13/8/15

oxyroN2.584















Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, δεύτερος προκριματικός όμιλος του Champions League.

ΠΑΟΚ - Ντράγκον Σκόπια - 10-0.

Σπουδαίο βήμα πρόκρισης για τη φάση των «32» του γυναικείου Champions League έκανε η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ , Ισοπεδωτική, απολαυστική, κυρίαρχη. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ διέλυσε την Ντράγκον από τα Σκόπια με 10-0.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στο 37' το ματς ήταν στο 0-0. Με τη λήξη του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Μέχρι το 60' είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 8-0. Ο Δικέφαλος με αυτή τη νίκη δεν πήρε μόνο τους τρεις βαθμούς αλλά "φόρτωσε" στο ενεργητικό της πολλά γκολ σε περίπτωση που η πρόκριση κριθεί στην διαφορά τερμάτων με την Σόφια, την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο.

Ιωάννα Χαμαλίδου.
«Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη για τη νίκη που πέτυχε σήμερα η ομάδα μας. Αν και χάσαμε στην αρχή κάποιες ευκαιρίες, καταφέραμε να φτάσουμε στην απόδοση που πρέπει ώστε να πετύχουμε το πρώτο γκολ» τόνισε αρχικά η 19χρονη αθλήτρια του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Καταφέραμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, οπότε τα επόμενα τέρματα επιτεύχθηκαν γρήγορα. Παρ' ότι ο αντίπαλος ήταν επιθετικός απέναντί μας, κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και φτάσαμε σε μια θριαμβευτική επικράτηση. Πλέον η προσοχή μας είναι στραμμένη στον τελευταίο αγώνα με τη Σόφια, όπου θα κριθεί και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι είχε 20 προσπάθειες προς την εστία τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν έκανε φάση. Τα γκολ του ΠΑΟΚ σημείωσαν οι Παντελιάδου (3), Δημητρίου, Ντιμιτρίεβιτς (2), Κακαμπούκη (2), Χατζηγιαννίδου ενώ σκόραρε με αυτογκόλ η Νάτσεβα. Η Σόφια παίζει με την Γλέντοραν στις 21:30.

ΠΑΟΚ: Πελετίδου (70' Παπακωνσταντίνου), Γεωργίου, Βλασιάδου, Γκάτσου (46' Χαμαλίδου), Κακαμπούκη, Δημητρίου, Χατζηγιαννίδου, Σακελλάρη, Μάρκου (79' Γαβρά), Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου.

Ντράγκον: Άρσοβα, Τοντορόφσκα, Κόστοβα, Αντρέεφσκα (55' Στοϊκόφσκα), Κριβιάνοβα, Νάσεβα, Αγκελόφσκα, Ντιμκόφσκα, Καρόφσκι (65' Κολέφσκα), Γιανκουλόφσκα, Ναούμοφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...