28/2/13

oxyro N1.949



Hμιτελικός του League Cup στο Βραχάτι

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 3-0

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό και  ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του League Cup στο Βραχάτι.

Στέλιος Καζάζης
«Είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Με θυμώνει ιδιαίτερα ο τρόπος που χάσαμε το δεύτερο σετ, με τρεις συγκεκριμένες φάσεις που ελέγχαμε. Τις λάθος θέσεις, ένα μαλακό χτύπημα του Γιορντάνοφ και ένα ατομικό μπλοκ. Θα ήθελα πολύ να πάρουμε το σετ, για να μπει στην πίεση ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγάλη ποιότητα και όταν δεν τον πιέσεις, κρατάει τις διαφορές και παίρνει τα αποτελέσματα. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, για μας έχει απομείνει το κομμάτι της τετράδας και τα πάντα θα κριθούν στον επόμενο μήνα. Κάνουμε αρχή με τη Σύρο μπορούμε να τα καταφέρουμε, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, αρκεί το μυαλό της ομάδας να λειτουργεί καλύτερα, να είμαστε πειθαρχημένοι και να το πιστεύουμε περισσότερο. Δεν ξέρω αν ο τρόπος δουλειάς μου αυτές τις 12 μέρες, έχει φέρει μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες, γι αυτό θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι. Αυτό που θέλω να τους μεταφέρω είναι η πίστη του να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο και να έχουμε συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς, μέσα από τον οποίο, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας», τόνισε ο Καζάζης. 

Γιάννης Παντακίδης: 
 «Δεν μπήκαμε τόσο αποφασισμένοι όσο θα έπρεπε και δυστυχώς χάσαμε με 3-0. Θα κοιτάξουμε τι πρέπει να διορθώσουμε με τον προπονητή μας, για να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο ματς στη Σύρο και να πάμε για τη νίκη. Πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στα 3 τελευταία ματς, για να κυνηγήσουμε τον στόχο της τετράδας».

Τα σετ:  
Α σετ:25-20
Β σετ:26-24
Γ σετ:25-17

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης Δ.): Χριστοφιδέλης 5 (4/10, 57% υπ.), Κοκκινάκης 15 (12/19, 1 άσσο, 1 μπλόκ, 38% υπ.), Φιλίποβ, Παπαδόπουλος 5 (5/8), Ιορντάνοφ 19 (18/23, 1 μπλοκ), Σμαραγδής 6 (4/8, 1 άσος, 1 μπλοκ), / Στεφάνου (λ. - 70% υπ., 40% άριστες), Μαρούλης, Ποτότσνικ, Σωτηρίου, Μάρκου

ΠΑΟΚ (Καζάζης Στ.): Παντακίδης 6 (4/8, 2 μπλοκ), Πλίκας 1(1/2), Χατζηλιάδης 3 (3/5, 33% υπ.), Κανέλλος 9 (8/10, 1 μπλόκ), Αρμενάκης 8 (5/14, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Ντος Σάντος 9 (8/22, 1 άσσος, 36% υπ.) / Παπαδημητρίου (λ.-60% υπ. - 27% άριστες), Αμπουίλα 4 (3 άσοι, 1 μπλοκ), Μαυροβουνιώτης 5 (5/10, 36% υπ.), Μπερμούδες, Αγγελής 1 (1 άσος)













 
Oμάδα Κ17
Άρηθ – ΠΑΟΚ - 2-4
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Σουρωτή στον εξ’ αναβολή  αγώνα για τρίτη φορά τον Άρηθ φέτος με σκορ 2-4!!   για το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου στις ομάδες Κ17. Σήμερα ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι πρώτος στον Βόρειο όμιλο με 50 πόντους σε 18 παιχνίδια. ενώ η δεύτερη ομάδα της Ξάνθης έχει 41 πόντους. Στο νότιο όμιλο ο Αστέρας Τρίπολης είναι πρώτος με 40 βαθμούς, ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 36 και ο Παναθηναϊκός με 35. Τρία γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Πούφλης, ενώ το τέταρτο πέτυχε ο Πόζογλου 

Αλέκος Θεοδωρίδης
«Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη, λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κομμάτι. Πάλεψαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό αποδεικνύοντας ότι για να κερδίσεις ένα παιχνίδι δεν πρέπει να είσαι απλά καλύτερος, αλλά πρέπει να μπορείς να προσαρμόζεσαι και στις ιδιαιτερότητες ενός αγώνα.
Το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στην τελική ενέργεια. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ, είχαμε κι ένα δοκάρι δείχνοντας ότι μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά και στο δημιουργικό κομμάτι».
ΠΑΟΚ : Δεληγιάννη, Βασαΐτη, Παντεκίδη, Κασαπίδη, Τσελεπίδη, Χατηδίμπα (84΄ Παναγιωτίδη), Πούφλης (83΄ Κάκο), Σιράκο (63΄Τσολακίδη), Πατράλη (89΄ Κώστας),  Πόζογλου, Δημητριάδη (77΄ Κοτέντζη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...