24/10/15

oxyroN2.643




















 
8η αγωνιστική  Super League

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 3-1

Για την 8η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον βάζελο με 3-1...
Με κορυφαίο τον Γκάρι Ροντρίγκες που έκανε... όργια από δεξιά, ο ΠΑΟΚ "καθάρισε" τον Παναθηναϊκό μέσα σε 15 λεπτά (28΄-42΄) στο πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 3-0. Πέτυχε γκολ με πέναλτι και αποχώρησε τραυματίας ο Μπερμπάτοφ. Μείωσε με πέναλτι ο Καρέλης

 Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ιβάν Σαββίδη: 
"Eίμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς. Υπήρχε η αίσθηση ότι όλοι εμείς μαζί με τους φιλάθλους και μαζί με την ομάδα, γίναμε ένα ενιαίο σύνολο. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό... Ο ΠΑΟΚ δείχνει το σωστό του πρόσωπο. Γι' αυτό ακριβώς λέω πως στην Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα δουν ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους. Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί πέρυσι μας πλήγωσε αυτή η ομάδα (σ.σ. ο Παναθηναικός)".

Ιγκόρ Τούντορ
«Ήταν μία σημαντική νίκη κόντρα σε μία μεγάλη εβδομάδα. Ένα καλό πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως ήταν αρκετό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για την πτώση στην απόδοση από το 60' και μετά και το τι έφταιξε: «Δεν μου άρεσε η νοοτροπία μας στο δεύτερο ημίχρονο. Κάπου ήταν και λογικό όμως μετά το 3-0. Το πέναλτι που δώσαμε μας προκάλεσε, άγχος, νευρικότητα. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη αντίδραση. Όμως είχαμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο».
Για τους Ζάιρο και Ροντρίγκες: «Είμαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία των δύο. Έχουν εκρηκτικότητα. Ειδικά για τον Γκάρι είμαι χαρούμενος κάνει πολλά πράγματα και μας βοηθάει Είχαμε ταχύτητα με τον Μπερμπάτοφ να παίζει κάτι σαν ενιάρι και δεκάρι. Άτυχοι που τραυματίστηκε θα δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός».
Για το αν προχωρήσει σε αλλαγές στο παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί: «Θα έχουμε αλλαγές στη σύνθεσή μας. Ο Λέοβατς είχε μικροενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα, ο Κάτσε είναι εκτός για καιρό, χάσαμε και τον Μπερμπάτοφ. Ο Ροντρίγκες έπαιξε δύο ενενηντάλεπτα σε λίγες ημέρες. Θα έχουμε αλλαγές».
Για το αν ήρθε εύκολα η νίκη: «Δεν ήταν εύκολη νίκη. Εμείς είμαστε καλοί ακόμα και όταν δεν κερδίζουμε. Δεν υπήρχαν περιθώρια για δικαιολογίες το κατάλαβαν οι παίκτες και το timing της νίκης ήταν πολύ καλό».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η πίεση δεν αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ έχει συνεχή πίεση. Το πιο σημαντικό είναι πως σήμερα και με την ΑΕΚ αξίζαμε και πήραμε τη νίκη. Για μένα είναι σημαντικό το πώς έρχεται το αποτέλεσμα».
Για το αν η νίκη αυτή ήταν για τον ίδιο μια εκδίκηση για τον ανιψιό του που δεν είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, είπε: «Όχι, σε καμία περίπτωση».

Αλέξανδρος Τζιόλης
Είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε πρώτοι και αυτό νομίζω έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Ήμασταν πολύ καλοί, φρέσκοι, ξεκούραστοι είχαμε την τύχη να πρηγηθούμε και μέσα σε λίγα λεπτά διευρύναμε το σκορ, μετά ήταν πιο εύκολο.
Για την πίεση που υπήρχε πριν το ματς: "Τα τελευταία ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ανεπιτυχή, φέτος παίζουμε διαφορετικά και στο γήπεδο φάνηκε ότι το θέλαμε πολύ, έχουμε μείνει πίσω και δεν είχαμε περιθώριο. Ήμασταν καλύτεροι, όταν είσαι στο ημίχρονο 3-0 όλα είναι πιο εύκολα".
Για το αν μπαίνει ο ΠΑΟΚ στο κόλπο του τίτλου: "Ήμασταν πίσω στο πρωτάθλημα, αυτό μας πείσμωσε, έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς άδικα, μπήκαμε με πείσμα να πάρουμε αυτό το ντέρμπι. Δεν θέλω να μιλάω για τίτλο και τα Πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα ματς, προσπαθούμε να αποδώσουμε καλό παιχνίδι. Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συζητά ρεαλιστικά για τον τίτλο, είμαστε ομάδα που χτίζεται"
Για το πολύ δύσκολο μέχρι τώρα πρόγραμμα: "Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με Ευρώπη, πρωτάθλημα και ντέρμπι, τώρα το πρόγραμμα γίνεται πιο εύκολο, πρέπει να συνεχίζουμε θα έρθουν καλά αποτελέσματα κι όσο προσπαθείς αυτό φαίνεται".
Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ από τις στημένες φάσεις: "Έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ από στημένες φάσεις, είναι θέμα συγκέντρωσης. Καθαρά θέμα συγκέντρωσης. και διάθεσης να μαρκάρεις. Όλοι χαίρονται να κάνουν επίθεση, ελπίζω να το βελτιώσουμε το έχουμε στο μυαλό μας και το ξέρουμε".
Για το αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ διαθέτει υπομονή: "Στην Ελλάδα δεν είμαστε της υπομονής. Να είμαστε ρεαλιστές, τα θέλουμε όλα γρήγορα, καλό ποδόσφαιρο, τίτλους. Δεν είναι όλα εύκολα. Κερδίζεις υπομονή εάν δείχνεις κάτι στον κόσμο, κάτι ορθολογικό, κάτι που θα αποδώσει στο μέλλον"
Για τον Χαρίση: "Ο Χάρης Χαρίσης είναι καλός παίκτης, ταλαντούχος, ο,τι μπορώ να προσφέρω στους νεότερους θα το κάνω".
Για την Εθνική ομάδα : "Αυτή ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι πολύ εύκολο να έρθει ξανά σε πορεία θετική, όσο και μαύρα να τα βλέπουμε τώρα. Με ποδοσφαιρική λογική είναι εύκολο να βρεθεί ξανά σε τροχιά επιτυχιών"

Γιώργος Τζαβέλλας:
Για το παιχνίδι: "Νομίζω μπήκαμε καλά από την αρχή και σίγουρα στα ντέρμπι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε γρήγορα να προηγηθούμε. Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό, ο Παναθηναϊκός πήρε προσπάθειες αλλά εμείς αμυνθήκαμε σωστά. Είναι ένα καθαρό, ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα και αυτό είναι σημαντικό ενόψει της συνέχειας".
Για το πως κατάφερε ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει παίκτες όπως ο Μπεργκ, ο Καρέλης που τον πληγώσει σε προηγούμενα παιχνίδια: "Ο φετινός ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι αν παίξει ποδόσφαιρο σωστά, όπως μπορεί, μπορεί να πιάσει υψηλά στάνταρ. Έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους και ακόμα καλύτεροι".
Για το αν αισθάνεται ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκει τις σταθερές του και φτιάχνει ομάδα όπως λέει συνέχεια ο Τούντορ: "Ναι αισθάνομαι αυτή τη διαφορά. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, βγάλαμε όλα τα ντέρμπι μέχρι την 8η αγωνιστική και η συνέχεια για εμάς θα είναι ακόμα καλύτερη. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες πιο εύκολες και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και ακόμα και στα άσχημα παιχνίδια να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς".
Για τους  Ζάιρο και Ροντρίγκες: "Είναι δυο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Αρχίζουμε και βρισκόμαστε σαν ομάδα και σίγουρα στην καλή τους μέρα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματαγστους αντιπάλους τους. Ελπίζω να συνεχίσουν να είναι στην ίδια κατάσταση".

Χάρης Χαρίσης:
Για το παιχνίδι: «Θεωρώ ότι και σε άλλα παιχνίδια είχαμε ανάλογα καλή εικόνα, αλλά δεν παίρναμε αυτό που αξίζαμε. Σήμερα πέρα από την καλή εμφάνιση, είχαμε και την τύχη».
Για την δική του παρουσία : «Κάθε μέρα κάνω όσο καλύτερα μπορώ την δουλειά μου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή να κρίνει ποιος θα παίζει και σίγουρα ο προπονητής θέλει το καλό της ομάδας. Όταν εκείνος κρίνει, θα παίζω».

Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Αρετόπουλος
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης, Τρύφων Πετρόπουλος
4ος:
Γκολ: Μπερμπάτοφ 28΄, Ροντρίγκες 31΄, Βίτορ 42΄/ Καρέλης 74΄
Κάρτες: Βίτορ 44΄, Τζαβέλλας 47΄, Λέοβατς 73΄, Μακ 84΄/Ταυλαρίδης 27΄

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Ροντρίγκες, Σάμπο (Χαρίσης 71΄), Τζιόλης, Λέοβατς, Ζάιρο (Αθανασιάδης 83΄), Μακ, Μπερμπάτοφ ( Πέλκας 30΄).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής (Κλωναρίδης 61΄), Ζέκα, Αμπέντ (Πέτριτς 83΄), Ατζαγκούν, Καρέλης (Λαγός 83΄), Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου