23/8/15

oxyroN2.589




























Super League 

ΠΑΟΚ - Skoda Ξάνθη - 0-0

Μπροστά σε 20.000 οπαδούς μας για την 1η αγωνιστική της φετινής Super League, o ΠΑΟΚ έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην Τούμπα με την Skoda Ξάνθη.
Ο Δημήτρης Παρίδης έφυγε από την ζωή το Σάββατο και βύθισε στο πένθος την Ασπρόμαυρη οικογένεια. Προς τιμήν του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα και οι παίκτες της ομάδας μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν την μνήμη του παλαίμαχου άσου της ομάδας.
Μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα αρκετοί οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφθασαν στο γήπεδο με πορεία. Ήταν η πορεία που ξεκίνησε από τους "Μακεδόνες" στη μνήμη του Γιώργου Στεφανίδη,  ''Ζοζέ'' μέσα στο γήπεδο κατατέθηκαν πολλά στεφάνια στο πανό του συνδέσμου που και αυτός ίδρυσε.

"Ζοζέ ζεις για παντά ΠΑΟΚτσής"

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ιγκόρ Τούντορ
Για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ: "Φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Πρέπει να προσπαθούμε σκληρά, ακόμη κι αν δεν έρχεται το γκολ. Αμυντικά ήμασταν καλυμένοι, αλλά επιθετικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας, ανεξάρτητα από τι κάνει ο αντίπαλος".
Για το πως αγωνίστηκε η Ξάνθη : "Ήρθαν για να παίξουν άμυνα και το πρόβλημα είναι ότι εμείς ήμασταν πολύ αργοί. Δεν είχαμε τέμπο, είχαμε αργές αντιδράσεις".
Για το εκτεταμένο ροτέισον : "Φέραμε τους καινούριους παίκτες για να παίξουν και να μας βοηθήσουν. Δεν είναι εύκολο με λίγες προπονήσεις να είναι τέλειοι. Είχαμε παιχνίδι πριν 3 μέρες και ήθελα να ξεκινήσω 3-4 φρέσκους παίκτες γιατί έχουμε κι άλλο ματς την Πέμπτη κι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν. Θέλουν λίγο χρόνο να προσαρμοστούν".
Για το αν συμβαίνει τακτικά τέτοιο ροτέισον : "Θα δούμε. Εξαρτάται από τις στιγμές. Μερικές φορές ναι, μερικές φορές όχι".
Για τη χρησιμοποίηση του Ροντρίγκες δεξιά : "Είναι παίκτης που παίζει στο χρόνο και προσπαθήσαμε με τον Γκάρι. Είναι παίκτης της γραμμής, είναι ταχύς, μπορεί να φύγει στο χώρο, πρέπει να δουλέψει. Δεν εμεινα ικανοποιημένος απ΄ αυτό, που είδα. Ο Κίτσιου κι ο Κωνσταντινίδης πρέπει να παίξουν στην Κοπεγχάγη, γι΄ αυτό έβαλα τον Γκάρι και τους άφησα έξω".
Για τo βαθμό ετοιμότητας των νέων παικτών : "Σίγουρα θέλουν χρόνο, αλλά σήμερα όλη η ομάδα ήταν λίγο αργή. Πολλοί παίκτες δεν ήταν στην μέρα τους, δεν έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους".
Για την επιλογή να εκτελέσει τα φάουλ ο Τζαβέλλας : "Είναι καλός στα στημένα, έχει καλό αριστερό, γι΄ αυτό τα εκτέλεσε σήμερα ο Τζαβέλλας".
Για τα πολλά νεύρα που είχε κατά την διάρκεια του αγώνα : "Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ελπίζω ότι δεν θα είναι όλα όπως αυτό. Σε ότι αφορά τα λεπτά παιχνιδιού. Δεν ξέρω πόσα λεπτά καθαρού χρόνου παίξαμε. Παίζαμε δύο λεπτά κι ένα δεν παίζαμε. Δεν περίμενα ότι η Ξάνθη θα έρθει να κάνει καθυστέρηση από την αρχή. Δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να προσαρμοστούμε, ήταν λίγο έκπληξη για μένα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κι όχι να χάνουμε τον χρόνο μας".
Για την σημερινή διαιτησία: "Ίσως είναι καλύτερα να μην κάνω κάποιο σχόλιο".
Για την περίπτωση Σαλπιγγίδη : "Είχαμε μια συζήτηση πριν 4-5 μέρες. Τον σέβομαι πολύ. Αυτό είναι όλο, αλλά θα μείνει ανάμεσα σε μας τους δύο".
Για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ προσθήκη στην επίθεση: Είμαι ικανοποιημένος απ αυτούς, που έχω, αλλά χρειαζόμαστε έναν παίκτη ποιότητας μπροστά. Tόσο καιρό δεν έχουμε σέντερ φορ. Τώρα παίζουμε με τον Μακ, αλλά Μακ είναι ακραίος, δεν έχουμε τον Κλάους, τώρα έχουμε μόνο αυτόν. Θέλουμε έναν φορ, που θα μπορεί να δημιουργήσει διαδρόμους, να πετύχουμε το γκολ".

Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Για την αναμέτρηση της Τούμπας:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπου η Ξάνθη φάνηκε από την αρχή ότι ήθελε να κρατήσει το μηδέν. Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε, αλλά είμαστε ακόμη στην πρώτη αγωνιστική. πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ. Δεν ήμασταν όσο φρέσκοι θα θέλαμε στο παιχνίδι''
Για το πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια:
«Έχουμε ένα παιχνίδι στη Δανία με την Μπρόντμπι, μετά θα πάμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και σίγουρα η διακοπή που θα ακολουθήσει θα μας βοηθήσε''.
Για τον κόσμο της ομάδας:
«Ο κόσμος πάντα είναι κοντά μας και η παρουσία είναι πολύ σημαντική για μας και τους ευχαριστούμ''

Αλέξανδρος Τζιόλης 
"To σημερινό είναι ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα για εμάς! Είχαμε δυσκολίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αργή κυκλοφορία της μπάλας και δυσκολευτήκατε επιθετικά. Τίποτε δεν πήγε σωστά. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε νευρικότητα και έλλειψε η ηρεμία από το παιχνίδι μας. Ο αγώνας είχε νεύρα και αυτό νομίζω πως δεν μας βοήθησε για να κάνουμε ευκαιρίες. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και θα πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Καλό ήταν να μην είχαμε σήμερα απώλειες και να κερδίζαμε την Ξάνθη. Είναι φυσιολογικό μέσα στα πλαίσια της δημιουργίας μιας νέας ομάδας, θα υπάρξουν και απώλειες αλλά και κακές μέρες. Πρέπει να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά θέλει χρόνο ώστε να αφομοιωθούν κάποια πράγματα από τους παίκτες. Μετά από ένα δίμηνο ίσως η ομάδα να ξέρει τι πρέπει να παίζει. Μέχρι τότε φυσικά θα πρέπει να βελτιωνόμαστε".

Μάριν Λέοβατς
«Θέλαμε να κερδίσουμε, ήταν το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, εμείς θέλαμε την νίκη, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να κερδίσουμε. Πήραμε την ισοπαλία αλλά εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους πόντους που χάσαμε σήμερα. Ήταν το πρώτο μου ματς και εύχομαι στην πορεία να παρουσιαστώ καλύτερος».

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας) και Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας).
Τέταρτος διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών).

Παρατηρητής: Δημήτριος Νταμπώσης.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα,Τζαβέλλας, Λέοβατς, Ροντρίγκες (62' Κωνσταντινίδης), Τζιόλης, Τσίμιροτ (24' Σαββίδης - 78' Μυστακίδης), Μακ, Ζάιρο, Σάμπο.

Ξάνθη: Τσενάμο, Γουάλας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπέρτος, Βασιλακάκης (78' Ράνος), Παπαστεργιανός, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (54' Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Καπετάνος (63' Ερέα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου