19/10/13

oxyro N2.115



 

 
 


 














 

Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΠΑΟΚ Αστέρα Τρίπολης - 2-0

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, έμεινε κοντά στον Ολυμπιακό νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης με δύο κεφαλιές του Βίτορ που έδωσαν στον ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς της νίκης  και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα.
Ο Μιχάλης Ιορδανίδης, που βρέθηκε τη Παρασκευή για πρώτη φορά μετά απο 25 χρόνια στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, χθες τιμήθηκε από τους επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ιβάν Σαββίδης
«Θέλω να συγχαρώ όλους τους φιλάθλους για αυτή τη σημαντική νίκη. Σήμερα (σ.σ. το Σάββατο 19/10) για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί, πόσο καθοριστική μπορεί να είναι η υποστήριξη προς την ομάδα.

Είναι κάτι που το διαπίστωσαν όλοι, δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι περισσότερο, ωστόσο σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.

Ειλικρινά ελπίζω, ότι την ερχόμενη Πέμπτη στις 24 του μηνός θα μαζευτούμε ξανά όλοι μαζί για να δείξουμε στους φιλοξενούμενους πόσο δυνατά και εντός ορίων μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Από εμένα προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της ομάδας, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς όλους για το συναίσθημα που ζήσαμε, που νιώσαμε σαν μία οικογένεια»

Χουμπ Στέφενς
"Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, το οποίο κερδίσαμε δυστυχώς μόνο με 2-0. Είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Είδαμε όμως ότι και ο αντίπαλος έκανε ευκαιρίες και αν γινόταν το 2-1 θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Γι΄αυτό έπρεπε να σκοράρουμε τρίτο και τέταρτο γκολ".

Για τη διαιτησία του Ιωαννίδη: "Δε λέω τίποτα για τον διαιτητή μετά το παιχνίδι. Η ΟΥΕΦΑ με τιμώρησε έχοντας πει κάτι στο ημίχρονο. Καλύτερα να μην πω κάτι άλλο".

Για την αγωνιστική συμπεριφορά και τους αυτοματισμούς: "Ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να κάνουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε περισσότερο. Θέλω να νιώθουμε πιο άνετα σκοράροντας περισσότερα γκολ".

Για τα τέσσερα γκολ του Βίτορ στο πρωτάθλημα: "Με κάνει χαρούμενο. Ότι βάζουμε πολλά γκολ από στημένες φάσεις είναι βελτίωση για την ομάδα, ξέρω πως πέρσι η ομάδα δεν το είχε. Πάντως δεν κοιτάζω ποιος βάζει τα γκολ, με ενδιαφέρει να σκοράρει η ομάδα και να κερδίζουμε".

Μίροσλαβ Στοχ
«Θέλαμε να νικήσουμε και το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε. Πέρα από αυτό σε αρκετές στιγμές του ματς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πιέσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του. Το κακό είναι ότι σκοράραμε μόνο δύο γκολ, ενώ θα μπορούσαμε και περισσότερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις: «Οι στημένες φάσεις είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο.  Μας το τονίζει συνέχεια ο προπονητής. Θεωρώ ότι για εμάς είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα ότι σκοράρουμε με αυτό τον τρόπο. Βέβαια, θα πρέπει να δούμε και τις ευκαιρίες που κάνουμε ώστε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Τα χρονικά σημεία που πετύχαμε σήμερα τα γκολ, ήταν πολύ σημαντικά».

Αν η σημερινή νίκη ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του: «Ήταν το καλύτερο, άλλωστε δεν πήρα και πολλά δώρα σήμερα. Είμαι ένας ομαδικός παίκτης, χαίρομαι όταν η ομάδα κερδίζει. Χαίρομαι όταν σκοράρω αλλά επίσης είναι πολύ σημαντικό να δίνω μία ασίστ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα έχουμε ματς την Πέμπτη, οπότε θα γιορτάσω τα γενέθλιά μου απλώς με ένα δείπνο με την οικογένειά μου απόψε».

Στέλιος Κίτσιου
"Ήταν μια σημαντική νίκη για μας απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε κάποια διαστήματα. Πιεστήκαμε προς το τέλος αλλά τα καταφέραμε".
Για τον τραυματισμό και την αντικατάστασή του: "Όλα καλά, δεν είναι κάτι σοβαρό. Μια κράμπα ήταν. Νομίζω ότι δε θα έχω πρόβλημα".
Για την αναμέτρηση με την Μακάμπι την ερχόμενη Πέμπτη: "Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας. Τώρα έχουμε τη Μακάμπι και είναι σημαντικό ότι θα έχουμε και πάλι στο πλευρό μας τον κόσμο".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ από στημένες φάσεις: "Είναι δύσκολο να ανοίγουμε κλειστές άμυνες αλλά έχουμε τον τρόπο και τους παίκτες για να τα καταφέρνουμε".

Μιγκέλ Βίτορ
"Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά. Δουλεύω καθημερινά για να μπορέσω να παρουσιαστώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχα, όμως, η δουλειά μου είναι η άμυνα. Όταν μπορώ να βοηθώ επιθετικά την ομάδα και να σκοράρω, τότε αυτό είναι το τέλειο".

Για τη σημασία της νίκης:  "Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να παλεύουμε, να κερδίζουμε κάθε αγώνα, όπως κάναμε στα δύο τελευταία ματς με Παναθηναϊκό και Αστέρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Για τα χρονικά σημεία που πέτυχε τα γκολ: "Ήταν σημαντικά, αλλά είχε σημασία και η τύχη που είχαμε σήμερα, η οποία είναι απαραίτητη στο ποδόσφαιρο για μία ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Σήμερα είχαμε και ευκαιρίες που δεν τις κάναμε γκολ, όμως τέλος καλό, όλα καλά"

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου (Τζαβέλλας 69΄), Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ, Νίνης, Σαλπιγγίδης (Λούκας 72΄), Αθανασιάδης (Νέτσιντ 85΄).
Στον πάγκο: Γλύκος, Κατσικάς, Λόρενς, Γεωργιάδης, Τζαβέλλας, Νέτσιντ

Αστέρα Τρίπολης: Ερνάντεζ, Ουρτάδο (Καράσκο 68΄), Κουρμπέλης (Κάφα 58΄), Γκοϊάν, Πιπίνης, Σέτι, Ουσέρο, Εντό (Ντελγκάδο 74΄), Ναβάρο, Ντε Μπλάσι, Μπαράλες.
Στον πάγκο: Μπαντής, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Ντελγκάδο, Κοντοές

ΓΚΟΛ:
1-0 Βίτορ (39΄), 2-0 Βίτορ (57΄)
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κ. Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ:
Καρσιώτης (Κορινθίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουρμπέλης (24΄), Εντό (33΄), Αθανασιάδης (42΄), Σέτι (48΄), Πιπίνης (55΄), Λούκας (83΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου