1/10/15

oxyroN2.621








 













2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

 Π.Α.Ο.Κ. - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - 1-1

Μπροστά 25.000 οπαδούς του μας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα αναδείχτηκε ισόπαλος με τη γερμανική Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-1...

Ιγκόρ Τούντορ
Για την γεύση που του αφήνει το παιχνίδι: "Στο τέλος μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος, το 1-1 είναι καλό. Οπως έχω πει η Ντόρτμουντ είναι φαβορί όχι μόνο για τον όμιλο αλλά για την διοργάνωση. Σήμερα κυριάρχησαν στο γήπεδο, εμείς ήμασταν καλοί στις αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε".
Για τους λόγους που σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα: "Θεωρώ ότι είναι η διαφορά ποιότητας. Προσπαθούσαμε, αλλά καμιά φορά έχει να κάνει και με τον αντίπαλό. Θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και σε κάποιες περιπτώσεις το καταφέραμε. Ομως ήταν πιο δυνατή και πιο καλή η Ντόρτμουντ. Αν με μία τόσο επιθετική ομάδα δώσεις χώρο είναι σαν αυτοκτονία. Προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι και παραλίγο να το καταφέρουμε".
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν επηρεάσει ο παράγοντας κούραση: "Είναι πάντα εύκολο όταν έχεις πέντε μέρες μπροστά σου. Με τις τρεις μέρες είμαστε οριακά. Αν είχαμε μία μέρα παραπάνω θα ήταν καλύτερα αλλά θα προσπαθήσουμε στον χρόνο που έχουμε που έχουμε να δώσουμε κάτι έξτρα στην φυσική κατάσταση για να είμαστε έτοιμοι".
Για το αν σκέφτεται διαχείριση στο θέμα του τερματοφύλακα, με αφορμή το λάθος του Ολσεν στην φάση του γκολ, και την είσοδο μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο: "Δεν είδα τι συνέβη στο τέλος, ωστόσο, ότι συνέβη δεν είναι φυσιολογικό γιατί θα πρέπει να προστατεύσουμε τον σύλλογο. Οσον αφορά τον τερματοφύλακα, δεν μου αρέσει γενικώς οι παίκτες μου να κάνουν λάθη. Ειδικά, όμως, ο τερματοφύλακας που εξ' ορισμού η θέση του είναι πιο σημαντική".

Ντίμιταρ Μπερπάτοφ: 
Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι παίξαμε καλά, προηγηθήκαμε και το γκολ που έβαλε η Ντόρτμουντ ήταν τυχερό, παίξαμε καλά σαν ομάδα. Ο ένας βαθμός είναι καλός απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ντόρτμουντ, αλλά μπορούμε να είμαστε απογοητευμένοι γιατί μπορούσαμε τη νίκη. Την επόμενη φορά θα πάμε καλύτερα
Για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, έχουμε παίξει μόνο δύο ματς, όλα είναι στα χέρια μας και έχουμε την δυνατότητα να προκριθούμε, αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια, μερικές φορές πρέπει να γίνεται ροτέισιον άλλοι να παίζουν και άλλοι να μένουν εκτός. Σήμερα είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά ο ένας βαθμός απέναντι στην Ντόρτμουντ είναι καλός».

Μιγκέλ Βίτορ
«Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, φαβορί του ομίλου, η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, δεχτήκαμε το γκολ στο δεύτερο μέρος αλλά μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαν κάνει πολλές ευκαιρίες. εμείς είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και έτσι ήρθε αυτή η ισοπαλία, που είναι ένα καλό αποτέλεσμα.
Εγώ ήμουν απ' την άλλη πλευρά και δεν έχω δει το ριπλέι στο γκολ, είναι φυσιολογικό να γίνονται λάθη, σε κάθε ματς γίνονται, θα τα δούμε όλα αύριο και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε στη συνέχεια.

Είναι καλό που σε τρεις μέρες έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια, η συγκέντρωσή μας θα είναι στο μέγιστο βαθμό, σήμερα πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε σε αυτό το μομέντουμ για να έχουμε και ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή».

Ρόμπερτ Μακ 
"Ξέραμε ότι η Ντόρτμουντ ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες του Europa League. Εμείς θέλαμε την νίκη. Κάναμε το παιχνίδι μας για 75 λεπτά. Είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε πόσο ποιοτικούς και σπουδαίους παίκτες έχει η Ντόρτμουντ. Αν τους δίναμε χώρο θα μας δημιουργούσαν πρόβλημα. Για αυτό θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις. Είναι πολύ ωραίο όταν σκοράρω, αλλά το ζήτημα είναι σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και να δούμε το επόμενο ματς στο Europa, με την Κρασνοντάρ".

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (84' Χαρίσης), Μακ (73' Ζάιρο), Σάμπο, Ροντρίγκες, Μπερμπάτοφ (89' Πέλκας).

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Πίστζεκ, Βάιγκλ (65' Σμέλτσερ), Μπέντερ, Κάστρο, Χόφμαν, Γιανουζάι (84' Λέιτναρ), Μιχιταριάν (65' Ράμος), Ρόις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...