10/11/13

oxyro N2.129



























 

Superleague  Αγωνιστική: 11η 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 4-0

Αυτό το πράγμα που κατέβηκε σήμερα στο Καραϊσκάκη δεν έχει καμία σχέση με ΠΑΟΚ,  ήταν τραγική και το 4-0 από τον Ολυμπιακό ήρθε φυσιολογικά.

Χουμπ Στέφενς :
«Αν θέλεις να κάνεις κάτι εδώ θα πρέπει να είναι όλο οι ποδοσφαιριστές να είναι στο 100%. Δεν το κάναμε σήμερα και δεν πετύχαμε κάτι καλό. Μέχρι το 60΄ παίζαμε όχι άσχημα αμυντικά όμως δεν κάναμε τίποτα στην επίθεση και αυτό ήταν το πρόβλημα. Προηγηθήκαμε και έπρεπε να πάρουμε ρίσκα. Πρέπει να πάρεις ρίσκα όταν είσαι πίσω στο σκορ, βρήκαν χώρους στην αντεπίθεση και μας δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα».

Για το τεστ που είχε πει πριν το ματς και για το αν το ταβάνι τώρα είναι η δεύτερη θέση:
«Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα δε μπορείς να μιλήσεις για καλό τεστ. Εγώ θέλω να υποστηρίξω τους παίκτες μου, έχουμε δύο εβδομάδες κενό που θα μας λείψουν πολλά στελέχη λόγω εθνικών, αλλά σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ»

Για την επιλογή του σχήματος και το αυξημένο ρίσκο:
«Εχει να κάνει και με το πως αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός. Εχει πολλούς παίκτες με ποιότητα και όταν είσαι πίσω στο σκορ με 1-0 σαφώς και πρέπει να πάρεις ρίσκα για να επιστρέψεις στα παιχνίδια».

Για το κέντρο της άμυνας και αν χρειάζεται ενίσχυση εκεί:
«Εχουμε αρκετούς παίκτες, αλλά είχαμε μια κακή μέρα σήμερα. Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή μέρα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τη μια μπορεί να κερδίσεις, την άλλη μπορεί να χάσεις, μπορεί να έρθει και ισοπαλία. Μετά το 1-0, έπρεπε να πάρουμε ρίσκα, για να βάλουμε γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και στην αντεπίθεση ήταν πολύ καλός».

Για το λόγο που η ομάδα δεν είχε καλή νοοτροπία:
«Δεν ξέρω… Και εγώ ψάχνω να βρω τις απαντήσεις για το τι έφταιξε. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κούραση αλλά δε μπορούμε να το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία. Πρέπει να βρούμε τι φταίει»

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό:
«Νομίζω σήμερα φάνηκε μια μεγάλη διαφορά αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ, αρκεί να βγάζει στο γήπεδο την ποιότητα του. Δεν το έκαναν σήμερα και όταν αρκετοί παίκτες δε βγάζουν την ποιότητα τους έχουμε πρόβλημα».

Για το αν έχει τελειώσει από σήμερα το πρωτάθλημα:
«Πόσα παιχνίδια έχουν απομείνει; Πόσοι πόντοι έχουν απομείνει; Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε τους βαθμούς που απομένουν».

Για το ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι καλά τελευταία:
«Νομίζω ότι έχουμε αρκετή ποιότητα. Αυτό πιστεύω. Και όπως είπα στηρίζω τους ποδοσφαιριστές μου».

Για το αν επηρέασε το πενθήμερο ταξίδι της ομάδας:
«Εμείς ήρθαμε να παίξουμε και δεν το κάναμε, παρά για περίπου 60 λεπτά στον αμυντικό τομέα. Εμείς θεωρούσαμε ότι έχουμε προετοιμάσει καλά τους παίκτες, τους φέραμε κατευθείαν μετά το Τελ Αβίβ στην Αθήνα και μετά τον αγώνα μπορείς να πει ότι μπορεί να ήταν και λάθος. Αλλά τώρα δε μπορούμε να το απαντήσουμε».

Κοστίν Λάζαρ
«Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας εδώ και τρία χρόνια. Υπήρχε πλάνο νίκης, ήμασταν λίγο άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά καταρρεύσαμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Σανθ Χακόμπο
«Έχουμε υποστεί μία βαριά ήττα και αυτό ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας τα τελευταία χρόνια. Προσωπικά για εμένα ήταν μία από τα χειρότερες βραδιές. Πέρα από το κάθε αποτέλεσμα μετράει ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε στο σήμα που φοράμε. Ντρέπομαι αλλά σήμερα δεν δείξαμε σεβασμό. Το τελευταίο διάστημα δεν ήθελα να μιλάω αλλά σήμερα όσοι έχουν ευθύνη για ότι έγινε πρέπει να είναι εδώ. Πρέπει κάτι να αλλάξει. Αν αυτό είμαι εγώ, ας φύγω εγώ. Το θέμα είναι ότι άσχημα δεν παίξαμε μόνο σήμερα, αλλά και την Πέμπτη. Σήμερα όμως παίζαμε με τον Ολυμπιακό.  Από εδώ και πέρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα…»

Για τους λόγους της κακής εμφάνισης: «Δεν είμαι αρχηγός της ομάδας, όταν κερδίζεις όλα είναι καλά, το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Είναι πολύ άσχημη νύχτα για όλους και πρέπει να μάθουνε. Σίγουρα είναι άσχημο να μην αντιδράς μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Έπρεπε να παλέψουμε, να πάρουμε δέκα κάρτες. Δεν είμαι εδώ για να κλαίω. Ντρέπομαι για ότι έγινε και για το ότι δεν δείξαμε σεβασμό στην φανέλα».

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Χολέβας, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Μανιάτης (72' Μασάντο), Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα (64' Τσόρι Ντομίνγκεζ), Μήτρογλου (72' Μπονγκ)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ (70' Νίνης), Στοχ (46' Στοχ), Λούκας, Σαλπιγγίδης (63' Βούκιτς), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...