28/8/15

oxyroN2.592













Η Κράσνονταρ είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τη ρωσική ομάδα να συμμετάσχει για δεύτερη μόλις φορά στην Ευρώπη, ενώ πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος που είναι και η καλύτερη της μικρής ιστορίας της.

Η Κράσνονταρ ιδρύθηκε το 2008 και δεν έχει κάνει καμιά καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και στο ρωσικό πρωτάθλημα όπως είναι φυσικό δεν έχει κατακτήσει.
Πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος (η καλύτερη στην ιστορία της) και κέρδισε το εισιτήριο για το Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Στο ντεμπούτο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφτασε μέχρι τους ομίλους, ενώ το ίδιο επανέλαβε και φέτος.
Φέτος απέκλεισε στον τρίτο προκριματικό γύρο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας και πήρε το 3-3 στη ρεβάνς. Στα πλέι οφ είχε εύκολο έργο κόντρα στην Ελσίνκι παίρνοντας την πρόκριση από το πρώτο ματς (5-1) στη Ρωσία, ενώ έφερε λευκή ισοπαλία στη Φινλανδία.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Πάβελ Μαμάεφ
Ο 27χρονο Ρώσος οργανωτής είναι το Α και το Ω της Κράσνονταρ με όλες τις μπάλες να περνάνε από τα πόδια του. Ο Μαμάεφ δεν έχει φύγει ποτέ από τη χώρα του και το 2007 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ολεγκ Κονόνοφ
Ομάδα που κερδίζει λένε δεν αλλάζει και ο Ολεγκ Κοκόνοφ έμαθε την Κράσνονταρ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με σπουδαία αποτελέσματα. Ο 49χρονος Ρώσος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2008 στη Καρπάτι Λβιβ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η Κούμπαν Κράσνονταρ αγωνίζεται στο «Kuban» χωρητικότητας 31,654 θεατών, αλλά δεν αποτελεί και πολύ καυτή έδρα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Οι Ρώσοι είναι άπειροι σε ευρωπαικές παραστάσεις, αλλά έχουν το δύο στα δύο με τη συμμετοχή τους στο Europa League. Η Κράσνονταρ δεν έχει ηττηθεί φέτος στην Ευρώπη (δύο νίκες και δύο ισοπαλίες), ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα που έκανε πρεμιέρα στις 2ο Ιουλίου έχει μόλις μια ήττα σε 6 ματς (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα).
Η Κράσνονταρ είναι το τελευταίο 15νθήμερο σε φουλ φόρμα, καθώς προέρχεται από τη νίκη στην έδρα της Ζενίτ, αλλά και έχει μεγάλη ψυχολογία λόγω των ευρωπαϊκών προκρίσεων.
Η Κούμπαν αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Στη μεταγραφική περίοδο έχασε το σημαντικό μέσο Σιρόκοφ, αλλά απέκτησε στη θέση του τον Τορμπίνσκι από τη Ροστόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...