19/5/13

oxyro N2.000




 












 
Η Κ17 του ΠΑΟΚ, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Super League  χειροκροτήθηκε πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ, όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο της Τούμπας με το τρόπαιο.



























 

Πλέι οφ
 
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννενα - 0-1

Η μπάλα πουτάνα αλλά η ομάδα 

αδιάφορη και απαράδεκτη.....
 

ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ 

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ & ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΡΑΧΟΥΛΑ.

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τους αναπληρωματικούς του ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στην Τούμπα,  Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τον ΠΑΣ που έρχεται με τους αναπληρωματικούς, είσαι άξιος της μοίρας σου, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν κακός... Ρεσιτάλ αδιαφορίας από τους παίκτες μας, σώθηκαν μόνο ο Βούκιτς ο Κάτσε και ο φιλότιμος Λίνο που ήταν παντού...

Γιώργος Γεωργιάδης
«Αισθάνομαι ότι η ομάδα παίζει απέναντι στον εαυτό της. Υπάρχει τρομερή πίεση στους παίκτες, μέχρι τώρα δεν μπορούν να το διαχειριστούν, αν και οι περισσότεροι προσπάθησαν αρκετά σήμερα. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Είδα σε αρκετές φάσεις, ακόμα κι από έμπειρους παίκτες, ότι δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. Τα πλέι οφ είναι ανοιχτά, ας δούμε πως θα πάει μέχρι το τέλος και τι μπορεί να καταφέρουμε.
Το τι ποδόσφαιρο έχει παίξει η ομάδα, το έχουμε δει όλοι και το ξέρουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το τώρα, ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες θα απευθερωθούν και θα δείξουν τις δυνατότητές τους».

Για την συμπεριφορά των παικτών και κυρίως των δανεικών :
«Είναι ένα μάθημα για το σήμερα και το αύριο, για το τι παίκτες πρέπει να ερχονται εδώ. Είναι μάθημα για όλους μας, υπάρχουν κάποιοι, που δεν έχουν καταλάβει τι ομάδα είναι αυτή και τι αντιπροσωπεύει.

Για το τι μπορεί να αλλάξει στην Τρίπολη την Τετάρτη :
«Θέλει καθαρό μυαλό απ΄ ολους μας, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά. Πρέπει να το παλέψουμε».

Για το αν έχουν δυνάμεις οι παίκτες :
«Αυτή είναι η κατάσταση, δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, δεν είδα περισσότερη φρεσκάδα στα Γιάννενα. Όλες οι ομάδες παίζουν Κυριακή – Τετάρτη, δεν είναι δικαιολογία το θέμα των δυνάμεων.

Για τον ρόλο του :
«Μου ζητήθηκε να αναλάβω αυτές τις μέρες, είχαμε λίγες μερες, δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Είμαι υπεύθυνος αυτή τη στιγμή, δε νιώθω ότι έχω άχαρο ρόλο. Ζω το ρόλο μου έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κάτσε, Ρουμπουλάκου, Οικονόμου, Μπέριος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ : Κωσταράς (Αιτ/νίας) - Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Έτο, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ (68 Αποστολόπουλος), Λόρενς (46 Βούκιτς), Καμαρά, Σαλπιγγίδης (56 Ολίσε), Αθανασιάδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Φεγκρούς, Ντάσιος, Κολοβέτσιος. Οικονόμου, Μπέριος Ρουμπουλάκου, Βίλα, Λίλα, Τσουκαλάς (62 Κοροβέσης), Νικλητσιώτης (86 Ντε Βινσέντι), Γιάκος (73 Νάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...