25/11/13

oxyro N2.137
















 

 














 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  Superleague  Αγωνιστική: 12η
 

ΠΑΟΚ – Άρηθ - 3-1

Ο ΠΑΟΚ  υποδέχτηκε στην Τούμπα το Ασπόνδυλο μπροστά σε 20.000 οπαδούς μας και κέρδισε 3-1  για την 12ης αγωνιστικής της Super League, ξύπνησε στο τελευταίο μισάωρο και με τους   Λούκας, Αθανασιάδης και Βουκιτς έκανε μία ακόμα ανατροπή.
Μια πραγματικά ξεχωριστή μορφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ, ο Λάμπης Κουϊρουκίδης, τιμήθηκε απόψε -πριν το ματς με τον Αρη- από την ΠΑΕ για την πολυετή προσφορά του στον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρέθηκε στα επίσημα της Τούμπας

Χουμπ Στέφενς
"Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Ο ρυθμός μας και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν πολύ καλός. Μοναδικό μας μειονέκτημα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους"

Για τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: "Περάσαμε τρία παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί και νομίσαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και έχουμε πει ότι τους χρειαζόμαστε όλους".

Για τη διαφορετική εικόνα των δύο ημιχρόνων: "Δεν συμφωνώ. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, απλά δεν βάλαμε το γκολ. Στη συνέχεια έβαλαν εκείνοι το γκολ και έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι".

Για τη χρησιμοποίηση του Τζαβέλα: "Ειδικά σε αυτό το ματς θέλαμε παίκτες που από την άμυνα θα προωθούσαν γρήγορα τη μπάλα στους μέσους και στους επιθετικούς. Γι΄ αυτό το λόγο επιλέξαμε τον Τζαβέλα".

Για τις αλλαγές που γύρισαν το ματς, σε σχέση με το αρχικό σχήμα: "Δεν σημαίνει κάτι ότι βγήκαν αυτοί οι παίκτες. Έπρεπε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα και αυτοί που μπήκαν μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό. Ο Σαλπιγγίδης δούλεψε πάρα πολύ παρά τους αγώνες με την Εθνική ομάδα. Επίσης, τόσο ο Λόρενς όσο και ο Ολίσε έχουν δουλέψει πολύ σκληρά"

Για τον Χακόμπο: "Θα ξαναμιλήσουμε αύριο. Εξαρχής είπαμε ότι μέχρι τη Δευτέρα δεν θα είναι στην ομάδα".

Αν επιμένει ότι το ρόστερ είναι επαρκές, αναφορικά με την άμυνα: "Σήμερα δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα".

Αν είναι ικανοποιμένος από την παρουσία του Γλύκου: "Νομίζω πως ναι".

Μίροσλαβ Στοχ
«Έπρεπε να μπούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα γιατί χάναμε 1-0. Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Τελικά τοα καταφέραμε, νικήσαμε 3-1 και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για ότι δεν ξεκίνησε και ήρθε από τον πάγκο: «Ο προπονητής λέει πάντα πως χρειάζονται όλοι, ακόμα και οι παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο. Έρχεται η στιγμή που χρειάζεται να καθένας για να κάνει τη διαφορά. Ότι έγινε σήμερα με εμένα, τον Βούκιτς και τον Λούκας».

Για την εξέλιξη του ματς: «Ήταν μια κακή κατάσταση όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Το γκολ μας ξύπνησε, αντιδράσαμε και πετύχαμε τρία. Έχουμε πολλά ματς, άλλες φορές παίζω καλά άλλες όχι. Παίζω αρκετά 90λεπτα, έχουμε αρκετά ματς στη σειρά, οπότε είναι δύσκολο να επανέλθεις μέσα τρεις μέρες κάποιες φορές. Ξέρω αν παίζω καλά ή όχι. Σήμερα αισθανόμουν πολύ καλά. Με βοήθησε το γεγονός πως οι προπονήσεις με την Εθνική μου ομάδα ήταν χαμηλής έντασης και έτσι παρουσιάστηκα πιο φρέσκος».

Για το αν εξακολουθεί να του αρέσει η ζωή στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ: «Έχω πει πως μου αρέσει πολύ εδώ. Το γεγονός πως ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό, είναι σε ένα βαθμό λογικό, έχουμε πολλά ματς. Δεν έχω αλλάξει την άποψη μου για το ότι μου αρέσει εδώ».

Για όσα ακούγονται σχετικά με την εξωγηπεδική του ζωή: «Γνωρίζω αυτά που έχουν ειπωθεί για τις εξωγηπεδικές μου συνήθειες, δεν μπορώ να καταλάβω όμως το λόγο. Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πως κάθε βράδυ είμαι στο σπίτι μου και κοιμάμαι, Έχουμε πολλά παιχνίδια και δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο».

Στέφανος Αθανασιάδης
«Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε ακόμα πιο πολύ και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν πολύ προβληματισμένοι από την ήττα και την εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, Μιλήσαμε και είπαμε πως θα πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή, να παίξουμε με πάθος και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για όσα έγιναν μεσοβδόμαδα με τον Χακόμπο και αν τους επηρέασαν: «Όταν πας να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει το μυαλό να είναι καθαρό, όμως όπως φάνηκε εμάς δεν μας επηρέασαν τα όσα έγιναν. Μπήκαμε δυνατά και με πάθος και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την εμφάνιση. Πιστεύω πως από τώρα όλα θα αλλάξουν. Θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και σήμερα είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι».

Για τις γκρίνιες που ακούστηκαν: «Η Τούμπα είναι πολύ δύσκολο γήπεδο και όταν είσαι πίσω στο σκορ η πίεση είναι μεγάλη, όμως εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο το γκολ που πέτυχε: «Το γκολ σημαίνει πολλά για εμένα, γιατί είχα καιρό να σκοράρω, το κατάφερα στο ντέρμπι και πήραμε τη νίκη και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Λίαμ Λόρενς 
"Ήταν μια σημαντική νίκη που χρειαζόμασταν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Ίσως και να χρειαζόντουσαν να γίνουν αλλαγές. Εγώ περίμενα τόσο καιρό να παίξω και ήθελα να παίξω. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ κακό για όλους μας. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις των φιλάθλων. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και το ξέραμε. Το κάναμε και ελπίζω να ηρέμησε κάπως ο κόσμος. Είμαστε ΠΑΟΚ και πρέπει να συνηθίσουμε στην πίεση".

Γιώργος Τζαβέλλας  στο facebook
«Μία πόλη, μια ομάδα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας!»

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλας, Κατσουράνης. Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς (57' Βούκιτς), Ολίσε (64' Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (68' Λούκας). 

Αρηθ: Διούδης, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κύργιας, Έλσνερ, Τριανταφυλάκος (18' Νταμαρλής), Ηρακλής, Τάτος, Ουντότζι (82' Ρένια), Μανιάς (70' Σταυρόπουλος), Αγγελούδης.

ΓΚΟΛ: 0-1 Ουντότζι (59΄), 1-1 Λούκας (72΄), 2-1 Αθανασιάδης (80΄), 3-1 Βούκιτς (90΄)
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α. Σιδηρόπουλος
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης, Δημητριάδης
 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουντότζι (18΄), Κίτσιου (41΄), Σαλπιγγίδης (42΄), Νταμαρλής (45+2΄), Τζαβέλλας (54΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -