10/7/16

oxyroN2.840

























 
Δεύτερος Φιλικός αγώνας προετοιμασίας

ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ - 2-0

Στον δεύτερο φιλικό αγώνα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Βελγίου Club Brugge, κέρδισε με 2-0..

Δείτε το video ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς οι δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού:
"Παίξαμε ένα παιχνίδι σε ένα μικρό χρονικό διάστημα με μία τόσο δυνατή ομάδα, η οποία έχει πάρει πρωτάθλημα στη χώρα της. Μία ομάδα, η οποία είναι μπροστά από μας αυτή τη στιγμή στην προετοιμασία, ένα βήμα πάνω στο φυσικό κομμάτι. Ήταν καλό παιχνίδι, ανοιχτό και από τις δύο πλευρές και υπήρχαν ευκαιρίες και για μας και για την Μπριζ. Κερδίσαμε, είναι καλό αυτό, κάτι που χρειάζεται η ομάδα και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε.Όταν κερδίζεις, όταν συνεχίζεις να κερδίζεις είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα. Αυτό που κρατάω είναι η οργάνωση. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και σε αυτό το κομμάτι. Τελειώνουμε την τρίτη εβδομάδα σε λίγο και όσο προχωράμε είμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας και έτσι θα συνεχίσουμε.
Είχαμε ένα εύκολο πρώτο παιχνίδι και ένα πολύ δύσκολο δεύτερο παιχνίδι. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνονται οι παίκτες και προετοιμάζονται πιο γρήγορα. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Βήμα-βήμα, ξέρουμε τι θέλουμε και δε μπορώ να πω κάτι. Ο κάθε παίκτης δίνει το μάξιμουμ. Είναι επαγγελματίες και προετοιμαζόμαστε όλους τους παίκτες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Στο επόμενο παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι και να έχουν περισσότερη συμμετοχή. Είμαστε στην προετοιμασία πρέπει να δώσουμε χρόνο σε όλους και αυτό θα κάνουμε".

Βλάνταν Ίβιτς:
Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι: Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας, αλλά είμαστε ακόμη αρκετά βήματα πίσω σε σχέση με την κατάσταση που πρέπει να είμαστε σε δύο βδομάδες που μας περιμένει το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, τα πόδια είναι βαριά, δουλεύουμε σκληρά και το σημερινό φιλικό όπως και αυτά που ακολουθούν θα μας βοηθήσουν να βρούμε ρυθμό και την κατάλληλη ενδεκάδα για το πρώτο επίσημο ματς"
Για τη σημασία της νίκης: "Σίγουρα μάς δίνει αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα. Αυτό που λέω καθημερινά στους παίκτες μου, είναι ότι πρέπει πάντα να έχουμε νοοτροπία νικητή, το ζητάω και αυτοί κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν".
Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκαν τα γκολ, είπε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού μας, αλλά υπάρχουν κι άλλα".
Για την παρουσία του Τζάλμα Κάμπος: "Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με χαρακτηριστικά τα οποία χρειάζεται η ομάδα"
Για τη μεταγραφή δεκαριού, αλλά και για άλλες μεταγραφικές κινήσεις: "Εχουμε μπροστά μας χρόνο και θα αποφασίσουμε για αυτό το θέμα στην ώρα του. Θα δούμε! Θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα".
Τέλος εξέφρασε την άποψή του για το παιχνίδι γενικότερα, λέγοντας: "Έγιναν αρκετές φάσεις σήμερα, υπάρχει όμως περιθώριο βελτίωσης τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι".

Club Brugge: Μπουντέγιε, Κουλς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Ντομίνγκεζ ντε Σόουζα, Βάανακεν, Βόρμερ, Βόσεν, Ισκουιέρδο, Στορμ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Βελλίδης), Λέοβατς (60' Γιαννούλης), Τζαβέλλας (60' Κρέσπο), Πόγγουρας (46' Μαλεζάς), Μάτος (46' Κίτσιου), Τζιόλης (46' Χαρίδης), Περέιρα (46' Πέλκας), Τσίμιροτ (60' Κοροβέσης), Μυστακίδης (46' Ροντρίγκες), Αθανασιάδης (60' Κουλούρης), Κάμπος (60' Ζάιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...