27/5/13

oxyro N2.004




































 

4η αγωνιστική των play offs

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης - 1-0

Ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο το 2 στα 2 κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με 1-0 και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ...

Τα σημερινά αποτελέσματα
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Ολίσε 56΄)
Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (Καραγκούνης 17΄, Ναπολεόνι 46΄. Κόκκινη κάρτα: Ταυλαρίδης, δεν παίζει με ΠΑΟΚ)

Η βαθμολογία
1. ΠΑΟΚ 10
2. Ατρόμητος 7
3. ΠΑΣ Γιάννινα 7
4. Αστέρας Τρίπολης 5

Οι επόμενοι αγώνες: 

Τετάρτη: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (18.15),  Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα (20.30)
Κυριακή: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ, Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
Γιώργος Γεωργιάδης
«Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών μας. Είναι πολύ δύσκολο αυτή τη περίοδο να παίζεις ανά τρεις μέρες. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στη Τρίπολη και ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα. Ήρθε μία αγχωτική νίκη, τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά όταν δεν μπορεί να κάνει νίκες. Ο κόσμος ήταν θετικός απέναντι με την ομάδα».

Για τον διαιτητή: «Εγώ θέλω να πω πως ήταν ένας επόπτης μπροστά μου που δεν έδωσε ένα σφύριγμα δικό μας. Πολλά σφυρίγματα δεν τα κατάλαβα. Ο Κάκος είναι καλός διαιτητής αλλά επειδή λένε πολλά εγώ θα πω πως το φάουλ στο Περιστέρι δεν ήταν φάουλ, όπως και το φάουλ που έφερε την αποβολή του Σίλντεφελντ στη Τρίπολη. Ζήτησα αν γίνεται να γίνουν τα παιχνίδια 20.30 από τη Λίγκα, αυτοί μου είπαν πως θα το παλέψουν να γίνουν τα δύο τουλάχιστον και τελικά τα έβαλαν στις 18.15» είπε ο Γεωργιάδης θέλοντας να παρουσιάσει τα δεδομένα που επικρατούν γύρω από διαιτησία και οργανωτικά θέματα.

Για τον Βούκιτς που δεν πήγε στον πάγκο μετά την αλλαγή του: «Ο Βούκιτς πονούσε από το 25΄ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστεί, αυτός προσπάθησε αλλά δεν γινόταν να τον κρατήσω άλλο.  Ο  Βούκιτς είναι προσωπικότητα, τέτοιους θέλουμε στον ΠΑΟΚ. Στο τέλος το συζητήσαμε, δεν μπορεί να φεύγει από τον πάγκο. Θα τιμωρηθεί όπως ο Σίλντεφελντ και ο Ιτάνζ. Μακάρι να είναι έτοιμος την Τετάρτη για να τον χρειαστούμε»

Ο Ολίσε: «Νομίζω πως μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της επίθεσης, ο ίδιος μου έχει πει πως μπορεί και φορ. Ελπίζω να είναι καλός και την Τετάρτη. Μπορούμε να δούμε στοιχεία στον ίδιο, πλην του ταλέντου προσπαθεί και στην άμυνα. Δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό τώρα, έχουμε χρόνο ακόμη»

Η ομάδα και η ψυχολογία της: «Κάναμε πολλά λάθη ως οργανισμός και χάσαμε από τα Γιάννενα παρότι δεν ήμασταν χειρότεροι. Εκεί έγιναν χειρότερα τα πράγματα, αλλά ήρθαν δύο νίκες και ισορροπήσαμε την κατάσταση»

Πολλά αβίαστα λάθη: «Σίγουρα έχετε δίκαιο, καλύψαμε όμως τα νώτα μας, ο Αστέρας δεν είχε φάσεις. Στο κύπελλο μας έκανε πολλές φάσεις, σήμερα προσέξαμε αρκετά και πλην μίας φάσης στην αρχή και μιας τυφλής μπαλιάς στον Περόνε, δεν έγινε άλλη φάση»

Πέμπτο ματς στα πλέιοφ, για το ρόστερ: «Εγώ είπα στους παίκτες πως ο ΠΑΟΚ έχει 22 ικανούς παίκτες που μπορούν να βγούνε πρώτοι στα πλέι οφ. Πριν καν αρχίσουν τα πλέι οφ. Υπάρχουν τιμωρίες, τραυματισμοί, αλλά δεν πειράζει, θα τα καταφέρουμε»

Τι άλλαξε σε σχέση με τα παιχνίδια κυπέλλου: «Αν απομονώσουμε, τα τέσσερα παιχνίδια, ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα, τη σεβόμαστε, αλλά εμείς θεωρώ πως έχουμε καλύτερους παίκτης. Σε αυτή τη σειρά, έπρεπε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι και νομίζω πως το δείξαμε»

Τα παιδιά που βοηθούν ενώ ήταν παραγκωνισμένοι «Ο Κουμαλό σήμερα ήταν πολύ καλός. Αδικούμε τον Ρομπέρ, έκανε πάντα τη δουλειά σωστά όποτε έπαιξε. Είναι σημαντικός παίκτης για οποιαδήποτε ομάδα»

Όσο για το μέλλον των πλέι οφ: «Είμαστε πρώτοι, ο ΠΑΣ ακολουθεί, αν χρειαστούμε δύο νίκες θα τις πάρουμε».
Γιώργος Γεωργιάδης
"Αργήσαμε να ξυπνήσουμε, αλλά η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Είχαμε χάσει το πλεονέκτημα που είχαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά στα δύο ματς με τον Αστέρα δείξαμε πάθος. Ξέραμε ότι αυτά τα δύο ματς ήταν πολύ σημαντικά. Πρέπει να έχουμε την ίδια λογική και με τον Ατρόμητο. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες και μοιραία στα πλέι οφ παίζουν ρόλο η ψυχή και το πάθος".
Μπονγκανί Κουμαλό
Για τον αγώνα: «Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, αλλά δείξαμε χαρακτήρα στη συνέχεια του αγώνα και δουλεύαμε ο ένας για τον άλλον. Αξίζαμε αυτές τις δύο συνεχόμενες νίκες, περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά επανήλθαμε όλοι μαζί".

Για το μέλλον του: «Το μέλλον μου είναι τα ματς της Τετάρτης και της Κυριακής. Μετά από αυτά τα παιχνίδια θα δω τι θα γίνει…»
Παναγιώτης Γλύκος 
«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ξέραμε πως ο Αστέρας θα είναι καλύτερος από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του. Δείξαμε πάθος, αποφασιστικότητα και ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη, που νομίζω πως την πήραμε δίκαια. Αλλάζει η ψυχολογία μας, επανήλθαν τα χαμόγελα γιατί στο ξεκίνημα ήμασταν όλοι θλιμμένοι. Εμείς ορίζουμε το τι μπορούμε να κάνουμε, επιτέλους δείξαμε τι αξίζουμε. Δείξαμε πάθος και πως είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχει σιγουριά παρά τις απουσίες γιατί  τα παιδιά που έρχονται από τον πάγκο έχουν αποδείξει πως παίζουν όλοι ο ένας για τον άλλον, υπάρχει εμπιστοσύνη».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κάτσε, Λάζαρ, Κοντοές
ΚΟΚΚΙΝΗ : Κάτσε (87)
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κάκος (Κέρκυρα)
ΒΟΗΘΟΙ : Μαγιάννης (Άρτας) - Δημητριάδης (Καστοριάς)
 

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κουμάλο, Κατσουράνης, Λίνο (80 Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Ολίσε, Ρομπέρ, Βούκιτς (55 Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.
 
Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Κοντοές (32 Γιαλλούσης), Άλβαρεζ (70 Καλατζής), Ουσέρο, Ναβάρο, Καφά (55 Ράγιος), Ντε Μπλάσις, Περόνε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου