14/10/15

oxyroN2.633







Eurocup 

ΠΑΟΚ - Szolnoki Olaj - 72-69

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε, με τον Δικέφαλο να επικρατεί δύσκολα της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας Szolnoki Olaj με 72-69...
300 παιχνίδια στον πάγκο του δικεφάλου συμπλήρωσε ο Σούλης απόψε και ευχόμαστε να τα χιλιάσει! !

Σούλη Μαρκόπουλο:
"Ευχαριστώ για την τούρτα. Ηταν ξαφνικό. Μπράβο στους παίκτες μου. Η Ζολνόκι έχει καλή ομάδα με καλούς σουτέρ. Εχει βάθος στην ρακέτα και στην περιφέρεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε πάντα. Ο αντίπαλος πήρε εύκολα καλάθια και παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι. Μπράβο και πάλι στους παίκτες μου".
Για τα χαμένα ριμπάουντ: "Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε και να το προσέξουμε".
Για τον Χάτσερ και αν απελευθερώθηκαν με αυτόν οι Ντούβνιακ και Τέπιτς: "Κάθε παίκτης βοηθά την ομάδα. Δεν σημαίνει κάτι το ότι σκόραρε ο Τέπιτς. Μπορούσε να σκοράρει και ο Βασιλειάδης. Θα μας βοηθήσει σίγουρα στην συνέχεια (σ.σ. ο Χάτσερ), όπως έκανε και σήμερα".
Για την ρακέτα: "Τέλειοι δεν είμαστε. Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν στο γήπεδο. Πρέπει κάτι να βρεθεί (σ.σ. ένας παίκτης) μέσα στα πλαίσια τα δικά μας πάντα. Αυτή την στιγμή δεν έχω κάτι στον ορίζοντα".
Για τα 300 επίσημα ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ: "Θέλω να ευχαριστήσω της διοικήσεις του ΠΑΟΚ που με τίμησαν. Είναι μεγάλη τιμή μου να είμαι σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα. Είναι κάτι το οποίο δημιουργεί μια μεγάλη συγκίνηση γιατί είσαι σε μια ομάδα που σε θέλει πολύ".

Ούρος Ντούβνιακ:
Για το παιχνίδι:«Ψυχολογικά είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη, κάτι που δεν κάναμε στο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε φοβερά στο παιχνίδι, αλλά δεν γίνεται σε αυτή την φάση να έχουμε την ίδια απόδοση στα 40 λεπτά.
Είμαστε σε σημείο όπου θα έχουμε και τα πάνω και τα κάτω μας. Το θετικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και κερδίσαμε. Τώρα βλέπουμε μπροστά, αύριο είναι μία άλλη μέρα».
Για το ότι έπαιξε αρκετά και στην θέση του πλέι μέικερ:«Και την περασμένη φορά που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, ήμουν συνεχώς πλέι μέικερ. Τώρα εκεί έπαιξε και ο Τέπιτς, έχουμε και τον Χάτσερ. Δεν υπάρχει πρόβλημα».

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 37-32, 72-69

ΠΑΟΚ: Τέπιτς 16, Βασιλειάδης 7, Κακαρούδης 2, Δέδας 3, Μαργαρίτης 3, Ντούβνιακ 17, Μάρκοβιτς 6, Χάτσερ 6, Μπάλαμπαν 7

Szolnoki: Κραφτ 14, Κέλερ 2, Γουίτμαν 3, Βοιβόντα 13, Γκριν 4, Μπορίσοφ 9, Νατίαζκο 15, Μιλόσεβιτς 4, Γκρέγκορι 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...