23/2/13

oxyro N1.947



























 















 
Superleague

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα - 3-1
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα την αδύναμη Κέρκυρα με 3-1
Γιώργος Δώνης
«Μέχρι το 60 ήμασταν καλοί, κάναμε πολλές φασεις, είχαμε καλό ρυθμό, το πιο πιθανό είναι ότι χαλαρωσαμε και δώσαμε κάποια πράγματα στον αντιπαλό μας. Αυτό που μένει, είναι ότι το καλό διάστημα ήταν μεγαλύτερο και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μεγαλύτερο σκορ, αν ήμασταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Έχουμε 5-6 παιχνίδια στη σειρά και αυτό μπορεί υποσυνείδητα να λειτουργεί ανασταλτικά στην πορεία των δύο ημιχρόνων.

Για την αλλαγή θέσεων Σαλπιγγίδη – Λόρενς, που συνδυάστηκε με τα γκολ, όπως και κόντρα στον ΟΦΗ :
«Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, γενικως δεν πιστεύω ότι είναι σύμπτωση. Με τον τρόπο που εχουμε τη μπαλα στα ποδια μας, προτιμότερο να είναι γεμάτη η περιοχη.μας και ειδικά ο Λόρενς έχει τη δυνατότητα να πάει προς τα μέσα, να υποδεχτεί πολλές μπάλες»

Για την επιστροφή του Γκαρσία :
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι, η ποιότητα είναι δεδομένη και μακάρι να είναι σε νορμαλ κατασταση όπως πέρσι, γιατί σε παιχνίδια, που έχουμε τη  μπάλα στα πόδια μας, θέλουμε την ποιότητα και την προσωπικότητά του»

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο :
«Είναι γενικό το φαινόμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν συμβαίνει μόνο σε μας. Και σε άλλα γήπεδα, όπως και στον Ολυμπιακό, τα γήπεδα δεν είναι γεμάτα. Είναι κοινωνικό το φαινόμενο και δεν έχει να κάνει με το αν μια ομάδα παίζει καλά ή όχι και το αν είναι μέσα στους στόχους της ή όχι. Ρεαλιστικά, εμείς είμαστε μέσα στους στόχους μας. Είναι γενικό το φαινόμενο, δεν έχει σχέση με το αν η ομάδα μας προσελκύει ή όχι τον κόσμο. Όταν δεν εχεις οικονομικό πρόβλημα πρέπει να είσαι πάντα δίπλα στην ομάδα»

Για την εμφάνιση του Σαλπιγγίδη :
«Για κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει, θέλουμε να συμμετέχουν πολλοί παίκτες στο σκοράρισμα. Ακόμη και στο γκολ που ακυρώθηκε, ο τρόπος που φτάνουμε ως εκεί δείχνει ότι συμμετέχουν πολλοί παίκτες. Είναι ανάγκη, οι παίκτες να είναι καλά και ψυχολογικά, γιατί έρχονατι πολλά παιχνίδια».

Για να αν θα έρθουν οι νίκες στα 3 ματς σε 8 μέρες :
«Είναι βασικό να μην κοιτάς μακριά. Να σκέφτεσαι το επόμενο, αυτό κάνουμε, τώρα έχουμε τον Λεβαδειακό. Είναι άλλη διοργάνωση και σ΄ αυτά τα παιχνίδια δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε ουτε 5 λεπτά, γιατί μπορεί να μείνεις εκτός διοργάνωσης. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως πρέπει να είμαστε καλοί και στην αμυντική λειτουργία. Είναι ένα κομμάτι, που δεν κοιτάμε ιδιαίτερα στην έδρα μας, στο βαθμό που θα έπρεπε»

Για τις αλλαγές στη θέση του δεξιού μπακ :
«Κοιτάμε μέχρι το καλοκαίρι να δώσουμε ευκαιρίες στους δύο νεαρότερους. Αν είναι απαραίτητος ο Έτο, θα παίξει, δεν τίθεται θέμα. Στο ΟΑΚΑ ήταν άλλη η σκέψη μου για Έτο. Ήταν ένα παιχνίδι, που πήγε στη δύναμη και στις μεγάλες μπάλες και σ΄ αυτό το κομμάτι είναι καλύτερος ο Έτο. Σκέφτομαι λίγο και την πορεία των πέντε παιχνιδιών που έχουμε κάθε 3-4 μερες και ανάλογα αποφασίζω».

Για το βίντεο με τις 12 επιθέσεις κόντρα στην ΑΕΚ, που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ :
«Ο υπεύθυνος τύπου να απαντήσει. Εμένα με καλύπτει η δουλειά, που κάνουν οι παίκτες. Όσοι εκτελούμε ένα ρόλο, οι προπονητές, οι παίκτες, οι δημοσιογράφοι, πρέπει να αξιολογούμε σωστά αυτό που βλέπουμε. Πρέπει να καταλαβαινουν όλοι τι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Γενικώς υπάρχει μια διαφορά στο κανάλι της ΠΑΕ Προβάλονται και προπονήσεις, κάποια πράγματα που κάνουμε, που θα μπορούσα να μην το επιτρέψω, για να μη βλέπουν το ασκησεολογιό μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι φίλαθλοί μας μπορούν τι γίνεται στην προπόνηση και να αξιολογούν».

Για το αν ήταν δική του απόφαση να προβληθεί το βίντεο : «
Δεν ανακατεύεται ο προπονητής σ΄ αυτά».

Για το αν θα ανανεώσει ο Λίνο :
«Δεν με ενδιαφερει τι λέγεται προς τα έξω και τι ακούγεται για κάθε παίκτη. Φυσικά και ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη σεζόν θα γίνει νωρίτερα, υπάρχουν πολλές σκέψεις και για τα συμβολαια που τελειώνουν. Αυτά, όταν θα έρθει η ώρα τους».
Πάμπλο Γκαρσία
«Είχα πολύ καιρό να αγωνιστώ. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συμμετέχω ξανά στην ομάδα και φυσικά πολύ χαρούμενος για τη νίκη».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο: 

«Όλο αυτό μου το μεταδίδει ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι εδώ. Από εκεί και πέρα οι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια. Είναι δύσκολη η χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς. Όσος χρόνος μένει μέχρι το τέλος θέλω και πρέπει να βοηθήσω όσο περισσότερο. Είμαι εδώ πολλά χρόνια και θέλω να κλείσει καλά η σεζόν για τον κόσμο, για εμένα εμένα και την οικογένεια μου..»

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε τον θεσμό του κυπέλλου που ακολουθεί όσον αφορά και τα παιχνίδια:

«Κάθε χρόνο λέμε ότι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά πάντα κάτι γίνεται και… πεθαίνουμε μπροστά στην θάλασσα. Δεν πρέπει να γίνει και τώρα. Έχουμε πολλούς και καλούς νέους παίκτες, εγώ όμως ίσως έχω λιγότερο χρόνο από αυτούς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό στόχο».

Όταν ρωτήθηκε ο Γκαρσία για το αν έχει σκεφτεί ότι ο τελικός του κυπέλλου γίνεται στις 11 Μαϊου οπότε γιορτάζει τα γενέθλιά του:

«Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ένας χρόνος περισσότερος για εμένα,  σημαίνει ότι ασπρίζουν περισσότερο και τα μαλλιά μου».

Γκόρντον Σίλντεφελντ
«Παίξαμε σωστά σήμερα και δείξαμε ότι ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα. Δε νομίζω ότι στην επανάληψη έπεσε η απόδοσή μας, αφού και σε εκείνο το διάστημα δημιουργήσαμε και χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες».

Για το γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ και τι ακριβώς συνέβη ο Σίλντεφελντ τόνισε: «Νόμιζα ότι ο Κατσουράνης θα πάρει την κεφαλιά. Δεν την πήρε και εγώ φταίω που δεν τον κάλυψα».

Όταν ο Σίλντεφελντ ρωτήθηκε για το ματς κυπέλου που ακολουθεί ανέφερε:
«Μακάρι και σε εκείνο το ματς να μπούμε τόσο καλά και να κερδίζουμε με 3-0 από το ημίχρονο. Ξέρουμε καλά ότι το σκορ μετράει πολύ σε τέτοια ματς κυπέλλου».


Λίνο 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που και σήμερα έδωσα το 100% . Όλοι οι παίκτες χρειάζονται αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα ακόμη και όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Και εγώ σήμερα έκανα ένα λάθος που δεν ήταν ότι καλύτερο. Τέλος πάντων το θετικό είναι ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο με τη νίκη μας…».

Σε ερώτηση για το αν μετά από κάποιο σημείο το μυαλό ήταν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Λίνο τόνισε:

«Όχι σε κανένα σημείο δεν σκεφτόμασταν τον αγώνα αυτό. Μπήκαμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και ίσως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα να έκανε και συντήρηση δυνάμεων. Από αύριο θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και εκεί θέλουμε να μπούμε το ίδιο δυνατά».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κατσουράνης, Τσουμάνης, Γκέσιος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ : Τσολάκης (Αθήνας) – Ταρανάς (Αθήνας)

ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Σαλπιγγίδης (87 Ρομπέρ), Λάζαρ, Γκαρσία (65 Πέλκας), Καμαρά (71 Κουμάλο), Λόρενς, Αθανασιάδης.

Κέρκυρα : Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ζουμπουλάκης (32 Ηλιάδης), Σταμόγιαννος (81 Τσουκάνης), Έντερ, Αρμένης, Τσουμάνης, Γιάντσης, Γκέσιος, Κυβελίδης (46 Αγρίτης).















Ανακοίνωση  ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει τις προσφορές της προς τον κόσμο της ομάδας! Τώρα, με την αγορά ενός εισιτηρίου για τον αγώνα Κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, θα δείτε και τον αγώνα πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος! Σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 10 ευρώ στις θύρες 4, 4α, 7, 7α και 8!

Πιο συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας η διάθεση των εισιτηρίων για αγώνα με το Λεβαδειακό στις 28/02/2013 (20:00) για τη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Πανιώνιος στις 3/3/2013 (17:15).

Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα Κυπέλλου, ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός, θα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ ένα εισιτήριο στην ίδια θέση και θύρα για τον αγώνα του Πρωταθλήματος εναντίον του Πανιωνίου!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες :

• Θύρες 4, 4α,7, 7α, 8: 10€
• Θύρες 5-6: 15€
• Θύρες 2-3: 25€
• Θύρα 1: 35€
• Vip’s 4ου ορόφου: 80€
• Vip’s 3ου ορόφου: 120€

Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα 25/2/2013 έως Τετάρτη 27/2/2013 09:00-17:00, από Παρασκευή 1/3/2013 έως Σάββατο 09:00-17:00 ,την Πέμπτη 28/2/2013 και την Κυριακή 3/3/2013 από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...