22/10/15

oxyroN2.640




 









3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο μηδέν (0-0) με την Κρασνοντάρ στην Τούμπα για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και πλέον θα ψάξει τη νίκη στη Ρωσία για να διεκδικήσει την πρόκριση στους "32" του Europa League. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες

Τα σημερινά αποτελέσματα:
Γκαμπάλα - Ντόρτμουντ 1-3
ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ 0-0

Και η βαθμολογία:
1. Ντόρτμουντ 7 βαθμοί
2. Κράσνονταρ 4 βαθμοί
3. ΠΑΟΚ 3 βαθμοί
4. Γκαμπάλα 1

Η επόμενη αγωνιστική (4η), σε δύο εβδομάδες τα παιχνίδια
Ντόρτμουντ - Γκαμπάλα
Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ

Ιγκόρ Τούντορ:
Για το πρόσημο του αγώνα: Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς είναι θετικό το πρόσημο γιατί παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως η Κράσνονταρ. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε αλλά ήταν συνολικά ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Δεν υπήρχε κάτι που με προβλημάτισε στο παιχνίδι. Ήμασταν οργανωμένοι και αυτή είναι η δουλειά μας. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, καλοί και στην επίθεση, αλλά στην επίθεση μας έλειπε η ενέργεια στα τελευταία 20 μέτρα.
Για τη δεύτερη αποβολή του Ζάιρο στη δεύτερη παρουσία του στην ενδεκάδα κι αν τίθεται θέμα πειθαρχίας: Είμαι χαρούμενος με την παρουσία του Ζάιρο σήμερα, βοήθησε την ομάδα. Ήταν κάτι τυχαίο ότι αποβλήθηκε αυτές τις δύο φορές, δεν είναι θέμα πειθαρχίας. Δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ έπαιξε γρήγορα και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του.
Για αν το παιχνίδι στη Ρωσία θα κρίνει την πρόκριση: Ναι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά σε κάθε αγώνα θέλουμε να κερδίζουμε. Θέλουμε να πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Κάποιες φορές μπορεί να προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο, αλλά συνήθως προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ωστόσο σήμερα παρότι και χτες σας είπα ότι η Κράσνονταρ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.
Για το αν αναθεώρησε μετά το σημερινό παιχνίδι ότι η ομάδα έχει μόνο 14 παίκτες και αν θεωρεί ότι έχει πλέον παραπάνω: Θεωρώ ότι η ομάδα που παρατάχθηκε σήμερα δεν ήταν οι αναπληρωματικοί. Ήταν μία καλή ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από το πώς αγωνίστηκαν. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι τα πήγαν καλά και προσπάθησαν πολύ και ήταν θέμα τύχης που δεν κέρδισαν σήμερα.
Για την παρουσία του Γλύκου: Πολύ καλή η εμφάνιση του Γλύκου, είμαι ικανοποιημένος, έδωσε ασφάλεια στην ομάδα στην άμυνα, είμαι ικανοποιημένος για αυτό.
Αν με βάση την καλή απόδοση παικτών σήμερα μπορεί να αλλάξει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Σε κάθε παιχνίδι προσέχω κι αναλύω την εμφάνιση όλων των παικτών. Έχω καθαρή σκέψη για το παιχνίδι της Κυριακής, θα δω τι γίνεται και με τους τραυυματισμούς και θα δω αν πρέπει να αλλάξω κάτι στα πλάνα μου. Σε κάθε παιχνίδι κρίνουμε τι κάνει κάθε παίκτης και ανάλογα χρησιμοποιούμε τους παίκτες που θεωρούμε κατάλληλους.
Αν η επιλογή του να δώσει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα είναι απόφαση του ή το συζήτησε με τη διοίκηση: Δεν το συζήτησα με τη διοίκηση, είναι η αίσθηση μου αυτή και η άποψη μου. Αυτή που θεωρώ ότι ισχύει. Δε θέλω να αρχίσει μία συζήτηση ότι δεν ασχολούμαστε με την Ευρώπη και δίνουμε σημασία μόνο στο πρωτάθλημα. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου το εγχώριο πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το Champions League.
Για την κατάσταση στον όμιλο και τις πιθανότητες πρόκρισης: Δεν υπολογίζω ποτέ τους βαθμούς, δε με απασχολεί. Σε όλα τα παιχνίδι αναλύουμε τον αντίπαλο και προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Σε κάθε παιχνίδι προετοιμάζεσαι διαφορετικά και έτσι κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στη συνέχεια για να πάρουμε νίκες και βαθμούς.
Για τη χρησιμοποίηση του Μαλεζά και τις αλλαγές που έφερε στην άμυνα συγκριτικά με το παιχνίδι με την Μπρόντμπι που υπήρχε διαφορετική ανακατάταξη στην τριάδα της άμυνας: Ο Ρικάρντο είναι καλύτερος στα μαρκαρίσματα συγκριτικά με τον Μαλεζά και γι’ αυτό επέλεξα να τους χρησιμοποιήσω στις θέσεις που το έκανα σήμερα. Και οι δύο τα πήγαν καλά και ο Σκόνδρας. Ο Σκόνδρας που είχε καιρό να παίξει στο τέλος έκανε κάποια λάθη και αυτό είναι λογικό, αλλά ευτυχώς δε μας τιμώρησε ο αντίπαλος.

Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ
"Έγινε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι. Έπεσε πολύ ξύλο για να το πω λαϊκά. Εμείς θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ντέρμπι που θέλουμε να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Σίγουρα θέλω να πετύχω ένα γκολ στην Τούμπα και να πανηγυρίσω μαζί με τους φιλάθλους μας, ωστόσο έχω βάλει ήδη δύο γκολ εκτός έδρα, το ένα μας έδωσε νίκη. Ας βάλω όλα τα γκολ εκτός αρκεί να μας δίνουν νικες. Ελπίζω να σκοράρω την Κυριακή στο ματς με τον Παναθηναϊκό".

Παναγιώτης Γλύκος 
Για το μηδέν σε άμυνα αλλά και το μηδέν στην επίθεση:
«Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να δημιουργήσουμε φάσεις. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή επιθετική ομάδα. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και δεν τα καταφέραμε. Δεν ήρθε το γκολ , Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι, δεν ήταν σωστή η τελική προσπάθεια. Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα, Σκοράρουμε. Δεν μπήκαν γκολ, πιστεύω ήταν δίκαιη η ισοπαλία».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει στην έδρα της Κράσνονταρ:
«Θεωρώ ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι με την Κράσνονταρ που είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».
Για τη δική του επιστροφή στην ενδεκάδα: 
«Εγώ προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου, από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία, έδωσα το 100%. Είμαι χαρούμενος που εγώ και οι συμπαίκτες μου, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα που είναι πολύ σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια».
Για το γεγονός ότι καλείται να δώσει αποδείξεις ενώ έχει παίξει στο Μουντιάλ: 
«Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Το Μουντιάλ έχει περάσει εδώ και 1,5 χρόνο και το ποδόσφαιρο αλλάζει. Πρέπει να είσαι δυνατός, να κοιτάς μπροστά και να αποδεικνύεις συνέχεια ποιος είσαι. Εδωσα τον καλύτερο μου εαυτό σήμερα».

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (Λέοβατς 46΄), Κόστα, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (Μακ 72΄), Ζάιρο, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 57΄).

Κρασνοντάρ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι(Γκαζίνσκι 83΄), Αχμέντοφ (Μαμάεφ 65΄), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (Άρι 63΄)

Κάρτες: Ζάιρο 63΄/ Τζεντρέτζικ 19΄
Αποβολές: Ζάιρο 89΄/ Τζεντρέτζικ 88΄

Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Αντρέας Έκμπερκγ (Σουηδία)
Βοηθοί: Φρέντρικ Νίλσον, Μάγκνους Σιόλμπλομ
4ος: Στέφαν Χάλμπερκγ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου