30/10/13

oxyro N2.123





















 
Κύπελλο Ελλάδος

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΟΚ - 0-1

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Καρδίτσα, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, χάρη στο γκολ του Σεκοιύ Ολίσε στο 68΄μετά από ασίστ του Νέτσιντ. πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Χουμπ Στέφενς
Για το ότι στο προηγούμενο δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα
«Όχι δε μπορώ να πω το ίδιο για σήμερα…»

Για τη συνολική εικόνα της ομάδας:
«Ηταν μια ευκαιρία για εκείνους να αγωνιστούν, αλλά δεν είναι μόνο σήμερα η ευκαιρία, αλλά και η στην προπόνηση μπορούν να δείξουν. Ωστόσο σήμερα από κάποιους ποδοσφαιριστές δεν είμαι ικανοποιημένους».

Για το αν είδε κάτι κάλο από κάποιους παίκτες:
«Από κάποιους παίκτες ναι…»

Για το Σάββατο που θα λείπει ο Τζιόλης και το κενό του:
«Νομίζω ότι το έχω σκεφτεί. Αλλά αν έχω πάρει τη σωστή απόφαση θα το δούμε».

Για τον Κάτσε:
«Δεν έχω αλλάξει άποψη, αλλά πρέπει να βλέπω πως αντιδρά ένας ποδοσφαιριστής στην προπόνηση και νομίζω ότι δεν είναι έτοιμος να τον επαναφέρω. Ένα από τα πράγματα είναι και το ψυχολογικό. Δεν είναι μόνο θέμα του Κάτσε είναι και τα άλλα ζητήματα που προκύπτουν από αυτή την ιστορία»

Γιάννης Σκόνδρας
Για τις δυσκολίες του αγώνα σήμερα:
«Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, προσπαθήσαμε, δώσαμε αυτό που μπορούσαμε και νομίζω το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο αντίπαλος ξέρει το γήπεδο, αναπηδούσε η μπάλα, αλλά δεν ήμασταν και τόσο συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα και μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:
«Εχω προσαρμοστεί. Σε κάθε παιχνίδι που παίζω προσπαθώ να δώσω το 100%. Άλλες φορές θα παίξω καλά άλλες μπορεί να μη μου βγει το παιχνίδι. Όποτε και να παίξω όμως δίνω το καλύτερο μου εαυτό. Όταν είσαι στη φυσική σου θέση, προσαρμόζεσαι καλύτερα και παίζεις αυτό που μπορείς. Όταν παίζεις σε άλλη θέση, μπορεί να κάνεις και λάθη γιατί δεν είναι η θέση σου. Όταν παίζεις, έχεις καλή απόδοση και κερδίζει η ομάδα σου, νιώθεις καλά. Δουλεύω σκληρά και ο προπονητής κρίνει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση:
«Ο ΠΑΟΚ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε μά πολύ καλή εμφάνιση με τον Πανθρακικό. Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική και έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ για να ανταποκριθούμε».

Στέλιος Πόζογλου
«Ηταν μια πολύ ωραία στιγμή για μένα. Το ευχαριστήθηκα γιατί το περίμενα πολύ καιρό. Νομίζω δικαιώθηκα από τον προπονητή μου γιατί κάνω πολύ σκληρή δουλειά. Πιστεύω πρέπει να κάνεις σκληρή δουλειά για να πας στην πρώτη ομάδα, αλλά σε αυτή την ηλικία δεν είναι και πολύ μεγάλη η απόσταση».

Οσο για το αν μπορεί η Κ20 να πάρει το πρωτάθλημα φέτος: «Είμαστε καλή ομάδα, θα διεκδικη΄σουμε το πρωτάθλημα και πιστεύω θα το πάρουμε».

Αναγέννηση: Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος, Ρόβας, Κρανιώτης, Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Γκαρσία, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Λόπεθ, Λόρενς, Σπυρόπουλος, Νέτσιντ, Ολίσε.















3η αγωνιστική για τον όμιλο του

ΠΑΟΚ - TED Άνκαρα - 75-77

Ο ΠΑΟΚ  δείχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην τελευταία περίοδο κατάφερε να χάσει από  την Ανκαρα με 75-77.

Σούλης Μαρκόπουλος.
«Είμαστε μια νέα ομάδα και θα έχουμε σκαμπανεβάσματα. Οι παίκτες δεν γίνεται πάντα να κερδίζουν και σε κάθε παιχνίδι. Δεν δικαιολογείται ο τόπος που χάσαμε και το πώς διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να  κάνουμε κάτι άλλο, βάζουμε υο κεφάλι κάτω να δούμε τα λάθη μας και προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδι στην συνέχεια».

Λεωνίδας Κασελάκης 
«Είναι ένα δύσκολο βράδυ για εμάς. Παίξαμε καλά για 28 λεπτά περίπου από και έπειτα μπλοκάραμε παντού. Είναι αδικαιολόγητο που σταματήσαμε να είμαστε αποφασιστικοί. Πρέπει να παίζουμε δυνατά για σαράντα λεπτά. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να δουλέψουμε για να τα κερδίσουμε».

ΠΑΟΚ (Σ. Μαρκόπουλος): Λιάπης, Χαραλαμπίδης 20, Κούπερ 3, Τσόχλας 8, Βουτσίτσεβιτς, Πέιν 4, Δέδας, Κασελάκης 4, Τσαϊρέλης 10, Μαργαρίτης 5, Μπόγρης 17, Καλλές 4

TED Ankara (Σάντερ): Καβακλιόγκλου 7 (1), Καντάν 11 (1), Ερντενίζ 2, Πλίσνιτς 2, Βάλτερς 9 (1), Γκολούμποβιτς 23, Σαριασλάν, Τάκερ 19 (3), Καμέρ, Οζκάν 4, Μπαϊγκιούλ.

Τα δεκάλεπτα : 31-19, 48-32, 61-52, 75-77













Α1 γυναικών χάντμπολ  2ης αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ορμή Λουξ - 27-20

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ επικράτησε της Ορμής Πατρών με 27-20 στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, χάρη σε ένα εκρηκτικό οκτάλεπτο στο δεύτερο μέρος.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 6-4, 7-7, 8-9, 10-11, 13-12, 15-14, 21-16, 23-16, 25-18, 27-20
Πέναλτι:
2/3 - 3/5
Δίλεπτα:
6-4
Κόκκινη:
Καράγιωργα στο 42ο λεπτό για επικίνδυνο φάουλ (δεν κρατήθηκε δελτίο)
 

ΠΑΟΚ (Γκόλια): Καβαζοπούλου, Ιωαννίδου, Παπαβασιλείου, Νούλα 4, Παυλίδου, Παπαδοπούλου 2, Ανθίτση 3, Σελεμίδου, Τζέριτς, Μούρνου 7, Στρατάκη 1, Χατζή, Προκοπίδου 8, Καρσανίδου, Παπάζογλου, Μάστακα 2.
 

Ορμή (Μεντζελόπουλος): Χατζηπαρασίδου 5, Αγγελοπούλου, Καράγιωργα 1, Χαλά, Καρακίτσου 2, Παύλου, Καρέλα 3, Κασάπη, Μρκιτς 5, Ρόσι, Ιβάνοβιτς 4, Πολίτη.














CEV CUP

Μλάντοστ Καστέλα -  ΠΑΟΚ - 1-3

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ νίκησε και στην Κροατία τη Μλάντοστ Καστέλα με 1-3 σετ και προκρίθηκε στους "16" του CEV CUP, όπου θα αντιμετωπίσει την σέρβικη Ραντνίτσκι Κρακούγεβατς.

Τα σετ: 16-25, 25-19, 19-25, 26-28.

Μλάντοστ:
Μπόζιτς, Πέρβαν, Σάρτσεβιτς (λ), Τσόλιτς, Γκιλιάνοβιτς, Κορσίνι, Γκλάουρντιτς, Σκερμπακόφ, Σκότσιτς, Σέσταν, Άντριτς, Στάνιτς

ΠΑΟΚ: Στφανίδης, Παντακίδης, Χαραλαμπίδης, Πιπέργιας, Ποτότσνικ, Μπαμπαλιούτας (λ), Νικηφορίδης, Στίγκας, Μίλκοφ, Ντάμποβιτς, Τζελάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...