6/10/13

oxyro N2.108















 


















toumba me pao από olaPAOK  

Super League

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός - 2-1

O ΠΑΟΚ μπροστά σε 27000 κόσμο  πήρε τη νίκη από έναν κατώτερό  Παναθηναϊκό με ένα φτωχό σκορ με 2-1 . Προηγήθηκαν με τον Μπεργκ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισε με πέναλτι ο Στοχ, σκόραρε με κεφαλιά ο Κλάους, έχασε πέναλτι ο Μπεργκ... Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάις Λίμπρεχτς βρέθηκε σήμερα στην Τούμπα, και είχε τετ α τετ με τον Χουμπ Στέφενς . Οσα χρόνια και αν περάσουν ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή σε εκείνο το τραγικό στα Τέμπη. 

Η βαθμολογία: 

Ολυμπιακός 19
ΠΑΟΚ 16
Εργοτέλης 13
Παναθηναϊκός 11

Χουμπ Στέφενς
«Δεν ήμασταν και πολύ καλοί, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει να παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Μπήκαμε στο δεύτερο μέρος καλύτερα απ΄ ότι στο Άλκμααρ, αλλά χρειάζεται εκπαίδευση από όλους μας για να συνηθίσουμε σε αυτό το πρόγραμμα αγώνων».

Αν είναι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή βαθμών: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αν και χάσαμε κάποιους βαθμούς από δικά μας λάθη. Εγώ προσωπικά θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται συχνά πρώτος γκολ και αντιδρά: «Είναι πολύ θετικό ότι οι παίκτες βρίσκουν τρόπο να γυρίσουν τα παιχνίδια. Δεν είναι το κυρίαρχο πρόβλημα, αν και θα ήθελα να βάζουμε πρώτοι γκολ και να κερδίζουμε. Σήμερα μετά το 2-1 χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-1 και το 4-1. Αυτό είναι πρόβλημα. Ο αντίπαλος βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας».

Αν έχει και σήμερα παράπονα από τους παίκτες του, όπως στο ματς με την Άλκμααρ: «Νομίζω ότι ασκήσαμε σήμερα πίεση και το κάναμε καλά. Ο Παναθηναϊκός έχει νεανική ομάδα, αλλά έχει και 11 ποδοσφαιριστές. Πιστέψτε με, η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική.

Για τη χρησιμοποίηση του Κωνσταντινίδη στο κέντρο: «Για να ανακτήσουμε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής. Δεν είχα άλλωστε μέσους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι ο Κωνσταντινίδης μπορεί να παίξει στο κέντρο».

Αν εννοεί ότι δεν έχει έτοιμους μέσους να αγωνιστούν: «Έχουμε ποδοσφαιριστές, κάποιοι είναι μεγάλοι σε ηλικία και χρειάζονται μία ειδική διαχείριση. Από τον Λόρενς δεν ήμουν ικανοποιημένος στον Άλκμααρ, ο Γκαρσία είχε τραυματισμό και υπάρχει το θέμα με τον Κάτσε. Αν βγάλουμε όλους αυτούς, τότε δεν έχουμε πολλούς παίκτες.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Σαλπιγγίδης (Κωνσταντινιδης 76΄), Αθανασιάδης (Νέτσιντ 88΄), Γλύκος, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Λούκας, Βούκιτς, Τζαβέλλας, Νέτσιντ.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Μέντεζ ντα Σίλβα (Ατζαγκούν 58΄), Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (Ντίνας 24΄) (Φιγκερόα 78΄), Μπεργκ, Κοτσόλης, Χουχούμης, Μαρινάκης, Αμπέιντ, Φιγκερόα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρισβάνης (26΄), Μπεργκ (38΄), Τζιόλης (65΄), Κατσουράνης (68΄), Κωνσταντινίδης (78΄), Φιγκερόα (87΄), Ατζαγκούν (90+3΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:
ΓΚΟΛ: 0-1 Μπεργκ (21΄), 1-1 Στοχ (27΄ πεν.), 2-1 Αθανασιάδης (48΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...