30/8/15

oxyroN2.596




Τουρνουά Βίκτορ Πονεντέλνικ στο Ροστόφ.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ15 του ΠΑΟΚ στέφθηκαν πρωταθλητές στο Ροστόφ κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους τους και επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη με τρεις ακόμα τίτλους, καθώς mvp του τουρνουά αναδείχθηκε ο Γιώργος Βρακάς, καλύτερος αμυντικός ο Αγγελος Μουτζούρης και καλύτερος προπονητής ο Αλέξης Αλεξιάδης.

Στις 2 Αυγούστου στην πρεμιέρα του τουρνουά ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Ανζί, την οποία νίκησε 4-1 με γκολ των Βρακά (2), Βουτσά και Μουτζούρη. Ακολούθησε, την επομένη, το ματς με την Κράσνονταρ, της οποίας ο ΠΑΟΚ επικράτησε 5-0 με σκόρερ τους Μουτζούρη, Βρακά (2) και Πουρναρά (2). Στη συνέχεια κέρδισε 1-0 την Ακαδημία Βίκτορ Ποντεντέλνικ με γκολ του Μπούμπα και στο τελευταίο ματς ο ΠΑΟΚ κέρδισε 5-0 την Ροστόφ με σκόρερ τους Βρακά, Μαχαιρίδη, Ατματζίδη, Πουρναρά και Παπαδόπουλο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ροστόφ: Μπαταλαμάς Θανάσης, Μπαταλαμάς Τάσος, Προβατίδης, Γεωργιάδης, Καλφούτζος, Ανδρονίκου, Βρακάς, Ξυφιλίνος, Τάχατος, Ατματζίδης, Παπαδόπουλος, Πουρναράς, Κόνιος, Βαρσαμίδης, Γκουτζουρίδης, Σαμέτ, Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βουτσάς, Σαπρανίδης, Μπούμπας, Θεοδωρίδης, Ταλιχμανίδης, Καζουλίδης, Κούλαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...