12/8/15

oxyroN2.583




















Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, δεύτερος προκριματικός όμιλος του Champions League.

Γκλεντόραν - ΠΑΟΚ - 0-4

Σε ένα συναρπαστικό ματς η γυναικεία ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης Γκλεντόραν για το δεύτερο προκριματικό όμιλο του Champions League.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχη καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας πλήθος ευκαιριών ξεπερνώντας εύκολα την αντίπαλη ομάδα παίρνοντας έτσι την πρώτη νίκη στη διοργάνωση φέτος.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο δεύτερο κιόλας λεπτό του αγώνα με τη Δημητρίεβιτς και η Μάρκοκυ διπλασίασε τα τέρματα για τον Δικέφαλο στο 59ο λεπτό. Το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στο από το 73ο λεπτό και μετά όταν η Χατζηγιανίδου ευστόχησε σε πέναλντυ και ο χορός των γκολ έκλεισε δύο λεπτά αργότερα με γκολ και πάλι από τη Δημητρίεβιτς.
Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Γεωργίου, Βλασιάδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Δημητρίου (90' Γιάννου), Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Ντιμιτρίεβιτς (80' Μουρατίδου), Παντελειάδου, Χαμαλίδου (69' Σακελλάρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...