29/5/13

oxyro N2.006
































 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
 
Μοναδικές στιγμές έζησαν τα κορίτσια της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με την κούπα στα χέρια τα κορίτσια έκαναν τον γύρο του θριάμβου και αποθεώθηκαν από τον κόσμο 













































 

5η αγωνιστική των play offs

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 1-2
Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε χάνοντας μέσα στην Τούμπα με 1-2 από τον Ατρόμητο, με γκολ στις καθυστερήσεις, το γκολ του ΠΑΟΚ στο 33 ο Σαλπιγγίδης
Γιώργος Γεωργιάδης
«Τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στα τελευταία λεπτά. Για να πετύχουμε τους στόχους, θέλουμε και τύχη. Το κακό είναι πως δεν εξαρτάται τίποτα από εμάς. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μετά» τόνισε αρχικά ο Γεωργιάδης για να ερωτηθεί στη συνέχεια για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι.

Για το ρίσκο: «Όσο και να φωνάζαμε πίσω, ήταν και το μόνο που λέγαμε στους παίκτες. Το ίδιο βλέπαμε και εμείς. Μας έλειπαν οι αμυντικοί χαφ και όλοι μας οι επιθετικοί προσπαθούσε να βάλει γκολ. Όσο και να φωνάζαμε, δεν μας άκουγαν. Ο Σταφυλίδης ζήτησε αλλαγή, δεν μπορούσε άλλο. Ο Φωτάκης είχε πρόβλημα δυνάμεων και ο Ρομπέρ και ο Λόρενς δεν έπαιζαν στη θέση τους »

Αν έχει να πει κάτι στον κόσμο: «Τρία παιχνίδια τα χάσαμε τελευταία λεπτά. Είχαμε ευκαιρία να το βάλουμε εμείς και στην αντεπίθεση το φάγαμε. Υπάρχει έλλειψη δυνάμεων, πρέπει να βρούμε λύσεις για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Για τις επιθετικές αλλαγές: «Δεν είχαμε παίκτες για να κρατήσουμε το σκορ. Μόνο ο Κατσικάς που είχε να παίξει καιρό. Αν μπορούσαμε να βάλουμε κάποιον να ηρεμήσει τον ρυθμό θα το κάναμε. Ακόμη και τον Λόρενς που του δώσαμε αυτές τις εντολές παρασύρθηκε στον ρυθμό των υπολοίπων"
Μπογκανί Κουμαλό
«Μπήκαμε με ένα σχέδιο παρά την κούραση μας να κερδίσουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε αλλά δεν το καταφέραμε σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που σε δύο φάσεις έβαλε δύο γκολ και ειδικά το δεύτερο γκολ δεν μπορώ να πιστέψω πως το δεχτήκαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ακόμα και για τις αλλαγές. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ και στο τέλος μας εγκατέλειψαν και οι δυνάμεις μας».

Γιώργος Γεωργιάδης
«Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά το ματς γύρισε προς το μέρος μας με το γκολ του Σαλπιγγίδη. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταστροφικό για εμάς καθώς δεχτήκαμε αμέσως γκολ. Στη συνέχεια προς τα τελευταία λεπτά δείξαμε έλλειψη συγκέντρωσης και καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι αν και μας ευνοούσε και η ισοπαλία. Υπήρχε κούραση αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί όλοι είναι κουρασμένοι. Οι περισσότεροι ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι για να τελειώνουν από σήμερα. Το μόνο που απομένει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στα Γιάννενα και να κάνουμε το καθήκον μας».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σταφυλίδης, Ρομπέρ, Ιγκλέσιας, Μπάλλας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ : Κωσταράς (Αιτ/νιας) - Σωτηρόπουλος (Αχαίας)

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κουμάλο, Λίνο, Σταφυλίδης (79 Λόρενς), Φωτάκης (69 Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Βούκιτς (55 Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (70 Μπάλλας), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (82 Γκαρσία), Καραγκούνης (58 Μπρίτο), Ουντότζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...