30/8/15

oxyroN2.597




 
 










2η αγωνιστική της Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ - 3-1 

Άλλος ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, άλλος στην Ευρώπη .... 
Για την 2η αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, πληρώνοντας τα μεγάλα λάθη του...

Δείτε το video ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ στην ΝΟVA
"Είχαμε τον έλεγχο και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ. Γενικά ήταν ένα περίεργο παιχνίδι και μετά την αποβολή του Ζάιρο το ματς ουσιαστικά τελείωσε".

Ίγκορ Τούντορ
 Για τις αλλαγές στην 11άδα και την χρησιμοποίηση του Τζιόλη ως σέντερ μπακ: «Δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι μας. Παίξαμε το σύστημα που παίζουμε συνήθως, προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Δεν κάνουμε πειράματα, αλλά επιλέγουμε κάθε φορά τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν περισσότερο ανάλογα με το παιχνίδι«.
Για το αν η ομάδα θα αποκτήσει επιθετικό: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνουμε για τις μεταγραφές. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι τον τελευταίο μήνα αγωνιζόμαστε χωρίς καθαρό σέντερ φορ, ο Ζάιρο και ο Μακ δεν είναι καθαροί σέντερ φορ, ο Πέλκας είναι για να παίζει πιο πίσω. Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω γιατί δεν έχουμε επιθετικό αυτή την στιγμή. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά για να γίνει αυτό εξαρτάται από την ποιότητα που έχεις στο ρόστερ σου. Είναι ακόμη νωρίς ωστόσο να κάνουμε συγκρίσεις με την σύνθεση και την ποιότητα των άλλων ομάδων«.
Για το ότι επέλεξε τον Τζιόλη αντί του Μαλεζά: «Ο ρόλος του Τζιόλη δεν ήταν καθαρά αμυντικός. Τον χρησιμοποιούμε εκεί γιατί μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, όπως έγινε και στη διάρκεια του αγώνα και όπως είδατε ήταν από τους καλύτερους σήμερα«.

Δημήτρης Πέλκας
"Το ματς δεν άρχισε καλά. Δεχτήκαμε ένα ανόητο γκολ. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Γενικά δεν είχαμε καλό πρόσωπο στο ματς. Δεν γίναμε καμιά ομαδάρα μετά το 5-0 μετά την Μπρόντμπι αλλά ούτε αυτή η εικόνα αρμόζει στην ομάδα. Πρέπει να έχουμε ισορροπία, κάτω τα κεφάλια και θα επανέλθουν οι καλές εμφανίσεις".
Για τα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα ημίχρονα: "Οταν τρως στα πρώτα λεπτά γκολ, δεν είναι το καλύτερο. Στο δεύτερο ήρθε το γκολ και η κόκκινη και από εκεί και πέρα όλα είναι περιττά".
Για τον κόσμο: "Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν στο πλευρό μας. Θέλω να πω συγγνώμη γιατί δεν ήταν αυτή η εμφάνιση που πρέπει. Με δουλειά και  υπομονή θα έρθουν όλα, όπως πρέπει να έρθουν".

Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Γιάχος
Γκολ: Μανιάς 4', Σάμπο (αυτογκόλ 51'), Τσάβες 75'
Κάρτες: Κάτσε 24', Σάμπο 41', Ζάιρο 45'/ Τσάβες 48'
Αποβολές: Ζάιρο 62'

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπεριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (Γιάκος 71'), Τσάβες, Ακόστα, Μανιάς (Φερφελής 79')

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο (Ροντρίγκες 60'), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (Μυστακίδης 70')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...