6/8/15

oxyroN2.578

























3ο προκριματικός γύρος του Europa League

Σπάρτακ Τρνάβα - ΠΑΟΚ -  1-1

Μπροστά σε 350 οπαδούς μας ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε  στα play off του Europa League με την κεφάλια του Δημήτρης Κωνσταντινίδης που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 48΄ . Η Σπάρτακ είχε προηγηθεί στο 35΄ με ένα... περίεργο πέναλτι. Αποβολή για Σκόνδρα στο 67΄, σωρεία χαμένων ευκαιριών με τον Μακ να σπαταλά δύο τετ α τετ

Ιγκόρ Τούντορ 
Για τις κόκκινες κάρτες: «Δεν συμφωνώ ότι είναι πρόβλημα. Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Δεν έχω και ακριβή άποψη για τον τρόπο που ήρθε η κάρτα, αλλά οι παίκτες αγωνίστηκαν με τέτοιο τρόπο που έδειξαν ότι ήθελαν τόσο πολύ την πρόκριση και γενικά δεν είδα ότι υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα».
Για τον συνδυασμό Κοροβέση, Κωνσταντινίδη στο γκολ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα από την τακτική μας δουλειά δύο ακραίοι ποδοσφαιριστές συνεργάστηκαν και πέτυχαν το γκολ Οι παίκτες μου έδειξαν σημαντικά πράγματα και για το μέλλον».
Για τι κερδίζει η ομάδα εκτός της πρόκρισης: «Ξέρετε ότι περιμένουμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά, είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά είδα και πολύ καλή νοοτροπία, τους παίκτες να ακολουθούν τις εντολές μου. Νομίζω ότι έχουμε την δυνατότητα να βελτιώσουμε κι άλλο την ομάδα».
Για αυτά που τον ικανοποίησαν και τον δυσαρέστησαν: «Θα ήθελα να παίξουμε καλύτερα και περισσότερη προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση όταν είμαστε σε πίεση και σίγουρα δεν θέλω να παίζω κάθε παιχνίδι με 10 παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Παρά το γεγονός ότι η πρόκριση όπως εξελίχθηκε δεν ήταν εύκολη υπόθεση, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν ότι είναι καλύτεροι».
Για τα χαμένα γκολ και τις ευκαιρίες της ομάδας: «Το σημαντικό είναι να φτάνεις στις ευκαιρίες παίζοντας σωστά και αυτό εμείς το κάνουμε. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν ποδοσφαιριστή εάν χάνει τις ευκαιρίες, όπως έγινε με τον Μακ. Η δουλειά του προπονητή είναι να κάνει την ομάδα να παίζει σωστά και μετά να έρθουν οι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Στη Γερμανία, ξέρετε, υπάρχουν προπονητές που προϋπολογίζουν τις θέσεις ανάλογα με την αποτελεσματικότητα των παικτών που έχουν και τα γκολ που μπορούν να πετύχουν, οπότε υπολογίζουν και την θέση που μπορούν να πάρουν.
Για το ενδεχόμενο να μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους: «Φυσικά και είναι στόχος μας να μπούμε στους ομίλους. Θα πρέπει να είμαστε σε θέση όμως να ανταγωνιστούμε το υψηλό επίπεδο με τα παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες και να έχουμε την ποιότητα των ποδοσφαιριστών να το κάνουμε. Γιατί εάν μπορούμε δεν υπάρχει λόγος.
Για τους παίκτες που θέλει: «Έχω την άποψή μου για πόσους παίκτες θέλουμε. Θα την πω όμως στον αθλητικό μας διευθυντή, που δουλεύει καλά και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε κάνει τις κινήσεις μας».
Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ: «Εάν μπορούσα θα διάλεγα μία ομάδα που θα μπορούσα να την περάσουμε».

Γήπεδο: Ζλάτε Μόραβτσε
Διαιτητής: Τομπίας Βελτζ (Γερμανός)

Σπάρτακ Τρναβα (Γιουράι Γιάραμπεκ): Κάμεναρ, Νίκολιτς, Μπόρτελ, Γκρέσακ, Τοτ, Κασάδο (Μπάεζ 79΄), Σάμπο, Γιάντεσκα, Μίκοβιτς, Χαλίλοβιτς (Μίκινιτς 79΄), Βόιτους (Χάρμπα 62΄)

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Κοροβέσης, Μακ, Μυστακίδης (Κουλούρης 57΄-Πούγγουρας 69΄)

Γκολ: 35΄ Σάμπο (πεν)-48΄ Κωνσταντινίδης
Κάρτες: 15΄ Γκρέσακ, 45+2΄ Χαλίλοβιτς, 70΄ Τοτ, 83΄ Σάμπο - 19΄ Τζαβέλλας, 24΄ Πέλκας, 34΄  Όλσεν

Αποβολές: 67΄ Σκόνδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...