9/10/13

oxyro N2.109

 





































Κύπελλο Ελλάδας Μπασκετ 2013

 ΠΑΟΚ - ΑρηΘ - 63-71

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν έδειξε ανέτοιμος και το πλήρωσε, γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδας, έχασε από τον ανύπαρκτο Αρηθ με  63-71 στο "PAOK Sports Arena".  

Ένα πανό του ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού και οι μορφές των "6" αδικοχαμένων αδερφών , ήταν κρεμασμένο στα κάγκελα της κεντρικής θύρας απέναντι από τα επίσημα.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Σούλης Μαρκόπουλος
«Ο Αρης ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκειΑ του αγώνα και επικράτησε δίκαια. Δε μπορέσαμε να διαχειριστούμε το στρες του αγώνα και ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό του Πέιν λόγω τραυματισμού. Η ομάδα είχε σοβαρές αδυναμίες στην επίθεση. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες γιατί χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα αρνητικο στοιχείο. Αρνητικό ήταν ότι οι πλέι μέικερ έπαιξαν ελεύθερα, τραβήχτηκαν πίσω  στην άμυνα τους και έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να κινηθεί στην κορυφή της ρακέτας. Χρειάζεται πολύ υπομονή για να δεθούν οι παίκτες μεταξύ τους. Με 63 πόντους στην έδρα σου δε μπορεί να κερδίσεις. Πρέπει να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε περισσότερο».

Για το αν κρίθηκε περισσότερο στην επίθεση ή στην άμυνα το κακό αποτέλεσμα:
«Περισσότερο στην κακή επίθεση. Όταν μια ομάδα βάζει τόσους λίγους πόντους είναι δύσκολο να κερδίσει».

Για τις αποδοκιμασίες στο τέλος:
«Ο κάθε φίλαθλος θέλει να κερδίσει. Ως ένα σημείο, όταν δε βλέπει αυτό που θέλει μέσΑ στο γήπεδο αντιδρά».

Κώστας Χαραλαμπίδης
«Ηταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και μια πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα μας. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Η ομάδα δεν έχει περιθώρια να στεναχωρηθεί και να επηρεαστεί από αυτή την ήττα. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε από το παιχνίδι για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο. Σήμερα είδα κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε δείξει μέχρι τώρα, δεν ήμασταν ομάδα στο περισσότερο μέρος του παιχνιδιού»

Για το τι πήγε στραβά ανέφερε : « Δεν μπορούμε να πούμε συγκεκριμένα τι πήγε στραβά, δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Το πιο σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι ότι δεν ήμασταν ομάδα σε άμυνα κα επίθεση»

ΠΑΟΚ: Πέιν 5, Κούπερ 7 (6 ασίστ), Χαραλαμπίδης 3(1), Τσόχλας 2, Βουτσίτσεβιτς, Τσαϊρέλης 11, Δέδας, Μαργαρίτης 23 (5 τάπες), Μπόγρης 7, Κασελάκης 5, Λιάπης.

Αρηθ:
Μποχωρίδης 15 (2), Μούρτος 3, Αθηναίου 17, Πελεκάνος 16 (2), Γκίκας 2, Τσακαλέρης 5, Ασημακόπουλος 5 (1), Πουλιανίτης 2, Χαρίσης 4, Βεζένκοφ 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...