21/8/15

oxyroN2.588



 
 












Play offs του Europa League

ΠΑΟΚ - Μπρόντμπι - 5-0 

Σε μια γεμάτη Τούμπα με 25.000 κόσμου,  μια Τούμπα από τα παλιά, για τη φάση των play offs του Europa League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Τούμπα την Μπρόντμπι με 5-0 και έκανε άλμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων ...
To πρώτο γκολ από τον Μακ στο 17'
Το 2-0 ο Δημήτρης Πέλκας στο 36'
Το 3-0 ο Ροντρίγκεζ στο 51'
Το 4-0 ο Μακ στο 80'
Το χορό των γκολ τον έκλεισε ο Σλοβάκος με ατομική προσπάθεια και άψογο πλασέ στο 82', διαμορφώνοντας το 5-0

Ιγκόρ Τούντορ:
Για το αν περίμενε τόσο ευρεία νίκη: «Δεν περίμενα το πέντε ή έξι μηδέν. Δεν είναι εύκολο, όμως, έχουμε τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νοοτροπία, έδειξαν ότι εφάρμοσαν όσα δουλέψαμε στην προπόνηση.»
Για τη σημασία του να έχει  υπεροπλία στο ρόστερ: «Είναι σημαντικό να έχεις αρκετούς παίκτες, γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη σεζόν. Δεν είναι εύκολο να τους προσαρμόσεις στη νοοτροπία και το στυλ του παιχνιδιού. Οι καλοί ποδοσφαιριστές, όμως, καταλαβαίνουν ο ένας τη νοοτροπία του άλλου. Μου αρέσει η ακρίβεια κι η τακτική στο παιχνίδι μας.»
Για το αν η σημερινή νίκη θα αποπροσανατολίσει την ομάδα ενόψει Ξάνθης: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την Ξάνθη. Είναι σημαντικό να νικάς για να καλλιεργείται η νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα.»
Για το σύστημα με το οποίο αγωνίζεται η ομάδα : «Έχουμε ένα σύστημα, που είναι καλό για μας, θα το ξαναδείτε μέσα στη σεζόν. Είναι καλό για μας, για τους παίκτες που έχουμε, είναι το πιο ιδανικό. Είναι σημαντικό να έχεις δυνατές πλευρές και να έχεις λύσεις στη θέση των φουλ μπακ γιατί είναι δύσκολη η θέση και χρειάζεται βοήθεια από πολλούς ποδοσφαιριστές.»
Για το που αφιέρωσε τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ και για την απόφαση να εκτελέσει ο Κάτσε το πέναλτι: «Στην οικογένεια μου αφιερώνω τα γκολ, όσο για το πέναλτι, αυτοί, που τα εκτελούν, δεν έπαιζαν, εκείνη την ώρα, στον αγώνα (Πέλκας, Ροντρίγκεζ και Μακ). Είναι η πρώτη και τελευταία φορά, που το βλέπετε αυτό. Την ευθύνη πρέπει να την παίρνει αυτός, που τα εκτελεί καλύτερα κι όχι ο καλύτερος του ματς, εκείνη τη στιγμή.»
Για τους τομείς που χρειάζεται να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ: «Πάντα υπάρχουν πράγματα προς βελτίωση. Θέλω την τελειότητα, πάντα κοιτάζω αυτά τα θέματα, θα το συζητήσουμε στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές μου.»

Γιάννης Μυστακίδης
"Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί η πρόκριση θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του αγώνα.
Δεν το περίμενα αυτό το 5-0 αλλά ήμασταν καλύτεροι δουλέψαμε πολύ και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.
Η Τούμπα επέστρεψε χρωστούμενα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο".

Στέλιος Μαλεζάς
Για το σημερινό παιχνίδι: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Κάναμε πολύ σημαντικό βήμα. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό ότι μας τελείωσε η πρόκριση, αυτό γίνεται πάντα μετά το δεύτερο παιχνίδι. Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Όλοι ξέρουν τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Για εμένα δεν είναι κάτι περίεργο η εικόνα αυτή της Τούμπας».
Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Για εμάς αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι να μη δεχόμαστε γκολ. Είχαμε πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι, είχε 1-2 ευκαιρίες η Μπρόντμπι, πρέπει να το δούμε και να το βελτιώσουμε».
Για την τριάδα στην άμυνα: «Ηταν λίγο περίεργο στην αρχή αλλά με το να είσαι συγκεντρωμένος ξεχνάς τα πάντα και είσαι προσηλωμένος μόνο εκεί».

Ρόμπιν Όλσεν:
Για την ρεβάνς της Δανίας: «Δεν ξέρεις ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δε μπορούμε να το πούμε τώρα. Πρέπει να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι για να προκριθούμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη Δανία».
Για το αν έστρεφε το βλέμμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια του ματς: «Θα ήθελα να τους δω, αλλά ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τους άκουγα βέβαια και απόλαυσα την εμπειρία όταν βάλαμε γκολ»
Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στην σεζόν: «Είμαστε καλύτεροι, δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Γκάρι Ροντρίγκες
«Ήταν μια μέρα καλή για εμένα και την ομάδα, παίξαμε καλά και για εμένα όλα πήγαν καλά. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος η Μπρόντμπι, ξεκινήσαμε καλά και σήμερα παίξαμε καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Από τη μέρα που ήρθα όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και περνάω πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος.
Είμαστε μια ομάδα και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και θα πάμε στη Δανία για να κερδίσουμε και να περάσουμε στους ομίλους. Θα υπάρχει αυτοπεποίθηση στην πρεμιέρα μετά από αυτή τη νίκη, πρέπει να ξεκινήσουμε καλά»

Διαιτητής: Μαγιένκο (Ισπανός)
Κάρτες:  39΄ Πέλκας, 70΄ Κόστα, 91΄ Κάτσε / 30΄ Ελμάντερ, 40΄ Ντουρμίσι, 50΄ Φίρι, 54΄ Ντούμιτς, 78΄ Άγκερ

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κόστα, Βίτορ, Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης (83' Κοροβέσης), Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας (65' Σαββίδης), Κίτσιου, Μακ Ροντρίγκες (71' Μυστακίδης).

Μπρόντμπι: Ρονόου, Λάρσον, Άλμπρεχτσεν, Άγκερ, Ντουρμίσι, Πίρι (75' Νέργκαρντ), Έρνσκοφ, Χολστ, Νιούνεζ, Ελμάντερ (58' Σβαρτς) και Πούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...