27/10/13

oxyro N2.122






































 
 

Superleague Αγωνιστική: 9η

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ- 0-3

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι, αφού ήταν εξαιρετικός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, πέρασε με 0-3 από την έδρα του Πανθρακικού στην πιο ολοκληρωμένη φετινή του εμφάνιση,  με τον Λούκας  σκοράροντας δύο γκολ και δημιουργώντας άλλο ένα. 
Σοβαρός τραυματισμός οπαδού μας στην Κομοτηνή, δεν πρόσεξε ένα κενό που υπήρχε στην κερκίδα και έπεσε από ύψος 2-3 μέτρων, μεταφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη όπου και θα εγχειριστεί, καθώς υπάρχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πρόβλημα στην κλείδα .

Μπράβο σε παίκτες προπονητές και κόσμο.....


Ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξανδρούπολης, μίλησε για τον Ιορδάνη, που ακόμα παλεύει στο νοσοκομείο της ακριτικής πόλης.
"Περνάμε δύσκολες ώρες, πριν από λίγο μίλησε o διευθυντής του νοσοκομείου και είπε πως το παιδί βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι σε καταστολή, διασωληνωμένος. Έχει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να φύγει. Το συμβάν συνέβη πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι. Το παιδί είχε να πάει πάρα πολύ καιρό στον ΠΑΟΚ και ήταν ενθουσιασμένος. Είχε ανέβει στο κάγκελο και έπεσε από το ύψωμα με αποτέλεσμα να σπάσει και την κλείδα. Τα παιδιά των πρώτων βοηθειών, τον βοήθησαν και στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο καθώς φαινόταν πως η κατάσταση του ήταν σοβαρή. Αυτήν την ώρα, η κατάσταση του είναι κρίσιμη, από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις και να μάθουμε περισσότερα. Επιπλέον, ενημερωθήκαμε πως ξύπνησε στο νοσοκομείο για μερικά δευτερόλεπτα φοβισμένος και ξανακοιμήθηκε. Μας είπανε οι γιατροί πως αυτό είναι καλό σημάδι. Είναι δυνατό παλικάρι και ελπίζουμε να ανταπεξέλθει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για το παιδί κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Γίνονται συνεχώς τηλεφωνήματα μέσα από τα γραφεία και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Είμαστε όλοι δίπλα του και δεν τον αφήνουμε. Θα βρισκόμαστε συνεχώς στο πλάι του".

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Αλεξανδρούπολης με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως ο άτυχος οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στην Κομοτηνή διέφυγε τον θάνατο!
"Μετά το πέρας του 48ώρου είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο αδερφός μας διέφυγε τον θάνατο και συνεχίζει την νοσηλεία του στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης. Η συμπαράσταση από όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. και ιδιαίτερα από τους συνδέσμους και την Π.Α.Ε όπλισαν με δύναμη και υπομονή την οικογένεια του συνοπαδού μας. Για νεότερες εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.  
ΙΟΡΔΑΝΗ είμαστε όλοι μαζί σου, κράτα γερά και η θέση σου στην εξέδρα σε περιμένει"

Χουμπ Στέφενς
«Ήταν μία καλή εμφάνιση από την πλευρά μας. Χάσαμε ευκαιρίες για τέταρτο και πέμπτο γκολ, όμως, πάμε σπίτι μας με τρεις βαθμούς και μία καλή εμφάνιση. Είμαι ικανοποιημένος και από τον Λούκας, και από τον Σκόνδρα και από τον Τζαβέλλα στο δεύτερο μέρος. Οι παίκτες σήμερα έδωσαν καλές απαντήσεις».

Αν είναι ικανοποιημένος περισσότερο από την επίθεση ή την άμυνα: «Και από τα δύο. Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις τα γκολ, όπως και να κρατάς το μηδέν πίσω».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο σημαντικό είναι ο αγώνας που έχουμε την Τετάρτη. Αυτό το ματς θα το δούμε αργότερα».

Για την ετοιμότητα των παικτών: «Είναι πολύ σημαντικό να παίζουν οι παίκτες που είναι απολύτως έτοιμοι. Σε μία σεζόν έρχονται και τραυματισμοί, ωστόσο είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι όλοι. Σήμερα οι παίκτες έδωσαν απαντήσεις και θέλω το ίδιο από τους φρέσκους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα της Τετάρτης».

Γιάννης Σκόνδρας
«Νομίζω ότι όλα τα παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ είναι δύσκολα. Αν δεν είσαι σοβαρός τα κάνεις ακόμη πιο δύσκολα. Σήμερα νομίζω ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί, παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχαμε και τον φανταστικό κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας. Νομίζω ότι πήραμε μια εύκολη νίκη».

Για το τι έπρεπε να προσέξουν περισσότερο σε αυτό το ματς: «Ξέραμε ότι ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα και έχει καλούς παίκτες, όμως από εκεί και πέρα ξέραμε ότι ο Πανθρακικός βγαίνει πολύ καλά στις αντεπιθέσεις. Αυτό το περιορίσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και από εκεί και πέρα και εμείς κάναμε το δικό μας παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ».

Για το τι δίνει αυτή η νίκη στον ΠΑΟΚ: «Μας δίνει αυτοπεποίθηση και χαρά. Από εκεί και πέρα, οι χαρές πρέπει να κοπούν σήμερα. Κάναμε μία νίκη πολύ σημαντική, όμως την Τετάρτη παίζουμε Κύπελλο  και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτό το στόχο».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε στη φυσική του θέση μετά από αρκετό καιρό: «Αισθάνθηκα πολύ καλά που αγωνίστηκα στη φυσική μου θέση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα να αγωνιστώ όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Σίγουρα είναι διπλή χαρά και που έπαιξα και που νίκησε η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, δουλεύω σκληρά και συνεχίζω».

Λούκας Πέρεθ
«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Νικήσαμε 3-0 μία ομάδα που μας έβαλε δύσκολα, έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο σε μία δύσκολη έδρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Κάθε αγώνας έχει την δική του σημασία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη δουλειά που έχει κάνει η ομάδα. Χαίρομαι και για τους φιλάθλους που είναι πάντα στο πλευρό μας. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Χαίρομαι για τα δύο γκολ που πέτυχα. Το θέμα όμως είναι να νικά η ομάδα. Θέλω να διατηρήσω αυτή την απόδοση για να βοηθάω την ομάδα να νικάει»

Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο (Ιγκορ 62΄), Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Λαδάκης (Πόποβιτς 87΄), Σαρακατσάνος, Κάσες (Τζάνης 56΄), Μπαικαρά, Εμπόου, Ρομέου, Κουτσόπουλος, Χρήστου, Ζοσέ, Χασομέρης.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Βίτορ, Λάζαρ, Κατσουράνης (Κατσικάς 83΄), Αθανασιάδης (Νέτσιντ 75΄), Νίνης (Βούκιτς 66΄), Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Σπυρόπουλος.

ΓΚΟΛ: 0-1 Λούκας (11΄), 0-2 Λούκας (47΄), 0-3 (Εμπόου 72΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παππάς (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αθανασιάδης (40΄), Σέρεμετ (54΄), Ντιόγκο (59΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου