε εναντίον της Τβέντε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με την ίδια φιλοσοφία όλων των ολλανδικών ομάδων, άρα περιμένω έτσι να είναι και οι δύο αγώνες με τον Άγιαξ. Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τους δυο αγώνες».

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
«Είναι ωραίο για μένα που επέστρεψα ύστερα από πέντε χρόνια στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ είναι μία δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη.
Ο Πέτερ Μπος είναι ένας διαφορετικός προπονητής από τον Φρανκ ντε Μπουρ και θα παρουσιάσει κάτι καινούριο ο Άγιαξ»

Τβέντε: Μάρσμαν, Άντερσεν, Βέσελ, Γιένσεν, Ζέντε, Φαν Ντερ Λέλι, Σμιντ, Φαν Ντερ Χέιντεν, Όστερβικ, Μοκότο, Ζίγιεχ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέο Μάτος (82' Κίτσιου), Τζαβέλλας, Κρέσπο (70' Μαλεζάς), Λέοβατς, Τσίμιροτ (83' Κοροβέσης), Χαρίσης (46' Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ (82' Τζιόλης), Ροντρίγκες (66' Ζάιρο), Αθανασιάδης (70' Κουλούρης), Κάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...