10/5/13

oxyro N1.995





















Super League K17  Αγωνιστική: Ημιτελικός final four

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός -2-1
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Ξάνθη, τον Παναθηναϊκό με 2-1 στον 2ο ημιτελικό του F-4 του πρωταθλήματος υποδομών της Super League και την Δευτέρα αντιμετωπίζει στον τελικό τον γάβρο..Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ 1ο λεπτό με τον Κουλούρη και στο 73ο λεπτό με τον Κώστα.

Θεοδωρίδης
«Κερδίσαμε αλλά πραγματικά δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός μας έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς στον άξονα και θα έπρεπε να απαντήσουμε καλύτερα. Είχε κατοχή ο Παναθηναϊκός αλλά δεν μας έκανε φάσεις. Εμείς ήμασταν εκείνοι που ειδικά στο τέλος δικαιούμασταν και άλλα γκολ. Έπαιξαν δύο ισάξιες ομάδες και κερδίσαμε στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα ντέρμπι αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος…». 
ΠΑΟΚ (Θεοδωρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης (76' Κατσούμπας), Βασαΐτης, Τσελεπίδης, Παντεκίδης, Τουμανίδης (78' Χατζηδήμπας), Πατράλης, Δημητριάδης (68' Κώστας), Δεληγιαννίδης (53' Τσολακίδης), Κουλούρης (89' Πούφλης) και Πόζογλου.
Παναθηναϊκός (Φραντζέσκος):  Κότσαρης, Στρατήγης (27' Μπαλατσούρας), Σερβιλάκης, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου (69' Ρούμπος), Στάικο, Τουρούκης, Αγγελόπουλος (77' Χρυσικός), Μέραϊ (69' Παπανικολάου), Νιούμαν (γιος του γνωστού μας Τζων προπονητή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ) και Ζαφειράκης.
















ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α κατηγορία  Αγωνιστική: 18η (τελευταία)
 

Ελπίδες Καρδίτσας – ΠΑΟΚ - 2-1

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, στην τελευταία αγωνιστική, από τις Ελπίδες στην Καρδίτσα με 2-1. Το γκολ της ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ η Αρβανιτάκης.

Μερτ Ισμπιλίρ.
"Δεν πειράζει για την ήττα. Δεν θα έχουμε και κακό μάτι πάνω μας. Πάντως, δεν αξίζαμε τη νίκη σήμερα, η προσπάθειά μας δεν ήταν αρκετή και μάλλον επηρεαστήκαμε από τη διακοπή. Όλη η ομάδα δεν τράβηξε σήμερα. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα. Εμείς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και έχουμε στόχο να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Ελλάδος για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το Κύπελλο"

 














ΧΑΝΤΜΠΟΛ  Α1 ανδρών  Αγωνιστική: 22η (τελευταία)
 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ - 30-28

O ΠΑΟΚ πάλεψε  απέναντι στην ΑΕΚ όμως ηττήθηκε με 30-28 και πλέον μπαίνει με απόλυτο μειονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στέλιος Υετίων
«Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές από την εμφάνιση, όχι όμως απόλυτα αφού χάσαμε. Αυτό το ματς ήταν άλλη μια απόδειξη πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον και πολλές δυνατότητες και για αυτό δεν πρέπει να μας υποτιμούν οι άλλοι, αλλά και εμείς τον εαυτό μας σε κάποια παιχνίδια. Ευχαριστούμε την επίσημη ΑΕΚ για τη φιλοξενία που ήταν σχεδόν άψογη. Έχω κάποια παράπονα από τη διαιτησία, αλλά ας ήμασταν κι εμείς καλύτεροι στην άμυνα για να είχαμε καλύτερη τύχη..».
Τα δεκάλεπτα: 6-4, 10-7, 15-11, 19-19, 24-23, 30-28
Δίλεπτες αποβολές: 3-2
 

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 5, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 6, Τσακνής, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Οικονόμου 3, Αλβανός 3, Ναουμίδης, Τσαούσης 2, Παπαδιονυσίου 5, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 5, Γουργούμης, Πίτσιος 2, Αποστολίδης Β., Ορφανουδάκης, Ιωαννίδης 3, Πετρίδης 2, Περβανάς, Τσάτσος 7, Τσίλης 4, Σεβαστίδης, Κεσίδης 4, Αποστολίδης Π. 1, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου