14/7/16

oxyroN2.843


 


 

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας

Στεάουα - ΠΑΟΚ - 4-3

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ έχασε στην Ολλανδία από τη ρουμανική Στεάουα με 4-3, δεχόμενος τρία γκολ στο διάστημα από το 37' ως το 44

Δείτε τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Βλάνταν Ίβιτς
Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova
"Μετά τα δυο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, είδαμε τις αδυναμίες μας και θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε. Σήμερα φάνηκε ότι τα πόδια των παικτών είναι βαριά. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν και αυτά θα πρέπει να τα διορθώσουμε άμεσα. Δεχθήκαμε πολλά γκολ τα οποία προήλθαν από λάθη τακτικής στα στημένα της Στεάουα. Δεν ήμασταν προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι τέτοια εποχή κάποια λάθη δικαιολογούνται να συμβαίνουν. Θα εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα μιλήσω με τους παίκτες και θα τους εξηγήσω τι ακριβώς θέλω. Τι να αποφεύγουν δηλαδή και πως πρέπει να λειτουργούν στο παιχνίδι"
Βλάνταν Ίβιτς
"Ίσως είναι και καλό το γεγονός ότι συνέβη τώρα αυτό, που βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από αυτά τα δύο παιχνίδια που δώσαμε και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε. Οι προπονήσεις υπήρχαν και πριν. Ίσως υπάρχει περισσότερη κούραση και μπορεί να φάνηκε αυτό. Φαινόντουσαν πιο βαριά τα πόδια, δεν είχαμε τα τρεξίματα που θέλαμε. Είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά, για την περίοδο που βρισκόμαστε".
Για τις μεταγραφές: "Όσον αφορά στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που πλησιάζει έχουμε κλείσει...".
Για την κίνηση του Μακ να μεταβεί στην Ολλανδία: "Είναι θετικό αυτό που έκανε, που ήθελε να έρθει να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Είχε περισσότερες ημέρες άδεια και επέλεξε να έρθει, είναι επαγγελματίας και σίγουρα θα ξεκινήσει από αύριο προετοιμασία και προπονήσεις με την ομάδα".
Για το επόμενο φιλικό παιχνίδι: "Σίγουρα θα δούμε κάτι διαφορετικό. Και σήμερα κάποιοι έπαιξαν παραπάνω, δεν έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν, κάποιοι θα παίξουν 90 λεπτά και κάποιοι λιγότερο. Πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι και πρέπει να προσαρμοστούμε".
Για την εμφάνιση του Κρέσπο: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος".
Για τον βαθμό ετοιμότητας του Κάνιας: "Έχει δουλέψει ο ίδιος μόνος του, βέβαια δε βρίσκεται ακόμη στο επθυμητό στάδιο, από την πλευρά της φυσικής κατάστασης. Θα δουλέψει μόνος και θα παλέψει".

 Δημήτρης Χατζηισαϊας
"Πιστεύω πως μας βγαίνει η κούραση από την προετοιμασία! Συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά θα πάμε καλά. Τα λάθη προέρχονται από την κούραση. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα έχουμε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα".
Για την προετοιμασία σε σχέση με αυτές που έκανε στον Πανιώνιο: "Η φετινή προετοιμασία δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έκανα στον Πανιώνιο. Ελπίζω ότι θα είμαστε αγωνιστικά έτοιμοι όταν πρέπει στα επίσημα παιχνίδια και θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

ΠΑΟΚ: Βελλίδης (46' Γλύκος), Κίτσιου (46' Μάτος), Μαλεζάς (60' Τζαβέλλας), Κρέσπο (60' Χατζηισαΐας), Γιαννούλης (46' Λέοβατς), Τζιόλης (60' Τσίμιροτ), Χαρίσης (70' Σάκχοφ), Πέλκας (60' Περέιρα), Ζάιρο (46' Τζάλμα), Ροντρίγκες (70' Μυστακίδης), Κουλούρης (60' Αθανασιάδης).

Στεάουα: Κογιοκάρου (29' Νίτα), Ταμάς, Χαμρουν, Πιντίλι, Τουντόριε, Στάντσιου, Σάλει, Τόσκα, Μομτσίλοβιτς, Ενάχε, Πόπα. Αναπληρωματικοί: Νίτα, Ποπέσκου, Τσιπτσίου, Ατσίμ, Γκολούμποβιτς, Αγκάνοβιτς, Βιλτσεάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...