7/11/13

oxyro N2.127









 


 













 
Europa League

Μακάμπι Χάιφα - ΠΑΟΚ - 0-0

Ο ΠΑΟΚ ήρθε 0-0 στην Χάιφα, εξασφάλισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση, αλλά έκανε συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Χουμπ Στέφενς
«Η ισοπαλία ενδεχομένως να είναι καλή. Όταν δεν κερδίζεις το καλύτερο είναι να μη χάνεις. Ωστόσο μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ΄ ότι σήμερα»

Αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Αυτή δεν είναι σωστή νοοτροπία, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας».

Πώς εξηγεί την εμφάνιση: «Είναι πάρα πολλά για να τα πω τώρα».

Για τα πάρα πολλά λάθη: «Πρέπει να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές  που λέτε ότι έκαναν πολλά λάθη, για να σας απαντήσουν το γιατί».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να δω την εικόνα. Η Σαχτερ έχασε. Η Μακάμπι δεν μπορεί να μας φτάσει. Θα ήθελα πάντως να έχουμε τελειώσει από σήμερα την πρόκριση».

Τι προλαβαίνει να κάνει για να μην παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ το ίδιο πρόσωπο με τον Ολυμπιακό: «Έχω πολλά να κάνω, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο. Αυτό που δείξαμε σίγουρα δεν είναι αρκετό. Το καλύτερο είναι να μην πούμε πολλά για την Κυριακή, διότι προηγείται μία κουβέντα με τους παίκτες για όσα έγιναν σήμερα».
  
Γιάννης Σκόνδρας
«Ο αντίπαλος σε τέτοια επίπεδα είναι σοβαρός, οπότε και ο πόντος εκτός έδρας είναι σημαντικός. Σε όλο το παιχνίδι παίξαμε αρκετά καλά. Η Μακάμπι έχει γρήγορους παίκτες στα άκρα, ψάχνει αντεπιθέσεις και αυτό το περιορίσαμε.
Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα στα επόμενα παιχνίδια για να περάσουμε. Ο προπονητής θα αποφασίσει πως θα παίξουμε, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ο Ολυμπιακός έχει μία δύσκολη έδρα κι εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε».


Αλέξανδρο Τζιόλη
«Θα έπρεπε να κερδίσουμε για να τελειώσουμε την πρόκριση από τώρα. Δεν είχαμε ιδιαίτερο νεύρο, δεν  ήμασταν αυτοί που έπρεπε, είναι όμως θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία και είμαστε κοντά στην πρόκριση. Θέλαμε να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν, να μην δεχθούμε εύκολα γκολ. Ημασταν διστακτικοί, δεν ξέρω τι έφταιξε, δεν δημιουργήσαμε αυτό που έπρεπε. Δεν νομίζω ότι το μυαλό μας ήταν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Για κάποιον λόγο συμβαίνει να μην πιάσει καλή απόδοση η ομάδα. Για τον επόμενο αγώνα στην Αστάνα, οι συνθήκες θα είναι δύσκολες, αλλά έχουμε συνηθίσει και θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε να παίξουμε καλά, με τον πρωτοπόρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στέφανος Αθανασιάδης
"Δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και δεν πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Κάναμε αβίαστα λάθη και δεν βρήκαμε τους χώρους για να σκοράρουμε. Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε, δεν ήταν αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Στα επόμενα ματς θα δείξουμε το πρόσωπό μας".

Αν η σκέψη τους ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό: "Κανείς δεν είχε το μυαλό του στο ντέρμπι. Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς θα είμαστε πολύ καλύτεροι".

Για την πιθανότατη πρόκριση στον επόμενο γύρο: "Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο επόμενο ευρωπαϊκό. Είναι μία καλή χρονιά φέτος για τον ΠΑΟΚ για να καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν κρίνει τόσα πολλά: "Αυτά τα ματς θα κρίνουν τον τίτλο. Μετράει η ψυχή και η θέληση. Να μην επηρεαστούμε από τίποτα και ελπίζω ότι θα πάρουμε κάτι θετικό σε αυτό το ματς"

Γιώργος Τζαβέλλας
«Μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα. Είναι μεγάλο βήμα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι και να το κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί είχαμε τις δυνατότητες. Εφόσον η ομάδα παίζει έτσι σφιχτά και δεν χάνει μπορούμε να προχωρήσουμε. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην έδρα σου, γιατί παίζεις ανοιχτά. Εκτός έδρας πρέπει να είσαι σφιχτός και να προσέχεις την άμυνά σου», είπε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν ήταν το μυαλό μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το σκεφτόμαστε τώρα που τελείωσε το παιχνίδι με την Μακάμπι. Θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι Ευρωπαϊκό και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για τον αγώνα με την Αστάνα και τις δύσκολες συνθήκες που θα συναντήσει η ομάδα στο Καζακστάν τόνισε: «δεν είναι μπάσκετ, είναι ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ότι πρόκειται να συναντήσουμε».

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Άλκμααρ - Σαχτέρ 1-0 (Ορτίθ 55΄)
Μακάμπι - ΠΑΟΚ 0-0

Η βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ 8
2. Άλκμααρ 8
3. Μακάμπι 2
4. Σαχτέρ 2

Η επόμενη αγωνιστική (28 Νοεμβρίου)
Σαχτέρ - ΠΑΟΚ
Άλκμααρ - Μακάμπι

Μακάμπι Χάιφα: Σαράνοφ, Φαλάς, Ταβάτα, Κεινάν, Μεσουμάρ, Αμπρουκάτ, Μπόκολι, Εζρά, Βερέντ (Ράγιο 58΄), Ενλόβου (Ραϊγιάν 79΄), Γκοζλάν (Αμπουχατζίρα 46΄).
Στον πάγκο: Έντρι, Γκαμπάι, Πιλιάφσκι, Τούργκεμαν.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης (Σαλπιγγίδης 62΄), Στοχ (Ολίσε 68΄), Λούκας, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο: Γλύκος. Κίτσιου, Λόπεθ, Βούκιτς.

ΓΚΟΛ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φ. Τσβάιερ (Γερμανός)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Εζρά (26΄), Αμπουκράτ (31΄), Γκοζλάν (34΄), Κατσικάς (36΄), Λίνο (90+1΄), Σκόνδρας 90+3΄
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...