25/11/13

oxyro N2.138











 

5.825 χιλιόμετρα, 14 σύνορα 

O εκπρόσωπος των "Βορείων", Γιώργος Στεφανίδης:
 
"Είναι 5.825 τα χιλιόμετρα. Περάσαμε 14 σύνορα, στην επιστροφή θα είναι περισσότερα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε άλλους μαζί μας, είναι μικρό το βαν. Εκπροσωπούμε όλους αυτούς που ταξιδεύουν από το 1ο εξπρές των Βορείων. Παρακαλάμε να παίξουμε στο Βλαδιβοστόκ που έχει την διπλάσια απόσταση. Είναι τρόπος ζωής για μένα να είσαι οπαδός.

Για το ότι τους καλωσόρισαν οι Σαλπιγγίδης και Κατσουράνης: "Eίναι τιμή για εμάς αυτό. Στο Καζάν δεν ήρθε πάντως κανείς νας μας χαιρετήσει. Εκτός του Βιειρίνια δεν ήρθε κάνενας άλλος. Οπότε για εμάς αυτό είναι τιμή, δεν βλέπουμε αν προσωπικά είναι ο Σαλπιγγίδης ή ο Κατσουράνης. Εμείς βλέπουμε ΠΑΟΚ".















Aνακοίνωση Σ.Φ. ΠΑΟΚ «Βόρειοι» για τον αγώνα στο Καζακστάν την Πέμπτη.

 «Θέλοντας να συνεχίσουμε την παράδοση και την οπαδική ιστορία των οδικών εκδρομών του «ΕΞΠΡΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ» αποφασίσαμε την αποστολή αντιπροσωπείας 6 μελών μας στο μακρινό ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ για τον αγώνα του EUROPA LEAGUE με την Sakhter Karagandy.

Έτσι αυτή τη στιγμή το minibus του «NORTHERNERS EXPRESS» βρίσκεται στην περιοχή της Ufa (Ρωσία), έχοντας ήδη διανύσει 3.900 χλμ κι έχοντας ξεπεράσει αρκετά απρόοπτα και δυσκολίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καταρρίπτοντας μάλιστα και το προηγούμενο ρεκόρ της εκδρομής στο Καζάν(3.870χλμ).

Τους ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μέχρι τον τελικό προορισμό (απομένουν περίπου 2.000χλμ ακόμα) και φυσικά ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με πολλή δύναμη, κουράγιο, υπομονή και την απαραίτητη προσοχή!!!

Συνεχίστε να μας κάνετε ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...