22/7/16

oxyroN2.850











Tελευταίο φιλικό 

ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Λεμεσού - 1-1

Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ πριν τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, με αντίπαλο τον Κυπελλούχο της Κύπρου, Απόλλωνα Λεμεσού, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1.

Βλάνταν Ίβιτς:
Για το αν προβληματίζεται από την εικόνα της ομάδας: «Προβληματισμός στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι θέλεις κάτι παραπάνω. Βγάζουμε συμπεράσματα μετά από κάθε παιχνίδι. Να κρατήσουμε τα καλά και να δούμε τι δεν πήγε καλά. Εχουμε 5-6 μέρες μέχρι το πρώτο επίσημο ματς. Τα πράγματα μπορεί να είναι και καλύτερα, μπορεί και χειρότερα. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά. Όλοι πιστεύουμε ότι μέχρι την Τρίτη θα είμαστε καλά».
Για το τι λάθη επισήμανε στο σημερινό ματς: «Αυτά είναι πράγματα που θα τα συζητήσουμε στα αποδύτηρια. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες. Θα κάνουμε ανάλυση του αγώνα και θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε»
Για τους Κάνιας και Μπρκιτς: «Ο Κάνιας είναι δύσκολο να παίξει στο πρώτο παιχνίδι, για το δεύτερο υπάρχουν ελπίδες να είναι έτοιμος. Εχουμε χρόνο και πιστεύουμε ότι θα πάρει και την φυσική κατάσταση που χρειάζεται, γιατί έχει αργήσει να έρθει. Θα δούμε. Για τον Μπρκιτς, μαθαίνει την ομάδα, αυτάν που θέλουμε από τον ίδιο και θα δούμε».
Για τον αν έχει πλέον σαφή εικόνα για τον Άγιαξ: «Έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα γιατί είδαμε και τα δύο φιλικά που έδωσε. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως πάντα, και στο παρελθόν. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους. Σίγουρα έχουν πολλούς νέους ποιοτικούς παίκτες, αλλά κι εμείς το ίδιο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι».
Για ενδεχόμενες μεταγραφές: «Θα φανεί. Έχουμε μέρες, θα δούμε».

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:
Για τους οπαδούς της Φέγενορντ:" Εγώ προέρχομαι από την Φέγενορντ, οι φίλοι μου είναι Φέγενορντ, και ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον Άγιαξ. Στον Ρότερνταμ θα εχουμε λίγους οπαδούς παραπάνω, που θα μας εύχονται να έχουμε καλή επιτυχία κόντρα στον Άγιαξ.
Για το βαθμό ετοιμότητας του: «Πιστεύω πως είμαι έτοιμος. Ήμασταν όλοι κουρασμένοι, είχαμε δύσκολη προετοιμασία. Είχαμε το μυαλό μας και στα παιχνίδια με τον Άγιαξ. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω».
Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη εμφάνιση του στην Τούμπα: «Είμαστε λίγο κουρασμένοι. Ήταν ωραίο που βρέθηκα σε αυτό το γήπεδο, μου αρέσει η Τούμπα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό πρώτο παιχνίδι».

ΠΑΟΚ: Γλύκος (61' Μπρκιτς), Μάτος (29' Κίτσιου), Τζαβέλλας (61' Μαλεζάς), Κρέσπο (78' Πόγγουρας), Λέοβατς (61' Γιαννούλης), Τσίμιροτ (46' Χαρίσης), Πέλκας (46' Μπίσεσβαρ), Σάκχοφ (61' Τζιόλης), Κάμπος (61' Ζάιρο), Κουλούρης (78' Κάνιας), Ροντρίγκες (61' Περέιρα).

Απόλλων Λεμεσού: Bruno, Αγγελή, Vinicious, Βασιλείου, Στυλιανού, Κυριάκου, Barbaro, Da Silva, Anton, Gneki, Pedro.

ΓΚΟΛ: 90'+2' Τζιόλης-84' Αρκάντιους
Ασίστ: 90'+2' Μπίσεσβαρ-
Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας.
Βοηθοί: Ιωάννης Σίπκας και Κυριάκος Μερκενίδης.
Τέταρτος διαιτητής: Αριστείδης Λυμπούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.208

Play-Off, Super League 8η αγωνιστική ΠΑΟΚ - Αεκ - 3-2 Για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ.....