13/5/13

oxyro N1.996































 
ΠΑΟΚ Κ17 πρωταθλητής Ελλάδος 2013

Tελικός του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17 της Super League

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 0-1

Η Κ17 του ΠΑΟΚ στον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος της Super League ολοκλήρωσε  αήττητη την πορείας της με ένα εξαιρετικό ρεκόρ με 23 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 25 αγώνες, νικώντας τον Ολυμπιακό με 1-0 και  κατέκτησε το τρόπαιο. Το γκολ ο Κουλούρης στο 72ο λεπτό με συρτό σουτ.

Ιβάν Σαββίδης
“Τα παιδιά μας πρόσφεραν αυθεντική χαρά και η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί παράδειγμα για τους μεγαλυτέρους. Το μέλλον τους ανήκει”

Αλέκος Θεοδωρίδης
"Τώρα έχουμε χαλαρώσει, είμαστε χαρούμενοι. Ήταν ένα πραγματικός τελικός, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα, περιορίσαμε τα ατού του Ολυμπιακού, δεν αφήσαμε χώρους και στις φάσεις μας καταφέραμε να κάνουμε ένα γκολ που έκρινε το ματς, μιλάμε για τμήματα υποδομής και η πίεση του πρωταθλητισμού είναι ένα μάθημα για όσα παιδιά καταφέρουν να παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Κουλούρης 
«Το ήθελα πάρα πολύ το γκολ. Δείχνουμε πως ο ΠΑΟΚ βγάζει μία καινούργια γενιά παικτών με σωστές βάσεις. Προσπαθήσαμε να δεθούμε σε μικρό χρονικό διάστημα, δεν κάναμε μαζί προπονήσεις αφού πολλοί από εμάς έκαναν με την Κ20, όμως είμαστε καλά παιδιά, δουλεύουμε σκληρά και αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Ο πατέρας μου είχε τα γενέθλιά του, ήθελα να του κάνω την αφιέρωση γιατί από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο με βοηθά κάθε μέρα»
Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Τόλι, Τούφας, Βατουσιάδης, Ράντσα (Ξανθόπουλος 89), Μαργαρίτης, Καναβέτας, Λάτσι, Βέργος, Καλλέργης (Μανθάνος 80), Σαλιάκας. (Χαντζιάρας 73)

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης (Κατσούμπας 53), Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου (Χατζηδίμπας 83), Τουμανίδης, Κουλούρης (Πούφλης 90+1), Δημητριάδης (Κώστας 78), Δεληγιαννίδης (Τσολακίδης 69).
 

Διαιτητής: Τοπούζης (Θράκης). 
Βοηθοί: Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου