19/11/13

oxyro N2.134










 
Eurocup

Μπουντούτσνοστ - ΠΑΟΚ - 69-75

O ΠΑΟΚ μαζί με 300 οπαδούς μας  στο "Moraca Sports Center"  πέρασε από την έδρα της Μπουντούτσνοστ με 69-75 και με τη νίκη αυτή έκανε σπουδαίο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Eurocup, οι οπαδοί μας δε σταμάτησαν να φωνάζουν.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν τόσο πολλές ώρες για να βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, οι οποίοι κράτησαν έναν πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι και αυτό είναι που μας έδωσε την δυνατότητα να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και στα 40 λεπτά του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που ήταν αήττητη στην έδρα της. Τους είχαμε κερδίσει με ένα σουτ στο τέλος του αγώνα στη Θεσσαλονίκη, ενός αγώνα τον οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Οι παίκτες μας ήταν πολύ αποφασιστικοί, έπαιξαν πολύ έξυπνα και για αυτό πήραμε μία τόσο μεγάλη νίκη. Καλή συνέχεια στην Buducnost και ευχαριστούμε για την φιλοξενία όσο ήμασταν εδώ στην Podogorica».

Λεωνίδας Κασελάκης
«Μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους γιατί προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Ήταν πολύ δύσκολο να μείνουμε συγκεντρωμένοι με όλη αυτή την κούραση που έχουμε τραβήξει, αλλά η ομάδα το κατάφερε στο μέγιστο βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στο πρωτάθλημα, το οποίο περιμένουμε επίσης να είναι σκληρό. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον κόσμο μας που ήρθε εδώ, μας έκαναν να αισθανόμαστε ότι παίζουμε στην έδρας μας και με αυτόν τον κόσμο δίπλα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα. Τους θέλουμε συνέχεια κοντά μας».


Μπουντούτσνοστ: Σέχοβιτς 18 (1), Μιχαήλοβιτς 4, Μ. Πόποβιτς, Σούμποτιτς, Κομάτινα 8, Βίτκοβατς 6, Α. Πόποβιτς 14 (1), Ακιντέλε 8 (10 ριμπ.), Ιβάνοβιτς 3 (1), Τσάπιν 3, Κόλεμαν 5.

ΠΑΟΚ:
Πέιν 13 (1), Κούπερ 12 (2) (8 ριμπ. 6 ασ.), Χαραλαμπίδης 21 (4/4 βολές, 7/7 διπ, 1/3 τρ.), Τσόχλας, Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 1, Δέδας 6 (1), Μαργαρίτης 2, Καλλές, Μπόγρης 17 (5/6 βολές, 6/10 διπ., 5 ριμπ.), Κασελάκης 3 (1), Λιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...