15/10/15

oxyroN2.635




Η συνέντευξη της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ από την αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας

Παρακολουθήστε τα όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Τούμπας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του γυναικείου τμήματος χάντμπολ.

Ο έφορος της ομάδας Δημήτρης Χασεκίδης είπε: 
"Η σημερινή εκδήλωση έχει μία ιδιαίτερη αξία. Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, έγιναν κάποιες επαφές με τον κ. Ιβάν Σαββίδη, τον οποία προσωπικά θεωρώ ως το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Ο κ. Σαββίδης ανταποκρίθηκε και μας ενισχύει με μία επιπλέον οικονομική βοήθεια στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ευελπιστούμε ότι θα ανταποδώσουμε με δύο τίτλους".

Η προπονήτρια του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια τόνισε: 
"Ευχαριστώ με τη σειρά μου τον κ. Ιβάν Σαββίδη για τη μεγάλη βοήθεια. Μας έδωσε τη δυνατότητα να ενισχυθεί η ομάδα με καταξιωμένες αθλήτριες. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ".

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μυρτώ Νούλα υπογράμμισε: 
"Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη και της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μεγάλο κεφάλαιο αποτελεί ο κόσμος μας, που πάντα είναι δίπλα μας και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε ακόμη πιο κοντά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...