15/10/13

oxyro N2.113




















 












Τα στιγμιότυπα του αγώνα υπάρχουν ΕΔΩ

Eurocup 1η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Μπούντουσνοστ - 85-84

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις του στο Eurocup, κέρδισε στο Paok Sports Arena την πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου Μπούντουτσνοστ με 85-84 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, νίκη ιδιαίτερα σημαντική αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα από το Μαυροβούνιο είναι από τις πιο δυνατές του ομίλου, με ένα Ντι Τζέι Κούπερ στο φινάλε του αγώνα να πετυχαίνει ένα φοβερό τρίποντο βόμβα  από τα 8.5 μέτρα.

Σούλης Μαρκόπουλος
«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια τους, για την μάχη που έδωσαν και για το γεγονός ότι δεν παραδόθηκαν στον αντίπαλο όταν ξέφυγε με δέκα πόντους. Πιστέψαμε στη νίκη. ΑΝ και στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ, στο δεύτερο μισό αλλάξαμε εντελώς την εικόνα και ήταν ο παράγοντας που μας έδωσε την νίκη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να μην χάσουμε κανένα παιχνίδι εδώ».

Ρωτήθηκε και για τον Κούπερ ο Μαρκόπουλος και τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα υπάρξουν διάφορες καταστάσεις. Σε άλλα παιχνίδια δεν θα είναι καλός σε άλλα θα είναι, μακάρι να βοηθήσει την ομάδα».

Στο τελικό του συμπέρασμα ο προπονητής του Δικεφάλου, ανέφερε: «Είμαστε μείον δύο παίκτες αυτή την περίοδο. Ελπίζουμε να βρούμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε, πρέπει να δούμε τι προβλήματα θα έχουμε. Σήμερα μπορεί να μην το καταλάβει ο αθλητής, αλλά το πρωί μπορεί να έχει κάποιο τράβηγμα. Στα φιλικά η ομάδα είχε και νίκες και ήττες. Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας ακόμη, όλες οι ομάδες είναι έτσι. Ακόμη και οι δύο ομάδες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός με τον ίδιο κορμό, είχαν και αυτές προβλήματα»

Ντι Τζέι Κούπερ
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πιο δύσκολη ομάδα του ομίλου. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ακόμα και με δέκα πόντους καταφέρουμε να επανέλθουμε και τελικά να κερδίσουμε. Όσο για το σουτ στο τέλος, ήταν ευλογία για μένα που το πήρα και χαίρομαι πραγματικά γιατί μου δείχνουν εμπιστοσύνη οι προπονητές μου».

Τα δεκάλεπτα : 24-19, 34-38, 52-58, 85-84

ΠΑΟΚ: Κούπερ 16(3), Χαραλαμπίδης 10(1), Τσόχλας 5(1), Βουτσίσεβιτς 4, Τσαϊρέλης 15(1), Δέδας, Μαργαρίτης 3, Καλές, Μπόγρης 28, Κασελάκης 4, Λιάππης.

Μπουντούσνοστ : Σέχοβιτς 9, Μιχαήλοβιτς 15(1), Πόποβιτς 1, Σούμποτιτς 6, Βίτκοβατς 3, Πόποβιτς 22(3),Ακιντέλε 12, Ιβάνοβιτς, Τσάπιν 14(3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...