15/5/13

oxyro N1.998

























 

ΠΛΕ'Ι' ΟΦ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  - ΠΑΟΚ - 2-1
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει ένα δικό του ματς στο Περιστέρι με 2-1 και έκανε την υπόθεση «προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ» ντέρμπι. Κακός στο μεγαλύτερο διάστημα.
Πίκρα μεγάλη και πάλι για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ  και έντονες αποδοκιμασίες στους παίκτες.
Γιώργος Γεωργιάδης
«Νομίζω ότι  ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερο στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ εμείς ψάχναμε τα πατήματά μας. Μετά από αυτό το διάστημα ισορροπήσαμε. Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο. Περίμενα περισσότερη επιθετικότητα από εμάς. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε το γκολ, δεν κινδυνεύσαμε, αλλά από δύο στημένες φάσεις δεχθήκαμε δύο γκολ. Είμαστε στην πρώτη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση».

Για το αν έφταιγαν μόνο οι στημένες φάσεις για την ήττα: «Δεν έδειχνε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ότι ο Ατρόμητος μπορούσε να μας απειλήσει Στις στημένες μπάλες πρέπει να έχεις περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και δύναμη. Δεν έγινε αυτό, ήρθαν δύο καλές μπαλιές για τον Ατρόμητο και έτσι χάσαμε».

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στον αγώνα: «Υπάρχει ένα μεγάλο κενό διάστημα από το τελευταίο παιχνίδι, αλλάξαμε και το σχηματισμό και οι παίκτες χρειάστηκαν χρόνο. Δεν ήταν όμως αυτό το πρόβλημα. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να φτάσει στην περιοχή μας. Και επιπλέον, εμείς ως ΠΑΟΚ δυσκολευόμαστε αρκετά σε αυτό το γήπεδο, ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα, δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δεν θέλω να σταθώ στο παρελθόν. Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσεις, πέρα από τις στημένες φάσεις. Γνωρίζαμε ότι ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα. Κάποιες στιγμές οι παίκτες χάνουν τη συγκέντρωσή τους και στο χώρο ευθύνης τους και στους αντιπάλους. Εκεί πρέπει να είμαστε ποιο δυνατοί».

Τι τον κάνει αισιόδοξο για τη συνέχεια: «Σήμερα προσπάθησαν οι παίκτες, έδειξαν διάθεση. Ήταν ζωντανοί στο παιχνίδι και στις μονομαχίες. Από αυτή την πλευρά δεν υπάρχει κανένα παράπονο».

Για τη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στα χαφ και την επάνοδο του Έττο: «Δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Οι παίκτες δούλεψαν εκεί που έπρεπε και είπαμε. Χρειαζόταν προσοχή στις στημένες φάσεις».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ: «Πλέον είναι όλες οι ομάδες στο κόλπο, το επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι το πιο κρίσιμο. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε».


Ντορβαλίνο Αλβες
«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Ήμασταν μπροστά στο σκορ με το γκολ που πετύχαμε αλλά για 18 λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις» 

Ραζαγκί Καμαρά
«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος μετά από αυτή την ήττα. Δε μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που χάσαμε, δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει για αυτή την εικόνα. Ισως το πρόβλημα να είναι και ψυχολογικό. Κάτι πρέπει να κάνουμε, να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και η αρχή πρέπει να γίνει από το επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα. Πρέπει να νικήσουμε για να παραμείνουμε πρώτοι»

Γκόρντον Σίλντενφελντ
«Σήμερα δεν κάναμε καλή δουλειά. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάναμε ένα καλό πεντάλεπτο, στο σημείο που σκοράραμε, αλλά στη συνέχεια δε μπορώ να εξηγήσω  τι έγινε. Δεχτήκαμε δύο «αστεία» γκολ από φάουλ. Προσπαθήσαμε , αλλά είναι το γαμ… αποτέλεσμα που σου χαλάει τη διάθεση»

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Ταυλαρίδης, Καμαρά, Γεωργιάδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ : Μπαλτάς – Ποντίκης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (76 Μπάλας), Δημούτσος, Σουμπίνιο, Ουντότζι (54 Γκαρσία), Μπρίτο, Κούτσι (87 Ναπολεόνι).
ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Έτο, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Λίνο (78 Σταφυλίδης), Κατσουράνης, Φωτάκης, Λόρενς (59 Λάζαρ), Σαλπιγγίδης, Καμαρά (85 Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.
Η βαθμολογία : 
ΠΑΟΚ - 4
Ατρόμητος - 3
ΠΑΣ Γιάννενα - 3
Αστέρας Τρίπολης - 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...