24/10/13

oxyro N2.119





















 









 

Γιουρόπα Λιγκ

ΠΑΟΚ - Μακάμπι - 3-2

Ο ΠΑΟΚ μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι και πλήρωσε ένα ολέθριο λάθος του Κατσουράνη,  αλλά έδειξε χαρακτήρα σε ένα παιχνίδια διαφήμιση του ποδοσφαίρου, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 0-2, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τη Μακάμπι με 3-2  με δύο χαμένα πέναλτι  και να μείνει μόνος πρώτος στον όμιλο  μετά την ισοπαλία στην Αστάνα, ανάμεσα στη Σαχτιόρ και την Αλκμααρ.. Τα γκολ Βίτορ, Νίνης και Σαλπιγγίδης.
Οι αθλητές και τεχνικό επιτελείο της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ είχαν και απόψε ρόλο οπαδών του ΠΑΟΚ, με τους δύο προπονητές Στέλιος Υετίων και Κώστας Γκαγκανάς, τον έφορος Νίκος Ζάγκας, τον αρχηγός Θοδωρής Πετρίδης καθώς και οι Νέναντ Τρουμπέτας και Ηλίας Ζάγκας .

Η βαθμολογία:

ΠΑΟΚ - 7

Αλκμααρ 5
Σαχτιόρ 2
Μακάμπι Χάιφα 1

Χουμπ Στέφενς

Για τον αγώνα:
"Όταν κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα, πρέπει να είσαι χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Είδατε ότι έχουμε καλή νοοτροπία και μπορούμε να επιστρέφουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά το 0-2 παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει φέτος στη σεζόν. Μιλάω για το πρώτο ημίχρονο..."

Για τα χαμένα πέναλτι του Στοχ και αν υπήρξε εντολή για να εκτελέσει ο παίκτης και το δεύτερο πέναλτι: "Νομίζω ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες οι οποίοι πρέπει να πάρουν την απόφαση. Δεν πιστεύω ότι έχω να κάνω με παιδιά. Δεν μιλάω μόνο για έναν, αλλά ένα σύνολο ποδοσφαιριστών".

Αν ξαφνιάστηκε από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι: "Όχι. Γνωρίζω ότι η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά στην τακτική, παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο και δεν με εξέπληξε".

Αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο: "Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι. Δεν μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο βα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2".

Για την εύθραστη άμυνα και αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σε κακή μέρα: "Ενδεχομένως υπήρξαν προσωπικά λάθη, αλλά εγώ το βλέπω το πράγμα ομαδικά. Όπως κάνουμε μαζί σωστά πράγματα, έτσι κάνουμε όλοι μαζί και λάθη".

Για τα επαναλαμβανόμενα άσχημα ξεκινήματα του ΠΑΟΚ: "Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα λάθος και με αυτό βάλαμε τη Μακάμπι μέσα στο παιχνίδι"

Αν ο ΠΑΟΚ του Στέφενς είναι μία ομάδα που πάντα θα προσπαθεί να βάζει ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο: "Όταν το κάνεις αυτό παίρνεις τρεις βαθμούς. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους". 

Γιώργος Γεωργιάδης
«Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά οι παίκτες είχαν ψυχή, πάλεψαν μέχρι τέλους και πήραμε τη νίκη», σχολίασε αρχικά ο βοηθός του Στέφενς και πρόσθεσε ότι «ακόμη δεν έχει τελειώσει κάτι στον όμιλο, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη. Το θετικό είναι ότι και με αυτή τη νίκη είμαστε σε καλό δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση». 

Μιγκέλ Βίτορ
"Δείξαμε καλή νοοτροπία σήμερα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Σκοπός μου είναι να κρατάω την άμυνά μου, αλλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ να σκοράρω. Αυτό δείχνουν και τα γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Έρχεται ένα καινούριο ματς στο πρωτάθλημα. Πρέπει να προσέξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Από το σημερινό ματς κρατάμε τη νίκη και τη νοοτροπία"

Λίαμ Λόρενς
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε αυτό το ματς. Έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Το πιστεύαμε, δεν το παρατήσαμε. Πλέον κοιτάμε τα επόμενα ματς. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που και σήμερα ήταν φανταστικός"

Μίροσλαβ Στοχ
«Πίστευα στον εαυτό μου και για αυτό πήρα την ευθύνη για το δεύτερο πέναλτι. Το έχασα κι αυτό. Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά»

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Στοχ (Λόρενς 87΄), Νίνης (Λούκας 60΄), Σαλπιγγίδης (Βούκιτς 78΄), Αθανασιάδης
Στον πάγκο: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Νέτσιντ

Μακάμπι: Σαράνοφ, Μεσουμάρ (Αζουλάει 73΄), Τσότσαλιτς, Πιλιάβσκι, Τουάθα, Γιαντίν (Κατάν 67΄), Ράγιος, Γκολάσα, Μπόκολι, Εζρά, Εντλόβου (46΄ Αμπουχατζίρα)
Στον πάγκο: Εντρι, Γκαμπάι, Κέιναν, Αμπουκράτ, Ακράτ

ΓΚΟΛ: 0-1 Ενλόβου (13΄), 0-2 Γκολάσα (21΄), 1-2 Βίτορ (35΄), 2-2 Νίνης (40΄), 3-2 Σαλπιγγίδης (66΄)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φερνάντο Τεϊξέιρα (Ισπανός)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσότσαλιτς (38΄), Κίτσιου (42΄), Εζρά (43΄), Νεσουμάρ (61΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...