28/10/15

oxyroN2.644







1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

ΠΑΟΚ - Πανθρακικός - 2-0

Μπροστά σε μόλις 4.000 θεατές στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Πανθρακικό με 2-0... 

Ιγκόρ Τούντορ:
Για την εικόνα του παιχνιδιού:  «Δεν είμαι ικανοποιημένος για πρώτο ημίχρονο στα τελευταία τριάντα λεπτά παίξαμε καλά. Δεν είναι πάντα εύκολο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πήραμε μια σημαντική νίκη και θα δούμε στη συνέχεια».
Για την απόδοση των Μακ-Ροντρίγκες: «Έκαναν αυτό που χρειαζόμασταν γιατί τα τα χαρατηριστικά τους είναι σημαντικά για την ομάδα. Μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο είναι αλήθεια ότι κινδυνεύαμε λίγο».
Για το αν έχει παράπονα από κάποιους ποδοσφαιριστές του : «Και το ότι είχαμε καινούριους ποδοσφαιριστές, αλλά δε μου άρεσε και η νοοτροπία κάποιων παικτών. Οι αντίπαλοι φαινόταν σα να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Μπορώ να δικαιολογήσω αυτή την εικόνα μέχρι σε ένα σημείο, αλλά όχι ολοκληρωτικά».
Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνει στην ομάδα: «Η εξέλιξη της ομάδας υπάρχει και πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά. Κάθε μέρα είναι σημαντική. Αν δεν δουλεύεις αυτά που κάνεις κάθε μέρα, τότε η ομάδα αλλάζει. Κι αυτό φάνηκε σήμερα όταν μπήκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής».
Για το ότι ο Σάμπο χρησιμοποιήθηκε στα δεξιά: «Τον αλλάξαμε θέση με τον Γκολάσα, γιατί ο Γκολάσα μας έδινε περισσότερο στο κέντρο. Πολύ καλά πήγε και ο Χαρίσης όπως και ο Σκόνδρας, ένας παίκτης που πάντα μπορώ να ποντάρω σε αυτόν».
Για το ματς που ακολουθεί  με τον Αστέρα Τρίπολης: «Σημαντικό παιχνίδι για μας. Είμαι χαρουμενος και περιμένω σε αυτό το παιχνίδι να επιβεβαιώσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Γκάρι Ροντρίγκες
Για το σημερινό παιχνίδι: "Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς το σημερινό. Πήραμε μία νίκη αυτοπεποίθησης και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι της Κυριακής".
Για την εξαιρετική απόδοση του στον αγώνα με τον Παναθηναικό: "Με τον Παναθηναϊκό δεν έπαιξα μόνο εγώ καλά αλλά όλη η ομάδα. Είμαι σε καλή κατάσταση. Νιώθω καλά, αλλά το βασικό είναι να συνεχίσουμε έτσι".

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κοροβέσης (62' Μακ), Γκολάσα, Σάμπο (62' Ροντρίγκες), Χαρίσης, Ζάιρο (79' Ζάιρο), Πέλκας και Αθανασιάδης.

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Χρήστου (46' Μαρκόπουλος), Πουτουρίδης, Μπουγαίδης, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Σέττι, Παπαχρήστος, Ροτζέριο (69' Ψάλτης), Μπαϊκαρά και Νικόλτσης (78' Μουδούρογλου).





3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας - 80-100

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο PAOK Sports Arena από την Besiktas με 80-100 για την 3η αγωνιστική του Eurocup. Απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ, αν και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 30 πόντους διαφορά, γύρισε το παιχνίδι, αλλά η επική ανατροπή έμεινε ημιτελής.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Γνωρίζαμε πως παίζαμε ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που έχει παίκτες που πέρυσι έπαιζαν σε ομάδες της Ευρωλίγκας. Τους δώσαμε το δικαίωμα από την αρχή να μπουν ζεστοί και μετά ήταν εύστοχοι στα τρίποντα. Οταν παίζεις με μια ομάδα που έχει ποσοστό ευστοχίας 53% στα τρίποντα, είναι δύσκολα. Εμείς αρχίσαμε άσχημα. Είχαμε αστοχία και κακές επιστροφές στην άμυνα. Η Μπεσίκτας πήρε μια μεγάλη διαφορά και νίκησε στο τέλος. Σήμερα σε όλα τα σημεία δεν κάναμε και δεν μπορέσαμε αυτά που θέλαμε εμείς".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ άρχισε άσχημα στον αγώνα: "Στο ματς με τον Αρη δεν συνέβη. Σε αυτό το ματς συνέβη... Το θέμα είναι αν είναι θέμα ψυχολογίας ή ικανότητας".
Για την ενίσχυση στην ρακέτα: "Αυτή στιγμή υπάρχουν ακριβοί ψηλοί και δεν είμαστε μέχρι στιγμής κοντά σε κάποιον".
Για το ότι ο Ντούβνιακ έπαιξε λίγο: "Ο Ντούβνιακ είχε ένα τράβηγμα. Ηρθε ο φυσιοθεραπευτής για να κάνει κάποιες ασκήσεις. Αλλά προτιμήσαμε να μείνει έξω για να μην χειροτερέψει η κατάσταση".
Για το θέμα της ψυχολογίας μετά τις τέσσερις σερί ήττες και το δύσκολο πρόγραμμα: "Σε μια μεγάλη ομάδα, η ήττα είναι πρόβλημα άσχετα με την δυναμικότητα των αντιπάλων. Η ψυχολογία μετράει πολύ και εξαρτάται από την ικανότητα του αθλητή να ξεπερνά αυτές τις καταστάσεις. Αλλο να παίζεις σε μια ομάδα που δεν έχει βαριά φανέλα και άλλο να παίζεις σε μια ομάδα με βαριά φανέλα. Θα δούμε το βίντεο του αγώνα... Οταν αρχίζει ένα ματς, δεν μπορείς να πεις πως η ψυχολογία είναι αρνητική. Αυτό μπορείς να το πεις στο ημίχρονο. Κι όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πάλεψε".

Νίκολα Μάρκοβιτς: 
"Μπράβο στην Μπεσίκτας. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στην άμυνα. Επιτρέψαμε στους Τούρκους να πετύχουν πολλούς πόντους και έτσι αυτοί ξέφυγαν. Ακόμη κι αν προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να γυρίσουμε το ματς. Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν βγάλαμε την προσπάθεια που έπρεπε και η Μπεσίκτας το εκμεταλλεύτηκε αυτό με τους έμπειρους παίκτες που έχει".
Για τις τέσσερις σερί ήττες και το ματς με τον Ολυμπιακό: "Ετσι είναι το πρόγραμμα. Εχουμε ένα δύσκολο και ίσως είναι μια ευκαιρία να ανακάμψουμε. Θα παίξουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη".
Για το ότι φορτώνεται με πολλά φάουλ: "Είναι κάτι που με προβληματίζει. Ισως σπαταλώ τα φάουλ με όχι και τόσο έξυπνο τρόπο".

Τα δεκάλεπτα: 14-27, 28-55, 61-72, 80-100

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 14, Λιάπης 2, Βασιλειάδης 11 (3), Κακαρούδης 4, Τσόχλας 2, Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 8, Κώττας 3, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς (17), Χάτσερ 15 (2), Μπάλαμπαν

Μπεσίκτας: Σίλλεϋ 6 (1), Γουόλτερς 27 (3), Ακιόλ 12 (2), Ατσούρ 12 (4), Ντάρντεν 10, Λάμπε 18 (3), Μέρφι 15 (3)



Κ15

Ηρακλής - ΠΑΟΚ - 0-3

Η Κ15 του ΠΑΟΚ έπαιξε όσο έπρεπε κόντρα στον Ηρακλή, εκτός έδρας, για να επικρατήσει 3-0, να κρατήσει το μηδέν στην εστία της μετά από τρία ματς στο πρωτάθλημα και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς.
Τα δύο πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Βρακάς, με δύο υπέροχες εκτελέσεις φάουλ στο 15′ και στο 20΄. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 55′ Μουτζούρης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και πάλι του Βρακά.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, (70′ Παπαδόπουλος), Γκουτζιουρίδης (70′ Κόνιος), Μουτζούρης, Μαχαιρίδης (55′ Θεοδωρίδης), Βουτσάς, Πουρνάρας, Ξυφιλίνος, Μπαταλαμάς, Βρακάς (65′ Προβατίδης), Καλφούντζος (55′ Μούμπας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -