3/11/13

oxyro N2.125





































 

Superleague  Αγωνιστική: 10η 

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης - 2-1 

Ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή νίκησε με 2-1 τον Εργοτέλη στο 93¨ με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς στην τελευταία φάση του αγώνα να εκτελεί εκπληκτικά ένα φάουλ και να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό και τον ΠΑΟΚ να παίρνει τους τρις πολύτιμους βαθμούς.
Ο ΠΑΟΚ τίμησε την αυτοθυσία, την μαχητικότητα, το πάθος, το ομαδικό πνεύμα, το ήθος στο πρόσωπο του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ!

Χουμπ Στέφενς

"Είμαστε μία τυχερή ομάδα. Όταν παίζεις άσχημα και κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ικανοποίηση"

Αν ο ΠΑΟΚ δείχνει χαρακτήρα νικητή: " Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό από τους πανηγυρισμούς εκείνων που έπαιζαν, αλλά και εκείνων που ήταν στον πάγκο. Αυτό είναι καλό σημάδι. Αλλά εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα".

Για το τι πήγε άσχημα σήμερα: "Τι ήταν καλό σήμερα; Δεν μπορείς πάντα να είσαι τυχερός. Μας έλειπαν και δύο ποδοσφαιριστές βέβαια, οι Τζιόλης και Κλάους και ήταν εμφανής η απουσία τους".

Αν άλλη ομάδα του στο παρελθόν είχε τόσα πολλά γκολ από στημένες φάσεις: "Πάντα δουλεύω πολύ στις στημένες φάσεις. Για τον Βούκιτς γνωρίζουμε ότι είναι καλός στις εκτελέσεις φάσουλ. Έκανε ένα πάρα πολύ καλό χτύπημα, ενώ στο ημίχρονο έκανε προπόνηση στις εκτελέσεις".

Αν εξηγεί τη μεταμόρφωση από την καλή εμφάνιση της Κομοτηνής, στην κακή εμφάνιση σήμερα: "Μας έλειπαν ποδοσφαιριστές, έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, ενώ χάσαμε και τον Βίτορ. Δεν ήταν καλή η μέρα μας, αλλά όταν μπορούμε να κερδίζουμε σε μία τόσο κακή μέρα, πρέπει να νιώθουμε ικανοποιημένοι. Επίσης αλλάξαμε το σύστημά μας εξαιτίας της καλής εικόνας του Κατσικά στο προηγούμενο ματς. Θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει ο Κατσικάς και να πάει ο Κατσουράνης στο κέντρο".

Αν το ευρωπαϊκό ματς που μεσολαβεί κάνει καλό ή κακό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: " Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για εμένα. Το ματς της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, και επειδή είναι το αμέσως επόμενο αυτόματα είναι και το πιο σημαντικό για εμάς".

Για την καλή πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: "Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Αυτά είναι παρελθόν, εμάς πρέπει να μας απασχολεί το αύριο και όχι το χθες".

Κώστας Κατσουράνης
«Στο πρώτο δεν παίξαμε καλά φάγαμε το γκολ από κόντρα ύστερα από κόρνερ που δεν επιτρέπεται. Ήμασταν  τελείως ανοργάνωτοι για 45 λεπτά Χάσαμε και το Βίτορ και αποσυντονιστήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα προσπαθήσαμε, ρισκάραμε, αφήσαμε χώρους αναγκαστικά καθώς χάναμε σταθήκαμε και τυχεροί όμως κυνηγήσαμε την τύχη μέχρι το τέλος και για αυτό μας έδωσε τους 3 βαθμούς η τύχη, ο Θεός; Δεν ξέρω ποιος μας τους έδωσε, αλλά νομίζω ότι το κυνηγήσαμε  με πολύ πείσμα και θέληση και στο τέλος δικαιωθήκαμε.

Σήμερα είχα εντολές να μην ανεβαίνω πολύ απλά το γκολ ήρθε από μια στημένη φάση στις οποίες πάντα ανεβαίνω.

Ο Βούκιτς νομίζω ότι είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της ομάδας μας και όταν πήγε να εκτελέσει το φάουλ όλοι είχαμε την ελπίδα ότι θα το βάλει»

Ινίγκο Λόπεθ
«Αυτή είναι η τρίτη φορά που ζω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου να κρίνεται ένα ματς της ομάδας μου στην τελευταία φάση και αισθάνομαι πολύ τυχερός που το ζω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ήταν 1-1 μέχρι το τέλος μέχρι που ο Βούκιτς σκόραρε. Όλοι ξέρουμε ότι ο Βουκιτς είναι πολύ καλός στα στημένα και όλοι ελπίζαμε όταν τον είδαμε να σουτάρει.

Για την επανεμφάνισή του: "Είναι πολύ άσχημο να παίζεις γιατί χτύπησε ένας συμπαίκτης σους και εύχομαι ο Μιγκέλ να γίνει γρήγορα καλά. Όποτε μου ζητήσει ο προπονητής να βοηθήσω εγώ είμαι έτοιμος αλλά είναι δύσκολο να παίξεις καλά μετά από δυο μήνες αποχής».

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Βίτορ (Λόπεθ 35΄), Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Κατσουράνης, Νίνης (Βούκιτς 53΄), Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (Νέτσιντ 75΄),Γλύκος, Λόρενς, Σκόνδρας, Γεωργιάδης.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοιλιάρας, Πελέ, Καρντόζο (Κοζορώνης 69΄), Χαντί, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης ΙΣαρρής 81΄), Βερπακόφσκις (Ρομάνο 74΄), Δερμιτζάκης, Δωματάς, Μπαντιμπανγκά, Ουέλινγκτον.

ΓΚΟΛ: 0-1 Βερπακόφσκις (13΄), 1-1 Κατσουράνης (64΄), 2-1 Βούκιτς (90+4΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Κάκος (Κέρκυρας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χαντί (9΄), Κοιλιάρας (45΄), Καρντόσο (63΄), Λίνο (65΄), Πελέ (66΄), Μεχία (88΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου