7/10/15

oxyroN2.628

























Γυναικείο Ποδόσφαιρο Φάση των 32 του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΟΚ -  Έρεμπρο - 0-3

Για τη φάση των 32 του Τσάμπιονς Λιγκ, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από τη σουηδική Έρεμπρο 0-3...

Αλέξης Κατηκαρίδης
«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, παίζει με τον ευρωπαϊκό τρόπο ποδοσφαίρου, πιο αθλητικό και κέρδισε με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι. Εμείς δείξαμε φόβο, διότι μπορεί να παίζουμε στο Champions League πολλά χρόνια, αλλά λίγες παίκτριές μου έχουν εμπειρία ανάλογη. Ήταν ένα καλό μάθημα, θέλουμε δουλεία σε θέμα χαρακτήρα. Πρέπει να το πιστέψουμε ότι μπορούμε, ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και να κοιτάμε στα μάτια τον αντίπαλο»
«Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν λόγω δικής μας αδράνειας, κάποιες παίκτριες δεν έτρεξαν όσο θα έπρεπε και θα δουλέψω πάνω σε αυτό. Θέλουμε χρόνο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω την ομάδα μου να παίξει άμυνα. Με μεγάλες μπαλιές απο πίσω, όπως κάναμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Θέλω να παίζουμε στρωτό ποδόσφαιρο, με πάσες, συνδυασμούς και καλή κυκλοφορία. Ήταν σοκ να πατήσουν στην Τούμπα για κάποιες από τις παίκτριές μου, αλλά και το να αντιμετωπίσουν μια σουηδική ομάδα. Αρχικά, αν ρωτούσε κάποιος για το πιθανό αποτέλεσμα, θα έλεγε κανείς ότι θα δεχόμασταν επτά κι οχτώ γκολ απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο αλλά και στις παίκτριές μου για το παιχνίδι.»
«Θα κοιτάξουμε το θέμα καρτών, είναι ζήτημα της ελληνικής νοοτροπίας και αυτό και θα προσπαθήσω να το διορθώσω κι αυτό. Το συνθετικό χορτάρι θα μας βοηθήσει να αποδώσουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι. Αυτό ήταν ένα βήμα για το σύλλογο, αλλά θα πρέπει να κάνουμε και το επόμενο γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Να καταλάβουμε ότι δεν είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ο τελευταίος τροχός της αμάξης! Ελπίζω και υπόσχομαι ότι θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς».
Για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Ζήτησα, μέσω τς διοίκησης, να αναβληθεί, αλλά η ΕΠΟ δεν το δέχθηκε, παρά το γεγονός ότι το έχει πράξει για άλλους στο παρελθόν. Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να το καταφέρει αυτό, να έχει δυο καρπούζια σε μια μασχάλη, αλλά θα το παλέψουμε γιατί είμαστε υποχρεωμένοι. Είμαστε πρωταθλητές και θα τα καταφέρουμε.»
Για την δεύτερη κίτρινη της Ντιμιτρίγεβιτς: «Η παίκτριά μου ούτε κλώτσησε ούτε μίλησε, αντίθετα κάτι της είπαν οι αντίπαλες. Σίγουρα, κάτι θα είδε η διαιτητής, αλλά οι συμπαίκτριές της είπαν ότι δεν έκανε τίποτα. Μας πληγώνουν οι κάρτες, γιατί δεν έχουμε επιλογές, αλλά θα πρέπει να στηριχθούμε και στις μικρότερες. Να η ευκαιρία τους να συνεισφέρουν».

Κίτρινες: Ντιμιτρίγεβιτς, Γεωργίου.

Κόκκινη: 89' Ντιμιτρίγεβιτς.

Διαιτητής: Κούρτες (Γερμανία).

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου, Παντελιάδου, Μάρκου, Ντιμιτρίγεβιτς, Χαμαλίδου, Κακαμπούκη, Γκάτσου (73' Σακελλάρη), Γεωργίου.

ΕΡΕΜΠΡΟ: Σέμπεργκ, Γκραχνς, Πέτερσον, Νολτ, Λέχτινεν, Σπέτσμαρκ (72' Γκράμπους), Ντε Γιονγκ, Μάγκνουσον, Τσουκβούντι, Μίκαελ, Ταλόνεν (85' Αμπράχαμσον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου