20/5/13

oxyro N2.001


























Video streaming by Ustream

Tελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Κυπελλούχος Ελλάδος 2013 ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Ελπίδες Καρδίτσας 1-0
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας επικρατώντας με 1-0 των Ελπίδων Καρδίτσας στην παράταση του τελικού, με γκολ της Ανθούλας Αρβανιτάκη με αριστερό σουτ στο 104ο λεπτό του ματς και έτσι έκανε το Νταμπλγια το 2013. Τρελό πανηγύρι στήθηκε μετά τη λήξη στον αγωνιστικό χώρο με τις παίκτριες να γίνονται ένα με τον κόσμο να γιορτάζουν την επιτυχία.
ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Αρβανιτάκη (110 Χαμαλίδου), Δημητρίου, Αδαμάκη (100 Μουρατίδου), Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Βαρδαλή, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου, Χαραλαμπίδου, Γκατζογιάννη, Γιάννου (69 Σπύρου) 

Γλυκερία Γκατζόγιαννη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του PAOK24 στο Libero 107,4

Για τη χθεσινή κατάκτηση του Κυπέλλου και τη φετινή χρονιά: «Πήγαν πολύ καλά τα πράγματα. Πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, πραγματοποιήσαμε τους στόχους μας.  Ξέραμε ότι ήταν κάτι διαφορετικό. Ηταν σημαντικό για εμάς να κατακτήσουμε το νταμπλ σαν ΠΑΟΚ». 

Για το αν μεγαλώνει ο ανταγωνισμός:
«Οι τέσσερις ομάδες που ήταν στο φάιναλ φορ ήταν οι τέσσερις καλύτερες της Ελλάδας. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος. Τα παιχνίδια δεν ήταν καθόλου εύκολα, ήθελε ψυχραιμία και δουλειά. Κανένα παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, απλά ίσως εμείς να το θέλαμε περισσότερο».

Για το τι μπορεί να βάζει στόχο κάθε χρόνο αυτή η ομάδα που κατακτά τους τίτλους:
«Όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στόχος μας είναι μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό».

Για το πώς βιοπορίζονται οι παίκτριες του ΠΑΟΚ:
«Είναι κάτι που μας αρέσει. Το κάνουμε σα χόμπι και συνδυάζουμε τη δουλειά με τον αθλητισμό. Και ίσως να είναι πιο υγιές έτσι».

Για τη δική της εξήγηση για την πορεία της ανδρικής ομάδας:
«Την παρακολουθώ και πηγαίνω και στο γήπεδο. Δε νομίζω πως είμαι η κατάλληλη να σχολιάσω, αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα, ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να υποστηρίζει την ομάδα. Με τον καιρό θα φτιάξουν τα πράγματα, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ετσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι. Αν δεν είναι οι άντρες αυτοί που δίνουν χαρά, είναι τα τμήματα του Ερασιτέχνη, είναι οι γυναίκες, το χάντμπολ η ομάδα Κ17 που πήρε πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου